backgman Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 5, 2004 Καλησπέρα, έχω το συγκεκριμένο m/b και ένα 3.0C και έχω κάνει overclocking (3660-244) και σκέφτομαι να βάλω ένα STA 120GB WD, όχι RAID. Είχα ακούσει οτι όταν έχεις κάνει overclocking δε δουλεύει σωστά ο SATA controller, ισχύει κατι τέτοιο ?? Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Μάϊος 5, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 Δεν δουλεύει σωστά όταν ανεβάσεις το PCI bus.... και αυτό το κάνεις απο 300fsb και πάνω.... το σίγουρο είναι ότι στα 244 δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Όσο για τον δίσκο κοίτα τους Seagate αθόριβοι και ένα κλικ επάνω σε γκάζια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 5, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 Καλημέρα, αν εννοείς τον ICH5R δεν έχει πρόβλημα με το overclocking, αλλά χάνει τους δίσκους αν αλλάξεις το agp/pci σε κάποια άλλη τιμή πέρα του 66/33. Συνήθως η αλλαγή είναι απαραίτητη μετά τα 300fsb, κάτι που δεν νομίζω να σε προβληματίσει με τον 3.0άρη Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 5, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 Δεν δουλεύει ο SATA controller μόνο όταν αλλάζει το pci/agp. ’παξ και το έχεις κλειδωμένο δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Μάϊος 5, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 Ο silicon δουλεύει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 5, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 Ο silicon δουλεύει.. αλλά είναι και πιο αργός.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.