Jump to content

2,6C @ ????

soki

Recommended Posts

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

thanx Rootx!

Α ξεχασα το σημαντικοτερο Asus P4P800 full modded (vdimm/vcore, ++) by Kostas7GTR! :D

Κατι αλλο που παρατηρησα με το vcore Μοd ειναι οτι οταν ειναι ενεργοποιημενο και σταθεροποιηται το vcore , το συστημα κολλαει σε συχνοτητες που δεν κολλαει χωρις το mod!

Θα το ψαξω λιγο ισως θελει παραπανω kohm ωστε να παιζει λιγο περισσοτερο το vcore.

post-40-1416070913,7386_thumb.jpg

Αρχική απάντηση από soki

thanx Rootx!

Α ξεχασα το σημαντικοτερο Asus P4P800 full modded (vdimm/vcore, ++) by Kostas7GTR! :D

Κατι αλλο που παρατηρησα με το vcore Μοd ειναι οτι οταν ειναι ενεργοποιημενο και σταθεροποιηται το vcore , το συστημα κολλαει σε συχνοτητες που δεν κολλαει χωρις το mod!

Θα το ψαξω λιγο ισως θελει παραπανω kohm ωστε να παιζει λιγο περισσοτερο το vcore.

Ναι ρε Bill και εγώ παρατήρησα την πτώση στη σταθερότητα και στην δικιά μου P4C800-E Deluxe με το Mod ON !!

Mεγεια το νεο σου παιχνιδι Βασιλη.Σου ευχομαι ωρες λιωσιματος..Οσο αναφορα το μοντ εμενα ουτε εδωσε ουτε πηρε ΜΗζ , τα ιδια ηταν .Βεβαια οταν μια μερα πιεσα καποια πραγματα ενας απο τους διπλους πυκνωτες παρεδωσε το πνευμα για την ακριβεια το λαδακι του .Εκει τα πηρα στο κρανιο και τα ξηλωσα ολα και πηρα αλλα P4P800....

P.S. Εαν παρει το ματι μου κανα D0 θα σας πω...:D

Αρχική απάντηση από Vagouridis

Mεγεια το νεο σου παιχνιδι Βασιλη.Σου ευχομαι ωρες λιωσιματος..Οσο αναφορα το μοντ εμενα ουτε εδωσε ουτε πηρε ΜΗζ , τα ιδια ηταν .Βεβαια οταν μια μερα πιεσα καποια πραγματα ενας απο τους διπλους πυκνωτες παρεδωσε το πνευμα για την ακριβεια το λαδακι του .Εκει τα πηρα στο κρανιο και τα ξηλωσα ολα και πηρα αλλα P4P800....

P.S. Εαν παρει το ματι μου κανα D0 θα σας πω...:D

:o

Αρχική απάντηση από billpeppas

Nice clocking man!

Τι θερμοκρασία CPU είναι αυτή?

ΤΙ ψύξη χρησιμοποιείς σε αυτό το σύστημα?

’ντε , εις ανώτερα.

Υ.Γ. Και καλή αναζήτηση για D0

watercooling, αλλα δεν δειχνει και πολυ σωστα η asus ειναι περιπου +7 βαθμους πανω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.