Nasos1416003258 Απρίλιος 3, 2011 #161 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 Ειναι εφικτο να μπω και εγω στο group buy στην θεση καποιου που δεν θα το παρει τελικα?Ενα τεμαχιο. Επιβεβαιωση απο τωρα.Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Απρίλιος 3, 2011 #162 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 Μα δε χρειάζεται να βγει κάποιος για να μπεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Απρίλιος 3, 2011 #163 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 Ειναι εφικτο να μπω και εγω στο group buy στην θεση καποιου που δεν θα το παρει τελικα?Ενα τεμαχιο. Επιβεβαιωση απο τωρα. Ευχαριστω. Οπως αναφερει και ο racer δεν υπαρχει περιορισμος στα κομματια που θα παρουμε. Απλα κανουμε ομαδικη για να γλυτωσουμε τα μεταφορικα, γιατι αν το παρεις μονος θα ειναι αρκετα σε σχεση με την τιμη που εχουν τα ακουστικα. Πες μας σε ποια πολη εισαι, για να σε βαλω στην λιστα Επισης, πρεπει να κανονιζουμε σιγα σιγα το οικονομικο. Να δουμε πως θα μαζευτουν τα λεφτα κλπ. Καλο θα ηταν να μας απαντησουν και τα υπολοιπα παιδια της λιστας, για το αν ενδιαφερονται ακομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Απρίλιος 3, 2011 #164 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 Και εγω να γινω μπλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Απρίλιος 3, 2011 #165 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 Και εγώ:lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nasos1416003258 Απρίλιος 3, 2011 #166 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 Αθηνα μενω. add me with blue Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Απρίλιος 3, 2011 #167 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 δηλαδή τα ακουστικά πατάνε στα πτερύγια του αυτιού?semi-closed:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hondo1 Απρίλιος 3, 2011 #168 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 δηλαδή τα ακουστικά πατάνε στα πτερύγια του αυτιού? ουί:smoke: δηλαδη ακους και εξωτερικους "ηχους" οταν τα εχεις σε μικρη ενταση.. π.χ ενας drummer θελει closed και οχι semi..στα συν ομως για το συγκεκριμενο, ειναι το αποσπωμενο καλωδιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Απρίλιος 3, 2011 #169 Κοινοποίηση Απρίλιος 3, 2011 Παιδια μηπως να ξεκινησουμε να μαζευουμε τα χρηματα? Μην το αφησουμε παλι και δεν προλαβουμε? Εστειλε κανεις mail (papajim / Alexis) να ρωτησει για διαθεσιμοτητα? Γυρω στα 30 κομματια θα χρειαστουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Απρίλιος 4, 2011 #170 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2011 Ok confirm ενα και για μενα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Απρίλιος 4, 2011 #171 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2011 Θέλω 3 τελικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Απρίλιος 4, 2011 Author #172 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2011 Παιδια μηπως να ξεκινησουμε να μαζευουμε τα χρηματα? Μην το αφησουμε παλι και δεν προλαβουμε? Εστειλε κανεις mail (papajim / Alexis) να ρωτησει για διαθεσιμοτητα? Γυρω στα 30 κομματια θα χρειαστουμε.Έστειλα mail το Σάββατο το μεσημέρι και ακόμα περιμένω απάντηση. Ωστόσο, αφήνω να εννοηθεί απο προηγούμενα quotes στο mail ότι ρωτάω για 20-25 κομμάτια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Απρίλιος 4, 2011 #173 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2011 SUPERLUX HD-668 B - Thomann Greek CyberstoreOrder asap hasap :shout: Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Απρίλιος 4, 2011 #174 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2011 (edited) παιδιά πόσο πάει το κομμάτι? 30?ενδιαφέρομαι για 2 κομμάτια μέχρι πότε μπορώ να το επιβεβαιώσω? Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 4, 2011 από The_Blade Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Απρίλιος 4, 2011 Author #175 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2011 παιδιά πόσο πάει το κομμάτι?29 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LevelOne Απρίλιος 4, 2011 #176 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2011 Καλό θα ήταν να χωριστείτε ανα περιοχές με εναν υπεύθυνο ανα περιοχή να αναλάβει τοπικά την διακομιδή.Απο την στιγμή που ο Τόμαν δεν κάνει καλύτερη τιμή παρα μόνο τα μεταφορικά, αν το οργανώσετε σε τοπικό επίπεδο θα γλυτώσετε απο υπέρογκες μεταφορές του στυλ Αθήνα-Δράμα με πόρτα πόρτα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak Απρίλιος 4, 2011 #177 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2011 Παιδια και εγω θέλω ένα αν τελικά γινει η αγορα.ειμαι Αθηνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Απρίλιος 4, 2011 #178 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2011 και εγώ είμαι μέσα για ένα σίγουρα είμαι αθήνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Απρίλιος 4, 2011 Author #179 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2011 (edited) Να κάνω μια πρόταση πάνω σε αυτό που είπε ο levelone. Γιατί να μη χωρίσουμε την ομαδική στα τρία (μιας και είμαστε πάρα πολλοί) και να πάει ένα πακέτο Θεσσαλονίκη και δύο Αθήνα; Για αυτούς που μένουν Αθήνα δε θα υπάρχει επιπλέον χρέωση, ενώ για αυτούς που μένουν βόρεια θα πρέπει να πληρώσουν περίπου +2 ευρώ για μεταφορικά. ( αν τα υπολόγισα καλά, γιατί είναι και βράδυ ) Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 4, 2011 από papajim Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Απρίλιος 4, 2011 #180 Κοινοποίηση Απρίλιος 4, 2011 σωστό μου φαίνεται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts