papajim Μάρτιος 13, 2011 Author #101 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 Μπορώ να συμμετέχω κι εγώ;; μένω Δράμαπόσο βγαίνουν τα ακουστικά ;Φυσικά και μπορείς να συμμετέχεις. Τα ακουστικά κοστίζουν 29€ + τα μεταφορικά με ΕΛΤΑ μέχρι το σπίτι σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Μάρτιος 13, 2011 #102 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 Ευχαριστώ. Τελικά τι γίνεται, εσύ μαζεύεις τα λεφτά ; μπορώ να κάνω κατάθεση σε paypal και να ρθει στην εταιρία που είμαι με speedex courier. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάρτιος 13, 2011 #103 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 τελικα ποιος θα μαζεψει τα χρηματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Μάρτιος 13, 2011 Author #104 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 Τα χρήματα όντως δε έχουμε κανονίσει ακόμα ποιος θα τα μαζέψει. Εγώ προσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα να το κάνω, όμως είχε ειπωθεί σε προηγούμενη σελίδα από τον qbiefox να τα μαζέψει κάποιο παλαιότερο μέλος όπως ο Alexiss2044 (παράδειγμα λέω ), με το οποίο συμφωνώ κι εγώ απόλυτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Μάρτιος 13, 2011 #105 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 Καταρχας, εγω τελικα τελικα θελω 1 κομματι, οποτε update την λιστα... Ελπιζω να μην ξαναλλαξει γνωμη ο φιλος μου για τον οποιο προοριζοταν το 2ο κομματι Επισης, πειτε ο καθενας απο που ειναι, ετσι ωστε να ενημερωσουμε την λιστα και με τις περιοχες του καθενος. Η παραγγελια πρεπει να γινει απο την πολη που εχουμε τις περισσοτερες συμμετοχες ετσι ωστε να γλυτωσουν οσο το δυνατον περισσοτεροι τα μεταφορικα. Εγω ειμαι Αθηνα... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Μάρτιος 13, 2011 Author #106 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 (edited) Λίστα με περιοχές 1) tragikos (x2) (Αθήνα)2) racer (x2) (Καλαμάτα)3) eloydark (x2) (Αθήνα)4) qbiefox (Αθήνα)5) salonicafan (Θεσσαλονίκη)6) papajim (Αθήνα)7) Reaper (Αθήνα)8) dunkel Stern (Θεσσαλονίκη)9) galactob10) SirDiman11) alexiss2044 (Θεσσαλονίκη)12) Daytime Dreamer (Αθήνα)13) Indiko Xoiridio (Αθήνα)14) riben1 (Κοζάνη)15) apostolis22 (Αθήνα)16) redbighunter (Αθήνα)17) victor (Αθήνα)18) JaguarOne (Αθήνα)19) lefteriz (Δράμα)20) NoDsl (Αθήνα)21) theo_mich (Θεσσαλονίκη)22) Mer (ίσως) (Θεσσαλονίκη)PS. Ότι βρήκα απο προφιλ για τόπους διαμονής (σίγουρους) τους πέρασα. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 15, 2011 από papajim 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reaper Μάρτιος 13, 2011 #107 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 Αθήνα και εγώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Μάρτιος 13, 2011 #108 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 Βάλτε και εμένα μέσα για ένα. Αθήνα είμαι.Υπάρχει περίπτωση να κάνουμε τπτ και για zero? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Μάρτιος 13, 2011 #109 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 Βάλτε και εμένα μέσα για ένα. Αθήνα είμαι.Υπάρχει περίπτωση να κάνουμε τπτ και για zero? Για zeroDAC εννοεις? Ψηνομαι και εγω, ειχα αρχισει να το ψαχνω και λιγο, αλλα δεν πολυεβγαλα ακρη με το τι εναλλακτικες παιζουν. Παντως αν ειναι ας κανουμε νεο θεμα να το συζητησουμε, μην καταστρεψουμε αυτο, γιατι δεν βλεπω να παραγγελνουμε ποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάρτιος 13, 2011 #110 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 racer - x2 - Καλαμάτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
riben1 Μάρτιος 13, 2011 #111 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 Παίδες, πρέπει να αρχίσουμε να συγκεντρώνουμε τα χρήματα... Τελικά ποιος, ποιοι είναι διαθέσιμοι να το κάνουν; Είναι κρίμα και άδικο να μην προβούμε στην αγορά από ασυνεννοησία! Προσωπικά προτείνω τον tragikos, αν φυσικά το θέλει κι αυτός(μιας και οι περισσότεροι είστε από Αθήνα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
salonicafan Μάρτιος 13, 2011 #112 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 βάλτε μια δημοσκόπηση αν είναι με 2-3 ονόματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Μάρτιος 13, 2011 #113 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 Ας πει ποιος ψηνεται απο τους δεινοσαυρους εδω μεσα και θα την βρουμε την ακρη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoDsl Μάρτιος 13, 2011 #114 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 Για zeroDAC εννοεις? Ψηνομαι και εγω, ειχα αρχισει να το ψαχνω και λιγο, αλλα δεν πολυεβγαλα ακρη με το τι εναλλακτικες παιζουν. Παντως αν ειναι ας κανουμε νεο θεμα να το συζητησουμε, μην καταστρεψουμε αυτο, γιατι δεν βλεπω να παραγγελνουμε ποτε Ναι για dac. αλλά τώρα που το ξανασκέφτομαι, υπάρχει πιθανότητα να πάω προς xonar d2x μιας και πιστεύω ότι το ίδιο ικανή είναι να οδηγήσει τα superlux Link to comment Share on other sites More sharing options...
theo_mich Μάρτιος 13, 2011 #115 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 Και εγω ενα ζευγαρι(θεσσαλονικη). Αν ερθει το μεγαλο πακετο αθηνα μπορει να σταλει ενα μικροτερο πακετο θεσσαλονικη με κτελ πχ για να βγει φθηνο και να τα μοιρασουμε μεταξυ αντι να τα σταλθουν στον καθενα ξεχωριστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Μάρτιος 13, 2011 #116 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 Προσωπικά προτείνω τον tragikos, αν φυσικά το θέλει κι αυτός(μιας και οι περισσότεροι είστε από Αθήνα) Ευχαριστώ για την επιλογή, αλλά θα προτιμούσα να μην το αναλάβω εγώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Μάρτιος 13, 2011 #117 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 Εγώ παίζει να πάω και για 2 κομμάτια! Θα ενημερώσω ανάλογα!Είμαι στο Ρίο Αχαίας Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaguarOne Μάρτιος 14, 2011 #118 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2011 Αθήνα εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostolis22 Μάρτιος 14, 2011 #119 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2011 και εγω Αθηνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indiko_Xoiridio Μάρτιος 14, 2011 #120 Κοινοποίηση Μάρτιος 14, 2011 Αθήνα και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts