watt Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2011 Καλησπερα παιδια ποια απο τα παρακατω ποντικια ειναι value for money? Θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας THERMALTAKE MO-BLK002DT BLACK GAMING MOUSE - - E-SHOP.GR LOGITECH 910-000616 MX518 OPTICAL GAMING MOUSE - - E-SHOP.GR MICROSOFT SIDEWINDER X3 MOUSE RETAIL - - E-SHOP.GR Αν υπαρχει και καποιο αλλο σε αυτα τα λεφτα προτεινετε ελευθερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 21, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2011 ΜΧ518 με κλειστα τα ματια Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Φεβρουάριος 21, 2011 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2011 Εμένα προσωπικά δεν με βολεύει καθόλου το σχήμα του MX518 και θα επέλεγα το thermaltake. Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Φεβρουάριος 21, 2011 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2011 Bασικα το θεμα του Mouse ειναι υποκειμενικο,καθως ειναι το βολευει το δικο σου χερι..Καποιο Mouse που εμενα μπορει να μου φαινεται σουπερ ντουπερ, εσυ μπορει να το πιασεις στα χερια σου και να σου φανει μ@λ@κ!α γιατι δεν θα σε βολευει! Oποτε το καλυτερο ειναι να πας μια βολτα απο καποιο καταστημα να τα δεις-πιασεις απο κοντα, να δεις τι σε βολευει εσενα και μετα να προχωρησεις σε αγορα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Φεβρουάριος 21, 2011 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2011 Bασικα το θεμα του Mouse ειναι υποκειμενικο,καθως ειναι το βολευει το δικο σου χερι..Καποιο Mouse που εμενα μπορει να μου φαινεται σουπερ ντουπερ, εσυ μπορει να το πιασεις στα χερια σου και να σου φανει μ@λ@κ!α γιατι δεν θα σε βολευει! Oποτε το καλυτερο ειναι να πας μια βολτα απο καποιο καταστημα να τα δεις-πιασεις απο κοντα, να δεις τι σε βολευει εσενα και μετα να προχωρησεις σε αγορα!Καλά τα λες.To Sidewinder X8 που πήρα το καλοκαίρι είναι πλέον στο συρτάρι τσάμπα τα 80 ευρώ,κάλο είναι να τα κρατήσεις λίγο να δεις τι σε βολεύει.Από αυτά τα τρία +1 στο thermaltake από άποψη εργονομίας,το θέμα είναι τι κάθετε καλά στο δικό σου χέρι και όχι στο δικό μας μάτι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PREDATOR 15 Φεβρουάριος 21, 2011 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2011 Δουλεύω πολύ καιρό τώρα το Logi MX-518 και το θεωρώ all-time classic εξαιρετική value for Money επιλογή.Αν το σχήμα σου κάνει, τότε προχώρα άφοβα και δεν θα μετανοιώσεις IMHO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rabiez Φεβρουάριος 21, 2011 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 21, 2011 Πιστευω οτι το καλυτερο gaming mouse ειναι το logitech g5. Φοβερο εργαλειο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
brdj13 Φεβρουάριος 22, 2011 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2011 Το Logitech μάλλον θα σε βολέψει περισσότερο. Έχω δει πολλά από αυτά σε internet cafe και ήταν πολύ καλά. Σκυλί το ποντίκι Link to comment Share on other sites More sharing options...
watt Φεβρουάριος 22, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2011 Ναι και σε μερικα review που διαβασα ειδα οτι λενε πολυ καλα λογια το μονο που μενει ειναι να παω απο κοντα και να τα δοκιμασω να δω ποιο μου κανει καλυτερα Btw και για το thermaltake ακουσα πολυ καλα λογια αν και η εταιρια δεν εχει πολλα χρονια που εχει αρχισει να βγαζει ποντικια, πληκτρολογια κλπ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heir of a dying day Φεβρουάριος 22, 2011 #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2011 ρε συ watt γιατι δεν μας προσδιοριζεις τον σκοπο χρησης του ποντικιου και μας λες απλα "το καλυτερο σε Χ λεφτα" εαν το θες για να το βαλεις στο alt pc σου για να μπαινει η γκομενα στο facebook και να ψαχνει π.χ. για τον αντικαταστατη σου (χαχχαχαχαχαχααχα) θα μπορουσες να παρεις αυτο εδω το MS το οποιο ειναι φανταστικο ποντικι και ασυρματο κιολας και με λιγοτερα λεφτα απο αυτα που ηδη κοιτας (ωστε να περισσεψουν και λεφτα για να κερασεις καφε τα παιδια ) Οσο για το thermaltake απο'τι βλεπω χρησιμοποιει Philips Twin Eye sensorα οποτε...εισαι υποχρεομενος ΠΡΙΝ το αγορασεις να οικειοθεις με το...[ame=http://www.youtube.com/watch?v=wD0ThxpVHMs] Z-AXIS tracking issue[/ame] (Εαν νωμιζεις οτι σε προσβαλα με το χαβαλε μου σου ζητω προκαταβολικα συγνωμη.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
