Jump to content

Αν ειναι καλλιτεχνης ο ανθρωπος....!

unseen

Recommended Posts

Να ευχαριστήσω και εγω τον ΙCE για τις πληροφορίες

Το σχεδιο αυτό είναι απλό και είναι πιο πολύ για να δουμε που βαδίζουμε.Θα ακολουθήσουν και μερικά άλλα με πρώτο αυτό του μπλε οθόνη μολις τελειώσει το ψάξιμο ......Keep on man

Kαι για να μπριζώσω λίγο τον Σιντο να του πώ απλα οτι αν είναι παρατηριτικός θα δεί την πατούρα (αλλα και το μέγεθος του) κάτω σρο μπλόκ η οποία τον παραπέμπει σε κάτι άλλο που αρχίζει απο 9 και τελειώνει σε 800 χεχεχεχεε................

Η μόνωση είναι δουλειά του Unseen Αυτός είναι ο ειδικός

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

μπραβο σε ολους. οι ομαδα εχει ανεβη πολυ ψηλα. αντε να δουμε και στην ενεργο δραση πως τα παει. και παλι μπραβο σε οσους δουλεψαν σε αυτο

Τα συγχαρητηρια μου Μικε ..πολυ ωραιο σε εμφανιση μενει να δουμε τι θα γινει και στην πραξη. "¨Αφαντε" καλυ επιτυχια στις δοκιμες σου.

Γερο project στηνεται εσεις παιδια..

Παλι θα μεινουμε με ανοιχτο το στομα εμεις οι κοινοι......

Kαιρος να μπειτε στο παιχνιδι! Οσοι περισσοτεροι τοσο καλυτερα!

Οπου βαζετε αντλια βαζουμε συμπιεστη

Οπου βαζετε ψυγειο βαζουμε condeser

Οπου βαζετε μπλοκ βαζουμε evaporator

Αντι για νερο φρεον και αντι για πλαστικους σωληνες χαλκινους

Προσοχη στη μονωση και ειναι ετοιμο ενα phase change!

Δεν ειναι ευκολο?

Αρχική απάντηση από unseen

Δεν ειναι ευκολο?

Σαν να τηγανίζεις πατάτες ένα πράμα :p

11, Ice και unseen πολύ καλή δουλειά με το evaporator.. περιμένουμε αποτελέσματα :D

Τωρα αμα σου πω οτι μου ειναι πιο δυσκολο να τηγανισω πατατες θα με πιστεψεις? Ολο μου κολλανε.

Mη γυρίζεις τέρμα το μάτι ή το θερμοστάτη στη Friteza (αλήθεια καιρό έχουμε να δούμε δώρο friteza). Το λάδι δε θα πρέπει να ξεπερνάει τους 120 C γιατί μαυρίζει εύκολα και δε κάνει.

Συγχαρητήρια Μιχάλη και σε όλα τα παιδάκια που αναμιγνύονται στο project.

Unseen να προσέχεις :D:T:

Ax block ουτε δυμηνο δεν θα βγαλεις:p

ποσο αναμενεται να κοστιζει το evaporator?

ξερει κανεις το κοστος των Υπολοίπων εξαρτηματων

συμπιεστη

condeser

evaporator

Ευχαριστω

....Δεν μενει απο το να πω και εγω ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια......πολυ καλη δουλεια :T: αντε ...αντε γιατι πολυ μειναμε στο νερακι ...το βαρεθηκα:D :D ......

Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 08:49]

Οπου βαζετε αντλια βαζουμε συμπιεστη

Οπου βαζετε ψυγειο βαζουμε condeser

Οπου βαζετε μπλοκ βαζουμε evaporator

Αντι για νερο φρεον και αντι για πλαστικους σωληνες χαλκινους

Προσοχη στη μονωση και ειναι ετοιμο ενα phase change!

Δεν ειναι ευκολο?

Νομίζω πως ήσουν ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ, και μου έλυσες όλες τις απορίες.:T: :T:

Μπράβο ρε παιδιά. Συνεχίστε έτσι και σε Κανα χρόνο όλο το The Lab Θα έχει phase change :devil:

Θελω να φτιαξω ενα cpu dummy. Ενα πελτιερ 70watt θα εκανε ή ειναι πολυ λιγο?

Unseen νομίζω ότι στο overclockers.com έχει οδηγίες για την κατασκευή dummy. Θα το ψάξω το βράδυ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.