Jump to content

Αποστολή σε Νιγηρία?

katerinaki1991

Recommended Posts

Παιδια καλημερα... πριν μια βδομαδα εβαλα αγγελια για κατι ρουχα και μου απαντησε ενας κυριος, ονοματι Bill... Με λιγα λογια μου ειπε οτι ειναι απο Λονδίνο αλλα θελει απο εμενα να τα στειλω κατευθειαν στο γιο του που ειναι στη Νιγηρια... (City:Ibadan, State:Oyo State, Zipcode:23402, Country:Nigeria). Πιστευετε υπαρχει καποιος ασφαλης τροπος να το επιχειρησω αυτο ή καλυτερα να του πω, συγγνωμη δεν στέλνω στην Νιγηρια...? Ευχαριστω πολυ... :)

Τι - Που - Πόσο:

Η συγκεκριμένη υποκατηγορία αφορά θέματα σχετικά με υπολογιστές, εξαρτήματα και περιφερειακά τους καθώς και ηλεκτρονικά προϊόντα τεχνολογίας

* Το θέμα μεταφέρθηκε στην off topic κατηγορία.

Αν έχεις ήδη πληρωθεί, στείλε ότι θέλεις...

Απλά μη δώσεις σε κανέναν, αριθμούς λογαριασμών, καρτών, κλπ.

ΜΟΝΟ Paypal. Ούτε αντικαταβολές, ούτε τίποτα τέτοιο.

Επίσης, διευκρίνισέ του, ότι τυχόν έξοδα τελωνείων κλπ, είναι δικά του.

αυτος μου ζηταει καταθεση σε τραπεζα... Αν του πω για paypal δηλαδη ειμαι καλυμμενη? Γιατι κατι διαβασα οτι μπορει να επικαλεστει κατι και να μου ζητησει μετα τα λεφτα το paypal απο εμενα...

ok δέχτηκε να πληρώσει με paypal.. τι μου προτεινετε να κανω? να δεχτω? να βαλω καποιους ορους που θα με εξασφαλιζουν?? δεν εχω ξανα-ασχοληθει με πωλησεις μέσω ιντερνετ..... :fist:

Να δεχτείς και να του τα στείλεις. Τι άλλο θέλεις να κάνει για να του τα στείλεις πια;

ή αυτό ή να μην προχωρήσεις με τη συναλλαγή εάν έχεις πολλούς ενδοιασμούς.

ΥΓ. Μόνο εγώ αρχικά νόμιζα πως ο τίτλος ήταν "Mission in Nigeria"? :hehe:

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση; Γιατί μόλις βλέπει κάποιος Νιγηρία αμέσως πάει το μυαλό του σε απάτη; Δεν ρωτάω αν είναι σωστό, ούτε θα σχολιάσω αν είναι ή όχι, απλά ρωτάω αν υπάρχει κάποιο θέμα με την Νιγηρία.

αν τελικα τα βαλει στο paypal και εγω βγαλω τα λεφτα εχω να χασω κατι??? το πολυ πολυ αν μου ζητησει πισω το paypal λεφτα τα δινω πισω... Η μηπως μου βαλουν και τιποτα προστιμο?

Να κάνω και εγώ μια ερώτηση; Γιατί μόλις βλέπει κάποιος Νιγηρία αμέσως πάει το μυαλό του σε απάτη; Δεν ρωτάω αν είναι σωστό, ούτε θα σχολιάσω αν είναι ή όχι, απλά ρωτάω αν υπάρχει κάποιο θέμα με την Νιγηρία.

Η στατιστικη δεν αφηνει και πολλα περιθωρια tbh :p.

ειναι απατη σιγουρα

σου στελνουν μια ψεφτικη εικονα απο screenshot paypal Και σου λενε οτι στα καταθεσανε,και οτι θα εμφανιστουνε στο λογαριασμο σου οταν τους ερθει το αντικειμενο

Κατα 99% ειναι απατεωνας.

Αν σου πει οτι εβαλε τα λευτα, περιμενε να δεις καποια κινηση στον λογαριασμο του Paypal.

Και εμενα καποτε ειχε κερδισει μια δημοπρασια μου στο ebay ενας και μου ειπε οτι εβαλε τα χρηματα. Δεν ειδα τπτ κ του το ειπα.

Ο κουτοπόνηρος μου εστειλε μια 'δηθεν' καταθεση στο Paypal, αλλα την ειχε φτιαξει μονος του. Μετα απειλουσε οτι θα με καταγγειλει στο ebay και αλλες βλακιες.

Αυτο που εκανα εγω, εστειλα ενα email στο ebay, αναφερωντας τα username μας, τον αριθμο αγγελιας και σαν attachment την δηθεν πληρωμη του.

Φυσικα τον εκαναν ban σε λιγοτερο απο 5-6 ωρες και δεν μου χρεωσαν φυσικα τπτ για την αγγελια !

Αν δεις τα λεφτά στο λογαριασμό σου είναι όλα εντάξει, τα τραβάς και του τα στέλνεις. Αλλά προφανώς και δε στέλνεις κάτι αν πρώτα δεν τα δεις να έχουν κατατεθεί στο δικό σου λογαριασμό, όχι σε screenshots που μπορεί να σου στείλει.

attachment.php?attachmentid=43516&stc=1&d=1298292951

post-129-1416075023,781_thumb.jpg

μετα μηπως μπορει με καποιο τροπο να κανει κατι και το paypal να μου ζητησει πισω τα λεφτα και να μεινω με αρνητικο υπολοιπο? Γιατι το ακουσα κι αυτο...

Μπορεί να σου ανοίξει dispute ο άλλος και να στα δεσμεύσουν μέχρι να λυθεί το θέμα, αλλά αν τα έχεις τραβήξει δεν παίζει πρόβλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.