Jump to content

Skype πακετο για ενα μηνα προς σταθερα ?

pastelidis.n.s.

Recommended Posts

Δεν ξερω αν ταιριαζει τοσο αυτο το θεμα στην συγκεκριμενη κατηγρια αλλα αν υπαρχει καποια καλυτερη ας μεταφερθει απο καποιον mod...

Στο θεμα μας. Επειδη θα φυγω Γερμανια την αλλη εβδομαδα, υπαρχει καποιο πακετο απο το Skype που θα μπορουσα να μιλαω με Ελλαδα? Δεν με πειραζει αν ειναι για ενα μηνα.... Θελω κατι που να μπορω να κανω την δουλεια μου.

Απο οτι εψαξα υπαρχουν πακετα μονο ομως με συνδρομη/μηνα. Δεν εχω βρει μονο για ενα μηνα...

Με ενδιαφερουν μονο σταθερα τηλεφωνα...

πως δε κάνει, απλά είναι fix η ώρα που θα μιλάς. το skype credit απ' οτι θυμαμαι που χα παρει περσι ειναι γυρω στα 10-11 ευρώ και μιλάς όσο θές μεχρι να τελειώσουν τα credit και δε χάνοντε με την πάροδο του χρόνου.

κοιτας τι σε συμφέρει πιο πολύ και παίρνεις :)

δε μπορεις να το διακόψεις αμα αγοράσεις τα 10 ευρώ credtis.

αλλά το πακέτο που δείχνει που είναι μονο για ελλάδα είναι πολύ φθηνό, αλλά μονο για 1 μήνα.

οπότε πάλι , το θέμα ειναι τι θέλεις , κι αμα το θες να το χεις καιρό :) γιατι τα credits δεν χάνοντε

εγω παω Γερμανια μια βδομαδα και θελω να καλω σε σταθερα....

με νοιαζει μονο για μια βδομαδα....

θα κανω 5-10 τηλς την ημερα

αυτο που εδωσα παραπανω γινεται να το παρω και μετα να κανω διακοπη?

τα 10 μου φαινονται πολλα, καθως δεν με ενδιαφερει μετεπειτα...

αφου δε σε ενδιαφέρει για μετά παίρνεις ενα απ τα πακετα που έδειξες που είναι μόνο για Ελλάδα, και καθάρισες. μολις τελειώσει ο μήνας λογικά θα διακοπεί αυτό.

Αφού πας για ένα μήνα πάρε αυτό με τα 400 λεπτά (6ώρες και 40λεπτά) με 4€. Φαντάζομαι θα σε καλύψει και με το παραπάνω. Αν χρειαστείς κάτι επιπλέον πάρε από τα φτηνότερα πακέτα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.