salonicafan Απρίλιος 4, 2011 #181 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2011 μα απο Θεσσαλονίκη είμαστε μόνο 3 άτομα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Απρίλιος 5, 2011 #182 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 μα απο Θεσσαλονίκη είμαστε μόνο 3 άτομαΕπισης, που θα βρεθουν οι αλλοι 2 για να μαζεψουν τα λεφτα και να κανουν την παραγγελια? Εδω με το ζορι εχουμε τον εναν... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Απρίλιος 5, 2011 #183 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Στη δικια μου περίπτωση οπως εχω πει η αποστολη θα γινει με speedex . Αλλα το θεμα ειναι οτι αργει να γινει η οργανωση και το μαζεμα χρηματων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Απρίλιος 5, 2011 #184 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Τελικά αποσύρομαι από την ομαδική γιατί τα παρήγγειλα μόνος μου. Με 3 κομμάτια που πήρα μοιράζονται τα μεταφορικά και δε θέλω να προκαλέσω κάποιο πρόβλημα κλπ. με την αποστολή γιατί μόνο εγώ είμαι από Καλαμάτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Απρίλιος 5, 2011 #185 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Παιδια να κανουμε κατι ομως. Δεν υπαρχει πολυ ορεξη και παλι θα την χασουμε και θα περιμενουμε κανα 2μηνο... Αν μεχρι το βραδυ - αυριο πρωι δεν εχει γινει καμια κινηση να αρχισουν να μαζευονται τα χρηματα, εγω θα αποσυρθω και θα τα παραγγειλω μονος μαζι με καποιους φιλους, για να μπορω να συννενοηθω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Απρίλιος 5, 2011 Author #186 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Μου ήρθε mail απο το Thomann και επιβεβαιώνει ότι τα ακουστικά θα είναι διαθέσιμα αν όχι αύριο μέσα στη βδομάδα... Τι θα κάνουμε ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Απρίλιος 5, 2011 #187 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Τι θα κάνουμε ???παραγγέλνουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Απρίλιος 5, 2011 #188 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 εγώθέλω 1 βάλτε με στη λίστα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geo18p Απρίλιος 5, 2011 #189 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Παιδια και εγω θελω ενα βαλτε με στην λιστα.Ειμαι απο Αθηνα:thank_you2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Απρίλιος 5, 2011 Author #190 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Παίδες οκ κι εγώ θέλω αλλά κάπως πρέπει να διευτηθεί το θέμα με την ομαδική. Θα γίνει τελικά κι αν ναι ποιος/ποιοι θα αναλάβουν την παραγγελία ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Απρίλιος 5, 2011 #191 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Ιδέα αν τους ενημερώσουμε ότι θα αγοράσουμε/πληρώσουμε χωριστά αλλά να βάλουμε ένα διακριτικό στην παραγκελία και να τα στείλουν όλα μαζί για να γλιτώσουμε μεταφορικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Απρίλιος 5, 2011 Author #192 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Αυτό δε παίζει να γίνεται... Στείλε όμως ένα mail και ρώτα αν θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Απρίλιος 5, 2011 Author #193 Κοινοποίηση Απρίλιος 5, 2011 Αν δε κανονιστεί ποιος θα κάνει την παραγγελία δε νομίζω να προχωρίσει η ομαδική....Είχα σκοπό να συμμετέχω στη διαδικασία, αλλά δε μπορώ γιατί αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το paypal και τις "φυσικές" αγορές (το οποίο συνειδητοποίησα πρόσφατα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Απρίλιος 6, 2011 #194 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 κάπου εδώ στο thelab διάβασα οτι σε κάποιον τα πτερύγια του ήταν μέσα στα ακουστικά. Δεν μπορώ τα ακουστικά να πατάνε στα πτερύγια των αυτιών μου γιατί πονάω..Μπορεί κάποιος να μετρήσει την διαμέτρο τους ώστε να δω αν είναι μεγαλύτερα απο τα αυτιά μου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Απρίλιος 6, 2011 #195 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 Μιας και ο papajim δεν μας είπε νωρίτερα ότι δεν μπορεί να αναλάβει την διαδικασία και δεν βλέπω κανένα άλλο να προτίθεται, άμα θέλετε μπορώ να το κάνω εγώ...Μένω Αθήνα, Paypal κατα προτίμηση αλλά παίζει και κατάθεση σε τράπεζα (Alpha Bank).Για τα παιδιά από θεσσαλονίκη μπορώ να τα παραλάβω όλα και να στείλω τα 3 που τους αναλογούν με ΕΛΤΑ. Με βάση το κατάλογο τους www.elta.gr/packages_eswt.pdf και εαν τα στείλω με Free Parcel Post θα πρέπει να βγει κάτι σαν 3€ το δέμα, μπορεί και παραπάνω εξαρτάται από το πόσο ογκώδες και βαρύ είναι το κουτί του superlux.Αν πάντως βρείτε 1-2 ακόμη να αγοράσουν από θεσσαλονίκη σας συμφέρει να τα πάρετε απευθείας. Αν δηλαδή επιβεβαιώσουν ο dunkel και ο mer... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Απρίλιος 6, 2011 #196 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 κι εγω αναλαμβανω την παραγγελια! δεν εχω προβλημα! απλα ας αποφασισουμε λιγο γρηγορα γιατι παλι αφαντα θα γινουν και τσαμπα τοσο καιρο που περιμενουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nasos1416003258 Απρίλιος 6, 2011 #197 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 Εγω ειμαι οκ να καταθεσω σε τραπεζα. JaguarOne προχωρα να αρχιζουμε να βαζουμε λεφτα οι της Αθηνας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Απρίλιος 6, 2011 #198 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 Εγω ειμαι εκτος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kazabubu Απρίλιος 6, 2011 #199 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 παιδια και εγω βγαίνω απο την παραγγελία Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazoozoo Απρίλιος 6, 2011 #200 Κοινοποίηση Απρίλιος 6, 2011 κ εγώ βγαίνω από την παραγγελία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts