Jump to content

Ποια ταινία θα προγραμματίσετε να δείτε;

astrolabos

Recommended Posts

• Replies 1,4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 3 weeks later...

Θέλω να δω τον @astrolabos, πρωταγωνιστή!

10 Cloverfield Lane (2016) - IMDb

Μόνο οι 3 πρωταγωνιστές στο cast. Αν δεν είναι εσκεμμένο, τότε περιμένω την ταινία να κερδίζει βραβείο βαρεμάρας και όπως πολλές απογοητεύσεις, να έχει ένα τέλος που δεν λέει τίποτα, αλλά αφήνει τον θεατή να αποφασίσει.

10 Cloverfield Lane (2016) - IMDb

Μόνο οι 3 πρωταγωνιστές στο cast. Αν δεν είναι εσκεμμένο, τότε περιμένω την ταινία να κερδίζει βραβείο βαρεμάρας και όπως πολλές απογοητεύσεις, να έχει ένα τέλος που δεν λέει τίποτα, αλλά αφήνει τον θεατή να αποφασίσει.

Έτσι λέγαμε και για το Gravity.

Ε δεν νομίζω ότι ενθουσιάστηκε ο κόσμος με το Gravity. Πιο πολύ για το 3D του έγινε σημείο αναφοράς ως ταινία.

Εξήγησε μου το οσκαρ πρώτου γυναικείου ρόλου (δεν το υποστηρίζω φυσικά).

Και Oscar πήρε και 7.9 έχει στο imdb από μισό εκατομμύριο ψήφους. Αλλά η περίπτωση του 10 Cloverfield Lane μου φαίνεται κάπως διαφορετική και αν δεν σώσουν τα CGI την ταινία όπως σωστά παρατηρεί ο astro, μπορεί να καταλήξει σαν το 400 Days (2015) που είδα πριν λίγο καιρό και ήταν μια πατάτα, όχι τόσο λόγω budget και ηθοποιών, όσο ότι στο τέλος αποδείχτηκε το απόλυτο χάσιμο χρόνου. Το Gravity έχει ένα τέλος, το 10 Cloverfield Lane φοβάμαι ότι θα σε ταλαιπωρεί 1,5-2 ώρες και στο τέλος θα σου λέει "αποφάσισε εσύ τι έγινε". Εντάξει δεν λέω. Υποθέσεις κάνω. Ακόμα δεν το είδα, yanni το έβγαλα. :p

Έγινε επεξεργασία από yanni
  • Like 1

Καλή ταινία όντως το The Man from Earth, αλλά αν αφαιρέσεις το θρησκευτικό κομμάτι της αποκάλυψης που κάνει, έχεις απλά ένα θεατρικό. Καλό θα μπορούσε να πει κάποιος και το Ο θεός της σφαγής (ε ρε άκυρος Ελληνικός τίτλος..., νομίζεις ότι είναι τίτλος πολεμικής ταινίας), αλλά δεν νομίζω ότι οι προσδοκίες για το Cloverfield είναι 2 ώρες κινηματογραφικού θεάτρου.

• Like 1

Καλή ταινία όντως το The Man from Earth, αλλά αν αφαιρέσεις το θρησκευτικό κομμάτι της αποκάλυψης που κάνει, έχεις απλά ένα θεατρικό. Καλό θα μπορούσε να πει κάποιος και το Ο θεός της σφαγής (ε ρε άκυρος Ελληνικός τίτλος..., νομίζεις ότι είναι τίτλος πολεμικής ταινίας), αλλά δεν νομίζω ότι οι προσδοκίες για το Cloverfield είναι 2 ώρες κινηματογραφικού θεάτρου.

To the man from earth ειναι σκετη απολαυση.

Οσες φορες και να την δω χανομαι ειλικρινα στον κοσμο του.

Το carnage το ειχαμε δει μαζι με @l2phile,(η αυτος το ειδε πρωτα και μου το συνέστησε δεν θυμαμαι ακριβως)και ειχα λιωσει στο γελιο.

Έγινε επεξεργασία από jesus