overvolt Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2011 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2011 Εχω ένα εξαιρετικό TV-tuner Terratec Synergy TV600 ,Και σκέφτομαι να το χρησιμοποιήσω για εγγραφή βίντεο , από ότι βλέπω στην οθόνη μου 2D 3D.Έχει είσοδο RCA Video ( το κιτρινάκι) και ήχου, και ως δεύτερο Video-In το S-Video.Απο μια σύντομη έρευνα υπάρχουν κάποιοι μετατροπείς (κουτιά) που κάνουν την δουλειά.Αλλα αυτό που θέλω να μάθω είναι , κατά ποσο επηρεάζεται το κόστος απόκτησης,εάν η είσοδο σήματος είναι σε DVI-I / HDMI / Display Port .
ArisG Φεβρουάριος 21, 2011 #2 Φεβρουάριος 21, 2011 Αλλιώς g o o g l e d e s k t o p r e c o r d e r & F R A P S
overvolt Φεβρουάριος 21, 2011 Author #3 Φεβρουάριος 21, 2011 Έχω κάμερα φρέσκια, Sanyo xacti HD1010 1080i .. ( Άριστη σε όλα ) Και θα μπορούσα, και στην ουσία μπορώ, να γράφω και με αυτήν, αλλά μιας που εχω το TV tuner ,θέλω να κάνει το συγκεκριμένο την δουλειά.
overvolt Φεβρουάριος 22, 2011 Author #4 Φεβρουάριος 22, 2011 Βρήκα μια πρώτη πιθανή επιλογή Μετατροπέας σήματος εικόνας από VGA σε Composite & S-Video VCT-200Αλλά το ψάξιμο συνεχίζετε ..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.