Jump to content

γυαλόχαρτο υψηλού grit

Athanasios2104

Recommended Posts

παιδια δεν διαφωνω, απλως το extra αποτελεσμα για ολη την φαση, προβλιματιζομαι, ροταω, συζηταω, ψαχνω να βρω, βρισκω κ αγοραζω, 30 λεπτα τριψιμο, προσωπικη αποψη δεν αξιζει..

Το εχω κανει κ εγω στο παρελθον πολλακις, απλως διαπιστωνω οτι πιο πολυ το ολο νταβαντουρι γινεται για το μερακι κ το καθρεφτε αποτελεσμα, παρα για την θεαματικη διαφορα. Νταξει να εχω di/ln2 να σου πω οτι βαρια το κανω, αλλα για αερα κ νερο ειναι υπερβολικο.

Μην παρεξηγηθω, δεν κατακρινω τις ενεργειες σας μιας και εγω το εχω κανει, απλως δεν μαρεσει να ακουω λαμογια χρωματοπωλια να χρεωνουν 2 κ 5 κ 8 ευρω για ενα χαρτι, σε παλικαρια που εχουν φαει μερες μεροκαματο κ να εχει γινει αυτοσκοπος για να βρουν την λυση σε κατι που το πολυ να δωσει 2῏3 βαθμους κελσιου στον επεξεργαστη τους..

Στον q9550 έχω πρόβλημα, αφού ο ένας core έχει διαφορά 10C με τον άλλον και δεν τίθεται θέμα πατήματος block ή πάστας. Διαφορετικά δεν θα έμπαινα στη διαδικασία ;)

Εγώ προσωπικά το κάνω:

1. μέχρι 800άρι για να πάρω τις ατέλειες και

2. μέχρι γυαλίσματος για να ικανοποιήσω τη χαζομάρα στο κεφάλι μου και επειδή γουστάρω.

Και τα γυαλόχαρτα 30 λεπτά το φύλλο.

Αν δεν σου κάνει κόπο πες μας τις θερμοκρασίες

και για τούς όλους πύρινες σε idle και max.

Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ με το Ε8400.

Ο δεύτερος πυρήνας είχε 10 βαθμούς λιγότερους απο τον πρώτο,

Μετά από ψάξιμο διαπίστωσα οτι είχε μπαγκ στον σενσορα

Να ρωτήσω και εγώ κάτι, πως είσαστε βέβαιοι ότι με το τριβείο πετυχαίνετε τελείως επίπεδη επιφάνεια;

Πιο γρήγορο είναι, πιο επίπεδο όμως είναι;

Ακριβώς, το λαπάρισμα επεξεργαστή γίνεται με το γυαλόχαρτο σε πανεπίπεδη επιφάνεια (προτιμάμε γυάλινη), νερωμένο και τον επεξεργαστή στα χέρια μας, μούρη κάτω, και με πολλά δάχτυλα αντιδιαμετρικά να τον πιέζουν.

Μέχρι 1200 που είχα βρει έχω φτάσει και θα το ξαναχρησιμοποιήσω αν και φοβάμαι ότι είναι για την τρέλα που κουβαλάμε και όχι για ουσία

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.