lefteriz Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2011 [[Template forums/front/topics/post is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
dimitris_s Φεβρουάριος 20, 2011 #1 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2011 Εγώ έχω ένα imon remote, το οποίο ήρθε μαζί με το thermaltake dh-103 και δουλεύει άψογα με το xbmc και όχι μόνο.MCE remote δεν έχω δοκιμάσει, αλλά απ' οσο λένε είναι πιο compatible με το XBMC. Εγώ πάντως, αφού σέταρα απλά το imon remote μέσα από το imon manager (software για το remote και την vfd οθόνη), και πείραξα ελάχιστα το keyboard.xml του XBMC, μπορώ να πω ότι έχω ένα 100% compatible remote και θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Φεβρουάριος 20, 2011 Author #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2011 thanks man ! θα το κοιτάξω.αλλά είδα και αυτό Fractal Design Shape HTPC Remote Control | FD-HTPC-SHAPE | Informatiqueόπου εχει και κατι σαν joystick για να το δουλεύεις σαν mouse, οπότε ίσως πάρω αυτό!(για φιλο μου στην Ολλανδία είναι ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aeroengine Φεβρουάριος 20, 2011 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2011 Και το γιωτοφωνο μπορει να λειτουργησει σαν κοντρολ του χβμσ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Φεβρουάριος 20, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2011 καλό! το είδα τώρα στο appstore θέλει όμως να λειτουργεί αποκλειστικά τον υπολογιστή με το remote. αν τον βολεψει θα τον ψήσω να χει αυτό, και τα υπόλοιπα με remote desktop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimitris_s Φεβρουάριος 20, 2011 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2011 Και τα imon remote έχουν ένα κεντρικό knob το οποίο κάνει τη δουλειά του mouse. Με ένα κουμπί αλλάζεις τη λειτουργία του σε directional buttons/mouse.Πάντως tα imon έχουν 4 κουμπάκια κάτω (κόκκινο, πράσινο, μπλε, κίτρινο - videos, music, pictures, tv αντίστοιχα) τα οποία τα έχω κάνει assign σε movies, music, pictures, tv shows και ανα πάσα στιγμή σε όποιο μενού του xbmc είσαι πατάς το ανάλογο κουμπί και πας κατευθείαν στο μενού που θες. σου λύνει τα χέρια.Ό, τι και να πάρεις, εφόσον είναι mce compatible ή imon θα δουλέψουν μια χαρά. Απλά αν πάρεις mce compatible κοίτα να μη πάρεις κάτι χωρίς custom buttons που δεν υπάρχουν στο original mce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Φεβρουάριος 20, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2011 αχα δε το ξερα αυτο για το ιμον.. ! ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, αν δεν ψηθεί με το Iphone θα κοιτάξω για ενα imon που ειναι και αρκετά φθηνό βλέπω! edit: βασικά το imon θέλει και μπροστα να μπει σε bay ο αισθητήρας ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Φεβρουάριος 20, 2011 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2011 Ειχα παρει ενα MCE απο το ebay..παιζει οκ..βεβαια παιζω σε Ubuntu..Με τα 7 νμζ εχει προβληματακια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aligator21 Φεβρουάριος 20, 2011 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 20, 2011 εγώ έχω πάρει ένα τέτοιο και παίζει μια χαρά!USB PC Laptop Remote Control Controller for XP Vista - eBay (item 140514230316 end time Mar-21-11 00:55:32 PDT) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Απρίλιος 8, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Πήρα το ιδιο τελικά και δούλεψε άψογα!! το είδε ομως ο κολλητός μου και ζήλεψε... και του το χάρισα. Παράγγειλα για μένα αυτό, USB PC Computer Remote Control Media Center Controller on eBay (end time 15-Apr-11 02:34:02 BST) να δοκιμάσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnysb Απρίλιος 8, 2011 #10 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 παιζει και το remote xbmc για android:magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Απρίλιος 9, 2011 #11 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2011 microsoft remote control αν και ελλάδα πρέπει να είναι λίγο δύσκολο να το βρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 9, 2011 #12 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2011 Γενικα ειναι δυσκολο να βρεις πλεον..γιατι υπαρχουν πιστες αντιγραφες που λειτουργουν σαν HID Devices..δλδ πατας κουμπια και το ΧΒMC καταλαβαινει keystrokes δεν ειναι οπως παλια.Σε Ubuntu παιζουν ολα..με lirc.Στα win7 εχω σεταρει μια κινεζοδια με eventghost κτλ ..@@ τα μισα δουλευουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Απρίλιος 9, 2011 #13 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2011 Πήρα το ιδιο τελικά και δούλεψε άψογα!!το είδε ομως ο κολλητός μου και ζήλεψε... και του το χάρισα. Παράγγειλα για μένα αυτό, USB PC Computer Remote Control Media Center Controller on eBay (end time 15-Apr-11 02:34:02 BST) να δοκιμάσω Μόλις χθες παρέλαβα ένα τέτοιο για να το χρησιμοποιήσω με το Windows Media Center των 7. Καλούλι είναι, αλλά δεν έχει την αίσθηση του τηλεκοντρόλ. Δηλαδή, δεν ξέρεις με την αφή ποια είναι τα κουμπιά όπως με τα κλασικά που είναι αλλιώς τα βελάκια κατεύθυνσης, αλλιώς της έντασης ήχου κλπ. Είναι όμως μικρό και τα κάνει όλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Δεκέμβριος 1, 2011 Author #14 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Γνωρίζει κανείς αν αυτό συνεργάζεται με το XBMC ;;;New Lenovo Media Center MCE USB IR Receiver Dell remote control emitter wire | eBay Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Δεκέμβριος 1, 2011 #15 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 Αν έχετε iPad το Constellation είναι καταπληκτικό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteriz Δεκέμβριος 1, 2011 Author #16 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 1, 2011 έχουμε έχουμε χρησιμοποιώ το xbmc commander για iPad πολύ καλό. Θα το δοκιμάσω κι αυτό φαίνεται πολύ εντυπωσιακό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.