Heir of a dying day Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2011 Παιδια τωρα τελευταια εχω προβλημα με τον δισκο μου. Πολλες φορες οταν κανω restart το pc ή και οταν το ανοιγω,ανοιγει το pc ναι μεν αλλα δεν διαβαζει τον σκληρο δισκο και κολλαει. αλλοτε ανοιγει κανονικα χωρις προβλημα,αυτο το κανει περιπου 50% -50%. εδω σας παραθετω μια φοτογραφια με αποτελεσματα του CrystalDiscInfo μιας και εγω προσωπικα δεν εχω ιδεα τι σημαινει. Εαν χρειαζεστε περισσοτερα info για το δισκο μου λετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Φεβρουάριος 21, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2011 Εαν έχει εγγύηση να τον πας άμεσα για αντικατάσταση.Με 140 reallocated sectors δεν πάει πουθενά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heir of a dying day Φεβρουάριος 21, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2011 κοντευει να κλισει τα 2 χρονια τωρα ο δισκος(τα κλινει σε λιγες ημερες)...οποτε λογικα εχει εγγυηση σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Φεβρουάριος 21, 2011 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2011 Εδώ:http://websupport.wdc.com/warranty/serialinput.asp?aspsid=316212195&custtype=end&requesttype=warranty〈=en Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heir of a dying day Φεβρουάριος 21, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2011 Απο οτι διχνει εδω η WD εχει ακομα εγγυηση κανονικα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heir of a dying day Φεβρουάριος 23, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2011 Αψογη η εξηπηρετηση απο το e-shop! Εχθες τον πηγα τον δισκο και σημερα με πηρανε τηλ. και μου προτινανε να μου τον αντικαταστησουν με αυτον τον δισκο (χεχε...) Καταληξαμε στο πιστοτικο της αρχικης τιμης αγορας του Αυτος εδω ο δισκος ειναι ο ιδιος με αυτον που ειχα με την μονη διαφορα οτι αυτος ειναι SATA III. Η mobo εμενα δεν εχει SATA III εχει SATA II μπορω να τον χρησιμοποιησω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Φεβρουάριος 23, 2011 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2011 Η mobo εμενα δεν εχει SATA III εχει SATA II μπορω να τον χρησιμοποιησω? Κανονικά. Θα παίξει σαν Sata2 εννοείται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heir of a dying day Φεβρουάριος 23, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2011 Thank you very much!............................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.