watt Φεβρουάριος 22, 2011 Author #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2011 Οχι φιλε μου γουσταρω το χαβαλε δεν με προσβαλες Το ποντικι το θελω και για games αλλα δεν ειμαι και απο τους αυστηρους gamers που θελουν υψηλη ακριβεια κλπ... Οσο για το twin eye sensor απ'οτι καταλαβα κανει κατι πηδηματακια αμα το σηκωνεις σωστα? Φαινεται λιγο εκνευριστικο απο μερικα βιντεο που ειδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heir of a dying day Φεβρουάριος 22, 2011 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2011 ναι οταν το σηκωνεις το ποντικι το βελακι κανει ενα "jumping" προς τα κατω δεξια...νωμιζω πως ειναι το μοναδικο του "προβλημα" γιατι κατα τα αλλα μου φενετε πολυ ενταξη sensorας.Εγω χρησιμοποιω το Razer Naga οπου φοραει Twin Eye sensorα.τωρα μολις μου ηρθε και το Razer Scarab και το δοκιμαζω...μεχρι στιγμης βλεπω οτι "παντρευονται" πολυ οραια αυτα τα 2 μαζι ιδικα σε σχεση με το Razer ExactMat που μαρεσει πολυ σαν mousepad και το δοκιμασα αλλα του προκαλει jitter του Naga.Οποτε θελει λιγο ψαξιμο το mousepad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
watt Μάρτιος 1, 2011 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 Καλησπερα και παλι παιδια ειχα αποφασισει να παρω το logitech mx518 αλλα για κακη μου τυχη τωρα δεν το βρισκω 3 μαγαζια που το ειχαν στην τιμη των 33 ευρω μου ειπαν οτι δεν ειναι διαθεσιμο και περιμενω και αυριο για να μου δωσουν μια τελικη απαντηση... Ετσι θελω να προσθεσω καποια που ειδα να μου πειτε τις γνωμες σας MICROSOFT SIDEWINDER X5 MOUSE DSP - - E-SHOP.GR MICROSOFT SIDEWINDER X3 MOUSE RETAIL - - E-SHOP.GR (αυτο το ειχα βαλει και στο αρχικο post) Εννοειται αν ξερετε καποιο αλλο κοντα σε αυτη την τιμη ποσταρετε το Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Μάρτιος 1, 2011 #14 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 ρήξε μια ματιά και στο Razer Deathadderλίγο πιο ακριβό αλλά τα αξίζει τα λεφτά του Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAHGRiND Μάρτιος 1, 2011 #15 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 Το Sidewinder X5 φίλε μου να ξέρεις είναι σε συσκευασία Bulk, δηλαδή στον στέλνουν σε ενα νάυλον σακουλάκι, δεν είναι σε κουτί. Το είχα πάρει απο e-shop στα 18 ευρώ τότε. Το κράτησα 1-2 μέρες και το πούλησα. Δεν με βόλεψε καθόλου στο χέρι και τα click του (σαν αίσθηση και σαν ήχος) μου φάνηκαν απαίσια. Τα πλαινά κουμπιά και αυτά πολύ fail γενικά. Σαν απόδοση δεν μπορω να σου πω και πολλά γιατι το δούλεψα πολυ λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAKHS LIMENIKOS Μάρτιος 1, 2011 #16 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 εγω πηρα αυτο πριν 5 μερες δυναμη !!! και εχω g5 ,g9,roccat kone και αλλα πολλα σαν το rat7 κανενα Saitek Cyborg R.A.T 7 Gaming Mouse [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Qcisly6umsc]YouTube - Saitek Cyborg R.A.T 7 Gaming Mouse Video Review[/ame] απο εδω το πηρα SAITEK R.A.T 7 GAMING MOUSE - - E-SHOP.GR Link to comment Share on other sites More sharing options...
watt Μάρτιος 1, 2011 Author #17 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 Πολυ καλα τα razer deathadder και rat 7 (αν και δεν ειναι τοσο του γουστου μου) αλλα ξεφευγουν πολυ στην τιμη... Οσο για το sidewinder X5 τωρα ειδα οτι ειναι σε bulk... Ευχαριστω SAHGRiND Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Μάρτιος 1, 2011 #18 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 To rat 7 ήμουν στο τσακ να το πάρω.θέλει δουλεια ακόμα,έχει κάποια προβληματάκια.[ame=http://www.youtube.com/watch?v=xkoeSFLy7Ak&feature=related]YouTube - r.a.t. 7 thumb adjustment production failure[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAKHS LIMENIKOS Μάρτιος 1, 2011 #19 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 καμια σχεση αυτο που βλεπουμε στο βιντεο θα επεσε σε κοματι η κατι δεν κανει σωστα . εγω το εχω ανοιχτο και προσαρμοσμενο στο χερι μου και ειναι μια χαρα . για τα λεφτα του ειναι μια χαρα 89ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heir of a dying day Μάρτιος 1, 2011 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 Να τονισω οτι και τα R.A.T Twin Eye sensorα φορανε...οποτε εκτιμας το Z-Axis tracking issue σε περιπτωση που σκεφτεις να το παρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.