redbighunter Απρίλιος 26, 2011 #241 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2011 μεσα κι εγω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Απρίλιος 27, 2011 #242 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2011 Me too... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Απρίλιος 27, 2011 #243 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2011 επειδη τα ακουστικα ειναι ηδη διαθεσιμα...πειτε λιγο γρηγορα ποιοι και ποσα θελετε! αναλαμβανω εγω την παραγγελια! Βιαστειτε!!!:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
riben1 Απρίλιος 27, 2011 #244 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2011 Εξακολουθώ να ενδιαφέρομαι για 1τεμάχιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Απρίλιος 27, 2011 #245 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2011 μέσα και εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Απρίλιος 27, 2011 #246 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2011 δύο τεμάχια - Αθήνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Απρίλιος 27, 2011 #247 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2011 (edited) λοιπον μεχρι στιγμης εχουμε:redbighunter (εγω δλδ)Mertragikos (χ2)the bladeindiko xoiridioriben1apostolis22edit: αλλοι 3 χρειαζονται ωστε να εχουμε δωρεαν μεταφορικα! Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 27, 2011 από redbighunter Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Απρίλιος 27, 2011 #248 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2011 βάλε με και εμένα για ένα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Απρίλιος 27, 2011 #249 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2011 ανανεωνω:redbighunter (εγω δλδ)Mertragikos (χ2)the bladeindiko xoiridioriben1apostolis22jaguarOneαλλοι 2 λοιπον... Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Απρίλιος 27, 2011 #250 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2011 μια ερωτηση μονο ειναι καλυτερα απο τα philips2700 sta 30 ευρω βγαινουν και αυτα...??? αν ναι ειμαι μεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Απρίλιος 27, 2011 #251 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2011 το σκεφτομαι για δεύτερο, δε μου λετε έχουν εφφέ γουφερ αυτά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Απρίλιος 27, 2011 #252 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2011 2 τεμάχια εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
h4ckerman Απρίλιος 27, 2011 #253 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2011 Παιδια Και εγω θα ηθελα ενα Τεμαχιο αμα ειναι Καποιος που ξερει να μου πει ποσο θα βγει στον καθενα και πως θα πληρωσουμε? Ευχαριστω Σταθης ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Απρίλιος 27, 2011 #254 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2011 Παιδια Και εγω θα ηθελα ενα Τεμαχιο αμα ειναι Καποιος που ξερει να μου πει ποσο θα βγει στον καθενα και πως θα πληρωσουμε? Ευχαριστω Σταθης ! 29€ στον καθενα παει! οποιοι ειστε εκτος αθηνων η μονη επιβαρυνση ειναι τα μεταφορικα απο αθηνα σε εσας! η πληρωμη θα γινει ειτε μεσω καταθεσης σε τραπεζικο λογαριασμο, ειτε με το paypal! up... redbighunter (εγω δλδ) Mer tragikos (χ2) the blade (ισως χ2) indiko xoiridio (χ2) riben1 apostolis22 jaguarOne Η4cherman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Απρίλιος 27, 2011 #255 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2011 Καλό θα είναι μέχρι αύριο να έχουμε κλείσει πόσοι ήμαστε.Να μας στείλεις με pm τον αριθμό λογαριασμού/paypal να βάλουμε τα χρήματα και μέχρι μεθαύριο να έχει γίνει η παραγγελία.Αν το ξανακαθυστερήσουμε μας βλέπω να περιμένουμε κανένα μήνα πάλι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Απρίλιος 28, 2011 #256 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 (edited) Καλό θα είναι μέχρι αύριο να έχουμε κλείσει πόσοι ήμαστε.Να μας στείλεις με pm τον αριθμό λογαριασμού/paypal να βάλουμε τα χρήματα και μέχρι μεθαύριο να έχει γίνει η παραγγελία. Αν το ξανακαθυστερήσουμε μας βλέπω να περιμένουμε κανένα μήνα πάλι... οντως θα την πατησουμε παλι! 1 μηνα+ περιμεναμε! λοιπον καταχωρησεις θα γινουν μεχρι αυριο στις 8 το πρωι! εγω θα σας στηλω με pm email για paypal, και αριθμους λογαριασμων σε πειραιως, marfin egnatia και alpha bank! το paypal να ξερετε οτι κραταει ενα ποσοστο των χρηματων που στελνετε ως δασμο! πειραιως και alpha bank στα αυτοματα μηχανηματα πληρωμης δεν κρατανε τιποτα! προτιμηστε τα! για marfin δεν θυμαμαι! οποιος καταθεσει χρηματα θα μου κανει τον κοπο να το ποσταρει και στο thread αυτο, αλλα να μου στηλει και pm με τον αριθμο της καταθεσης και το σε πια τραπεζα απο τις 3 εγινε! (η αποδειξη που θα παρετε οταν καταθεσετε τα χρηματα θα αναγραφει εναν αριθμο με μεγαλα εντονα γραματα!) αμεσως θα επιβεβαιωνω κι εγω! για οποιους ειναι εκτος αθηνων...εκτος του ποσου των 29€ που κοστιζουν τα ακουστικα...θα επιβαρυνονται τα μεταφορικα για να ερθουν απο αθηνα-σπιτι τους! καλο ειναι η παραγγελια να φυγει την παρασκευη το πρωι, ωστε να εγκριθει αμεσα η πληρωμη τους και να τα στηλουν λογικα την ιδια μερα! μην πεσουμε μεσα στο σαββατοκυριακο!:wall: edit: αποσταλλησαν τα στοιχεια μου στα παρακατω παιδια! tragikos (χ2) the blade (ισως χ2) indiko xoiridio (χ2) apostolis22 jaguarOne Η4cherman με τους Mer και riben1 δεν μπορω να επικοινωνησω με pm! στον riben1 μου εμφανιζει μονο την επιλογη μηνυματος ηλεκτρονικου ταχυδρομειου και στον Mer μου εμφανιζει αυτο: http://img807.imageshack.us/img807/2227/mer.png Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 28, 2011 από redbighunter Link to comment Share on other sites More sharing options...
riben1 Απρίλιος 28, 2011 #257 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Σου έστειλα pm... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Απρίλιος 28, 2011 #258 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Σου έστειλα pm... Ωραια! φιλε riben1 σου εστηλα τα στοιχεια μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Απρίλιος 28, 2011 #259 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 Οπ δε το είχα δει αυτό. Κι εγω μέσα παιδιά φυσικά. Σου στέλνω PM redbighunter Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Απρίλιος 28, 2011 #260 Κοινοποίηση Απρίλιος 28, 2011 (edited) κατι που ξεχασα να αναφερω! οταν θα πατε στα μηχανηματα αυτοματων πληρωμων, θα σας ζητησει το μηχανημα μια "αιτιολογια" για την καταθεση! εκει θα βαλετε το username σας που εχετε στο thelab!edit: ανανεωση λισταςredbighunter (εγω δλδ)Mertragikos (χ2)the blade (ισως χ2)indiko xoiridio (χ2)riben1apostolis22jaguarOneΗ4chermanlefteriz Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 28, 2011 από redbighunter Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts