Jump to content

Ομαδική αγορά Superlux HD668B

papajim

Recommended Posts

Δέχονται ψιλά τα μηχανήματα αυτόματων πληρωμών; :p

Πως είπαμε ότι είμαστε σίγουροι πως υπάρχουν τόσα κομμάτια όσα θέλουμε;

• Replies 2,7k
  • Created
  • Last Reply
Δέχονται ψιλά τα μηχανήματα αυτόματων πληρωμών; :p

Πως είπαμε ότι είμαστε σίγουροι πως υπάρχουν τόσα κομμάτια όσα θέλουμε;

γι'αυτο σας λεω καντε γρηγορα! θα μας τα παρουν αλλοι!

Να ρωτησω κατι ξερει κανεις απο αθηνα για θεσσαλονικη πως θα ερθουν (ποια μεταφορικη δηλαδη acs courier?) και ποσο θα βγει αυτο για τους θεσσαλονικεις?

Δηλαδη μεχρι στιγμης ειμαστε :

redbighunter

Mer

tragikos (χ2)

the blade (ισως χ2)

indiko xoiridio (χ2)

riben1

apostolis22

jaguarOne

Η4ckerman(εγω)

lefteriz

bloodmage(x2)

συνολο 14 ή 15

λολ

redbighunter = H4ckerman ??

πειτε μου ποιος θα τα παρει να του κανω καταθεση

και ας μου στειλει pm με στοιχεια

edit λαθος μου μπερδευτικα :man_in_love:

Πολύ ευχαρίστως να καταθέσω τα χρήματα όταν επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα, οπότε καλό θα ήταν να ενημερωθούμε περί αυτού

Επειδή πριν μερικές μέρες υπήρχαν προβλήματα με την ενημέρωση μου. Δεν γνωρίζω πως πάει η πορεία της αλλά επειδή θέλω να συμμετέχω όπως και να έχει θα παρακαλόυσα σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με αυτόν που θα τα αγοράσει να με ενημερώσει εδώ να του στείλω ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Ευχαριστώ.

o redbighunter ειχε πει θα κανει την παραγγελια ωστοσο δεν ξερουμε διαθεσιμοτητα απο το μαγαζι εκει στην γερμανια ακομη σωστα?

Dear Mr. Fapper,

We are delighted to inform you that the goods you've ordered

have been shipped today.

Μου τα 'στειλαααααααααααααααααν :D:p

σορρι παιδες αλλα τελικα αποσυρομαι απο την ομαδικη

το ξερω ειμαι οτι να ναι αλλα και παλι σορρι:wall:

σορρι παιδες αλλα τελικα αποσυρομαι απο την ομαδικη

το ξερω ειμαι οτι να ναι αλλα και παλι σορρι:wall:

η παραγγελια εφυγε το πρωι και δυστηχως ταξιδευει ηδη! μεσα σε αυτη βρισκεται και το δικο σου κομματι φιλε μου!

παιδιά υπάρχει πρόβλημα να καταθέσω δευτέρα σε τράπεζα?

έχετε πάρει κομμάτι και για εμένα?

ναι και μαλιστα 2 γιατι δεν ειχες πει με σιγουρια αν ηθελες 1 ή 2! αν θες μονο 1 τοτε απλα πληρωνεις το 1 μονο και το αλλο ολο και καποιο αλλο παιδι που αργησε θα το παρει!

o redbighunter ειχε πει θα κανει την παραγγελια ωστοσο δεν ξερουμε διαθεσιμοτητα απο το μαγαζι εκει στην γερμανια ακομη σωστα?

προλαβαμε! μην ανησυχεις!

Επειδή πριν μερικές μέρες υπήρχαν προβλήματα με την ενημέρωση μου. Δεν γνωρίζω πως πάει η πορεία της αλλά επειδή θέλω να συμμετέχω όπως και να έχει θα παρακαλόυσα σε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επικοινωνία με αυτόν που θα τα αγοράσει να με ενημερώσει εδώ να του στείλω ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Ευχαριστώ.

σου στελνω pm με τα στοιχεια μου!

Πολύ ευχαρίστως να καταθέσω τα χρήματα όταν επιβεβαιωθεί η διαθεσιμότητα, οπότε καλό θα ήταν να ενημερωθούμε περί αυτού

σε λιγες μερες θα τα εχεις στα χερια σου!

edit: σορρυ που δεν ενημερωσα το πρωι αλλα στο email μου εγραψαν οτι εχουν μια μικρη διαθεσιμοτητα αλλα λογο μεγαλης ζητησης μπορει να εξαντληθει χωρις προειδοποιηση! ετσι εκανα την παραγγελια (χωρις να εχετε πληρωσει ολα τα παιδια) και μεσα σε 3ωρες η πληρωμη ειχε εγκριθει και η αποστολη εγινε! μετα επρεπε να φυγω για τη δουλεια οπου και σχολασα τωρα τα χαραματα!

ευχαριστως να παρω εγω καποιο κομματι αφου ακυρωσαν τα παιδια!

@redbighunter εχεις πμ

ευχαριστως να παρω εγω καποιο κομματι αφου ακυρωσαν τα παιδια!

@redbighunter εχεις πμ

επομενως bloodmage εισαι ελευθερος...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.