Jump to content

Επιλογη Μouse

watt

Recommended Posts

Το razer deathadder μπορεί να ξεφεύγει από την τιμή αλλά έχει φοβερά χαρακτηριστικά. Από εργονομία με είχε βολέψει έτσι και έτσι. Ένα μικρό προβληματάκι που είχα διαπιστώσει (bug?) είναι η αλλαγή dpi είτε από το κουμπί που έχει το ποντίκι (που κακώς για μένα βρίσκεται στη κάτω πλευρά του ποντικιού) είτε από το λογισμικό του. Κολούσε για λίγο το σύστημα μέχρι να περάσουν οι αλλαγές.

Το thermaltake black έχει βέβαια λιγότερα χαρακτηριστικά αλλά από εργονομία με βόλεψε πολύ καλύτερα. Με αυτό δουλεύω τώρα και είμαι ικανοποιημένος.

Επειδή έχω δουλέψει και σε microsoft x5 mouse, να πώ ότι το χέρι μου δεν άντεξε ούτε 2 ώρες να το κρατάει. Φοβερά πολύ άβολο για το χέρι μου...

Πολύ σωστή η λογική να δοκιμάζεις τα ποντίκια πριν τα αγοράσεις αλλά, μόνο εμένα μου φαίνεται μη πρακτική? Δηλαδή, σε ποιό κατάστημα υπάρχουν ποντίκια προς 'δοκιμή'? Σε όποιο πλαίσιο ή multirama έχω πάει πάντως, όχι ότι ρώτησα αλλά δεν υπήρχαν 'ελεύθερα' ποντίκια.

εγω παιδια ειχα το MS Sidewinder X8 και ενω η αληθεια ειναι οτι φενετε πολυ καλο ποντικι...στο χερι δεν βολευει με τιποτα! ειδικα αυτα τα 2 πλαινα κουμπια του αντιχειρα ειναι το κερασακι της αβολεψειας!:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.