eleven Μάϊος 4, 2004 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2004 Να ευχαριστήσω και εγω τον ΙCE για τις πληροφορίες Το σχεδιο αυτό είναι απλό και είναι πιο πολύ για να δουμε που βαδίζουμε.Θα ακολουθήσουν και μερικά άλλα με πρώτο αυτό του μπλε οθόνη μολις τελειώσει το ψάξιμο ......Keep on manKαι για να μπριζώσω λίγο τον Σιντο να του πώ απλα οτι αν είναι παρατηριτικός θα δεί την πατούρα (αλλα και το μέγεθος του) κάτω σρο μπλόκ η οποία τον παραπέμπει σε κάτι άλλο που αρχίζει απο 9 και τελειώνει σε 800 χεχεχεχεε................Η μόνωση είναι δουλειά του Unseen Αυτός είναι ο ειδικός Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Μάϊος 4, 2004 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2004 ΤΟ ΕΙΔΑ ΤΟ ