Jump to content

Από 8800GT

lukasbayern

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παίδες, έχω την παραπάνω κάρτα, την οπόια την έχω πάει στα 700ΜΗΖ στο τσιπ και στα 1000ΜΗΖ στη μνήμη. Έχω την LG24'' και είμαι ευχαριστήμένος, απλά θέλω πλέον κάτι καλύτερο για τα επερχόμενα games. Αλλά μέχρι 200 ευρώ max.

http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/SVGA/MSI-GTX-460-OC-PCI-Express-GDDR5-1GB-N460GTX-M2D1GD5-OC.htm

Αυτή τι σας λέει;

Μια χαρά είναι αλλά δεν μπορείς να πιεστείς λίιιγο παραπάνω για μία 560;

Έχει διαφορά ε; Απλά μετά ξεφεύγει λίγο οικονομικά. Απλά σκεφτόμουν οτι επειδή δεν είμαι κανας σκληροπυρηνικοσ gamer πλέον δε θα καταλάβω και τρελή διαφορά..

Έχει διαφορά ε; Απλά μετά ξεφεύγει λίγο οικονομικά. Απλά σκεφτόμουν οτι επειδή δεν είμαι κανας σκληροπυρηνικοσ gamer πλέον δε θα καταλάβω και τρελή διαφορά..

τότε ίσως καλύτερα να πάρεις την 460, από τη στιγμή που είσαι μια χαρά και με την 8800gt...

Αν μπορείς να κάνεις SLI και αν έχεις ένα καλό τροφοδοτικό, βρες μια 8800GT από αγγελίες στα 40€ και θα είσαι μια χαρά. Άλλωστε γράφεις ότι η μία 8800GT σε καλύπτει. Αν βέβαια σκέφτεσαι για DX11, εντάξει πας για καινούρια κάρτα.

ειχα/εχω μια 8800gt η οποια παρεδωσαν πνευμα τρεις πυκνωτες της (σκασανε)

και σκεφτομουνα να αγορασω καποια καινουρια απλα δεν ξερω αν αξιζει η

διαφορα μεταξυ καποιας gtx 460 768mb και μεταξυ gtx 460 1gb ημουν ικανοποιημενος

μεχρι τωρα με την 8800 απλα μιας που αναγκαστικα αγοραζω καινουρια δεν

θα με χαλαγε καποια βελτιωση

ειχα/εχω μια 8800gt η οποια παρεδωσαν πνευμα τρεις πυκνωτες της (σκασανε)

και σκεφτομουνα να αγορασω καποια καινουρια απλα δεν ξερω αν αξιζει η

διαφορα μεταξυ καποιας gtx 460 768mb και μεταξυ gtx 460 1gb ημουν ικανοποιημενος

μεχρι τωρα με την 8800 απλα μιας που αναγκαστικα αγοραζω καινουρια δεν

θα με χαλαγε καποια βελτιωση

εξαρτάται από την ανάλυση της οθόνης στην οποία παίζεις.

βλέπω οτι κανείς δε ρωτάει το παλικάρι τι cpu έχει.....και πόση μνήμη συστήματος......χωρίς αυτές τις πληροφορίες δε γίνεται να προτείνουμε την ιδανική κάρτα.....παίζει να δώσει τσάμπα λεφτά και να τρώει bottleneck.

εξαρτάται από την ανάλυση της οθόνης στην οποία παίζεις.

σωστα ξεχασα να αναφερω τα περισσοτερα

το setup του pc ειναι το εξης

intel q6600 sta 3ghz

ram 4gb sta 1khz

αναλυση που χρησιμοποιω ειναι 1920*1080

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.