LevelOne Φεβρουάριος 25, 2011 #41 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2011 (edited) Μάλλον θα σας στενοχωρήσω, αλλα ο Thommann ξεπούλησε & έσβησε τον κωδικό απο το site.. No m0ar HD-668B... Οποιος πρόλαβε, πρόλαβε... Edit: Εν τω μεταξύ, όσοι ειναι Αθήνα και θέλουν να τα ακούσουν πάνω σε εναν Zero DAC, ας μου στείλουν ενα πμ.... Έγινε επεξεργασία Φεβρουάριος 25, 2011 από LevelOne Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Φεβρουάριος 25, 2011 Author #42 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 25, 2011 Μάλλον θα σας στενοχωρήσω, αλλα ο Thommann ξεπούλησε & έσβησε τον κωδικό απο το site.. No m0ar HD-668B... Οποιος πρόλαβε, πρόλαβε... Edit: Εν τω μεταξύ, όσοι ειναι Αθήνα και θέλουν να τα ακούσουν πάνω σε εναν Zero DAC, ας μου στείλουν ενα πμ.... Επικοινώνησα με το Thomann και μου απάντησαν ότι θα τα ξαναφέρουν από 30-3, οπότε είμαστε οκ. Δες http://www.thelab.gr/1062983389-post15.html Btw ίσως περάσω να τα ακούσω από βδομάδα (θα στείλω και pm...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Φεβρουάριος 28, 2011 #43 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2011 Ενδιαφέρομαι και εγώ για ένα ζευγάρι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Μάρτιος 2, 2011 #44 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Από όσο είδα έχουν γίνει διαθέσιμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Μάρτιος 2, 2011 Author #45 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 (edited) update της λίστας papajim Reaper BloodMage racer (ίσως χ2) dunkel Stern galactob SirDiman alexiss2044 qbiefox (ίσως χ2) Daytime Dreamer salonicafan (ίσως) Indiko Xoiridio deninho (ίσως) riben1 Mer eloydark Mpilias (ίσως) apostolis22 Παίδες θα κινηθούμε να κάνουμε την παραγγελία ??? Ποιος προσφέρετε να μαζέψει τα λεφτά και να τα παραγγείλει και με ποιον τρόπο θα μαζευτούν τα χρήματα ??? Πρέπει όμως να ενεργήσουμε γρήγορα, δηλαδή μέχρι παρασκευή να γίνει η παραγγελία... Επίσης όσοι έχουν πει ίσως, να απαντήσουν για σίγουρα, και όλοι να δηλώσουμε περιοχή διαμονής (πχ. Αθήνα)... PS1. Αν έχω ξεχάσει κάποιον από τη λίστα ας το γράψει PS2. Εγώ ψηφίζω να γίνουν οι μεταφορές των χρημάτων μέσω paypal. PS3. Επειδή γράφω αύριο Μηχανική Ι θα μπω κάτα τις 10-11 πάλι Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 3, 2011 από papajim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Μάρτιος 2, 2011 #46 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Εγω παιδια δε θα παρω, υπολογιζα να γινει η αγορα τελος μαρτη που λεγαμε..Θελω παντως να μου πειτε οταν σας ερθουν αν οντως εχουν ανατριχιαστικο ηχο και τοσο εξωπραγματικο σε σχεση με απλα microsoft headsets ας πουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galactob Μάρτιος 2, 2011 #47 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 ισως γινουν 2 και τα δικα μου !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάρτιος 2, 2011 #48 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 μεσα κι εγω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάρτιος 2, 2011 #49 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 παιδιά πόσα είναι τα λεφτά γιατί αν είναι να τα δώσω στον redbighunter να τα βάλει με το paypall... redbighunter θα έχεις εντός της μέρας mail για την συνάντηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάρτιος 2, 2011 #50 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 παιδιά πόσα είναι τα λεφτά γιατί αν είναι να τα δώσω στον redbighunter να τα βάλει με το paypall... redbighunter θα έχεις εντός της μέρας mail για την συνάντηση...μην αγχωνεσαι ρε συ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
