Jump to content

Μαμα για το Ρ4 μου!!!

krisiun82

Recommended Posts

Εχω εναν υπεροχο 2,6 800φσβ και μια καμενη p4p800 dlx..

Oσο ηταν εν ζωη επαιζα καθημερινα 280 και 5/4 τις μνημες...

Το καλο με την π800 ειναι η σταθεροτητα της αλλα το μειονεκτημα της ειναι τα 2,85 μαξ μεμ κορε..

Λεω να παω σε ic7 την απλη γιατι βαρεθηκα τις asus ...

Σε σχεση με την ic7g και την μαξ3 τι διαφορες εχει το απλο μοντελο??

Οποιος ειχε και τις 2 εννος και ασους και αμπιτ θελω να μου πει και την γενικη γνωμη του για την αλλαγη που παω να κανω...Γενικα απο την ασους εμεινα απολυτα ευχαριστημενος και την αλλαζω μονο και μονο απο περιεργια..

ειχα την P4C800E-DLX αλλα μου την εσπαγαν οι τρελες διακυμανσεις στο voltage του Cpu....

το BIOS της AMI, καθως και η μυθομανια της σχετικα με τις θερμοκρασιες...

κατα τ'αλλα περιφημη....και σταθεροτατη οσο μου επετρεψε να την δοκιμασω...

Με την Max3 που εχω τωρα , εαν εξαιρεσεις την επιλεκτικοτητα της στις μνημες

ειδικα με divider 5:4

που απλα ετυχε και δεν με προβληματισε λογω του οτι την δουλευω 1:1...

δεν εχω διαπιστωσει καποια αλλη τρανταχτη αδυναμια...

(εκτος ισως της ελλειψης game & serial port)

απεναντιας με εχει βολεψει ιδιαιτερα ο silicon image Sata controller που σε συνδυασμο με το ICH5R της Intel που εχει, μου επιτρεπει την συνδεση 6 σκληρων Sata...

Κοπριτη εγω εχω Adata 4000..Εχεις ακουσει τιποτις γι'αυτες και την αμπιτ???

Στα 280 που με ενδιαφερει και με 2,8 μαξ ρευμα δυσκολα θα παω οποτε ο 5/4 με ενδιαφερει ιδιαιτερα...

ενα vmem mod στην Asus νομιζω οτι θα ηταν οτι καλυτερο για την περιπτωση σου μιας και αποσω ξερω οι ADATA τα χτυπανε αυτα τα νουμερα και με 1:1

οποτε ειναι κριμα να το χαραμισεις λογω περιορισμων της Asus στα 2.8....

λεπτομερειες για τις συγκεκριμενες μνημες στην Asus & Abit δεν γνωριζω...

καθως επισης δεν γνωριζω εαν τα 3.2V της Max3 μπορουν να εγγυηθουν σταθερη λειτουργεια σαυτες τις συχνοτητες...

απλα δεν εχω φτασει ποτε εκει για να ξερω (ακομα τουλαχιστον)

ας απαντησει καποιος πιο ψαγμενος.....

Βρε φιλε στο ασους ειχα το μεμ μοντ και εδινα μεχρι 3.2 ....Το ασους ομως καηκε και δεν ξερω ποτε θα μπορεσω να ξανακανω το μοντ στην αμπιτ..Οποτε γι'αυτο ρωταω για 5/4 με τις ΑData...

Aν σε ενδιαφερει ριξε μια ματια στο board της MSI 875P ΝΕΟ FISR ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΧΙ FIS2R OYTE LSR.Το εχω μια εβδομαδα εχει Bios της αμι με ολλες δυνατοτητες firewall,lan,audio 7.1-8 usb και πολλα αλλα.Επισης ειναι αρκετα σταθερο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.