overclocked Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2004 μετα απο μεγαλη γκατεμια σημερα....2 σκληροι πηραν φωτια μετα απο βραχυκυκλωμα.....λεω να παρω αυριο κανα δισκο...δινω μεχρι 160 ευρω...τι δισκο να παρω??σκεφτομαι για 2χ80 sata η 1χ200 ATA SEAGATE εσεις τι λετε??ειναι η πρωτη μου φορα πουλεω να παρω sata.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 4, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2004 Για λόγους ταχύτητας και αξιοπιστίας θα έλεγα να πάρεις 2x80GBΚατά τα άλλα 1x200GB φαίνεται μια πολύ καλή χωρητικότητα για ένα δίσκο που θα κρατήσει πολύ Επίσης θα σου αφήσει και την μια θύρα SATA κενή για περαιτέρω αναβάθμιση χωρίς να χρειαστεί να αντικαταστήσεις κάποιο δίσκο.Τώρα από μάρκα δεν μπορώ να σου πωΠιστεύω ότι έχουν παραπλήσιες επιδώσεις μεταξύ τους οι δίσκοι διάφορων κατασκευαστών, αυτής της κατηγόριας (7200rpm, 8mb case) Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 4, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2004 Εγω περισσότερο για λόγους αξιοπιστίας ( τόσους έχω , και πολύ πολύ καιρό ) , θα έπαιρνα 2 Maxtor 80GB SATA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 4, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2004 Αρχική απάντηση από billpeppas Εγω περισσότερο για λόγους αξιοπιστίας ( τόσους έχω , και πολύ πολύ καιρό ) , θα έπαιρνα 2 Maxtor 80GB SATA. Αυτους εχω κ εγω. Αθορυβοι κ αποτελεσματικοι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Μάϊος 4, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2004 Βασικα οτι μαρκα και να παρεις , μεγαλες διαφορες δεν εχουν.Περισσοτερο σημασια εχει να εισαι τυχερος και να πεσεις σε καλο κομματι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
overclocked Μάϊος 7, 2004 Author #6 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2004 τελικα πηρα εναν sata 80ari seagate και σε λιγες μερες θα παρω αλλον εναν για raid!!εχω μια απορια !οταν εβαλα τα xp πατησα το f6 Και εβαλα την δισκετα με τους drivers αλλα στο device manager στα raid scsi controllers δεν βλεπω τον sata controller!!γιατι?πως θα μπορεσω να τον κανω update? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 7, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 7, 2004 Δοκίμασε να κατεβάσεις νέους drivers από την εταιρία. Έλεγξε μπω υπάρχει και τίποτα σχετικό στο cd της μητρικής για να εγκαταστήσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.