galactob Μάρτιος 2, 2011 #51 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 29 + ? ( μεταφορικα ) δεν ειναι ή κανω καποιο λαθος ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Μάρτιος 2, 2011 #52 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Μεταφορικά θα έχει αν βγουν κάτω από 299€ όλα τα τεμάχια μαζί. Υπολόγισε όμως και τα έξοδα του ΕΛΤΑ/courier γι' αυτόν που θα τα μαζέψει για να τα στείλει, δεν πιστεύω να τα πληρώσει από την τσέπη του Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάρτιος 2, 2011 #53 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Μεταφορικά θα έχει αν βγουν κάτω από 299€ όλα τα τεμάχια μαζί. Υπολόγισε όμως και τα έξοδα του ΕΛΤΑ/courier γι' αυτόν που θα τα μαζέψει για να τα στείλει, δεν πιστεύω να τα πληρώσει από την τσέπη του οσοι ημαστε απο αθηνα μπορουμε να δωσουμε μια κοινη μερα και ωρα συναντησης και να τα παρουμε ωστε να μην μπλεκουμε με courier κτλ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
galactob Μάρτιος 2, 2011 #54 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Μεταφορικά θα έχει αν βγουν κάτω από 299€ όλα τα τεμάχια μαζί. Υπολόγισε όμως και τα έξοδα του ΕΛΤΑ/courier γι' αυτόν που θα τα μαζέψει για να τα στείλει, δεν πιστεύω να τα πληρώσει από την τσέπη του Σωστός αλλά άμα το κάνει κάποιο παιδί π.χ. από Αθήνα όποιος είναι από Αθήνα θα μπορεί να το πάρει χωρίς κάποια έξτρα έξοδα. Οι υπόλοιποι θα πληρώνουν τα μεταφορικά όταν τους γίνει η αποστολή δεν χρειάζεται να πληρώσει αυτός που θα τα στείλει αλλά θα γίνει αποστολή με έξοδα παραλήπτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
papajim Μάρτιος 2, 2011 Author #55 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Επειδή είμαστε (λογικά) οι περισσότεροι από Αθήνα, μπορούν να σταλούν σε μένα τα χρήματα μέσω paypal (δυστυχώ δεν υπάρχει άλλος πιο εύκολος τρόπος, για μένα) και να τα παραγγείλω εγώ. Άμα είναι και συμφωνούν όλοι το κάνουμε έτσι. Πιστεύω όμως πως κάποιοι θα θέλουν να τα βάλουν σε τραπεζικό λογαριασμό, οπότε θα ήταν καλύτερα να το αναλάβει κάποιος με λογαριασμό στη τράπεζα. Όσον αφορά τη τιμή των ακουστικών είναι 29€ και αν πάρουμε περισσότερα από (ή) 11 τα μεταφορικά από το thomann (απ' όσο έχω διαβάσει) είναι δωρεάν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Μάρτιος 3, 2011 #56 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 (edited) Παιδια εγω οχι μονο ειμαι μεσα, αλλα θα παρω και 2 κομματια μαλιστα Οποτε καντε το ισως -> x2 Επισης εχω να προτεινω (χωρις να υπονοω κατι για σενα papajim) χρηματα να τα μαζεψει καποιο παλιο μελος, για περισσοτερη αξιοπιστια, συννενοηση, τον ξερει περισσοτερος κοσμος κλπ... Το ιδανικοτερο θα ηταν να τα μαζεψει ο Αλεξης, που ειναι και στην ΔΟ, αλλα μας τα χαλαει που ειναι Θεσσαλονικη. Οποτε οσοι αλλοι προσφερεστε μιλατε. Εγω θα λειπω απο Αθηνα τις επομενες 5 μερες, οποτε δεν μπορω να βοηθησω Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 3, 2011 από qbiefox Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Μάρτιος 3, 2011 #57 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 Ας παει κάποιος απο το σπιτι του φίλου papajim να μιλήσουν απο κοντά για να μην έχουμε αμφιβολίες. Αν μπορούσα θα έκανα εγω την παραγγελία αλλα δεν μου είναι εύκολο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάρτιος 3, 2011 #58 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 (edited) την κανω εγω την παραγγελια! δεν εχω προβλημα! και paypal εχω, και λογαριασμο σε τραπεζα εχω! edit: δεν βρισκω που λεει οτι με αγορα ανω των 300 ευρω τα μεταφορικα ειναι δωρεαν Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 3, 2011 από redbighunter Link to comment Share on other sites More sharing options...
mer Μάρτιος 3, 2011 #59 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 (edited) Welcome - Thomann Greek Cyberstore Εδώ στη δεύτερη παράγραφο, 1η πρόταση. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 3, 2011 από Mer Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Μάρτιος 3, 2011 #60 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 το πιο απλό: βάλε στο καλάθι 11 σετ ακουστικών (319€), και θα σου βγάλει δωρεάν μεταφορικά για Ελλάδα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts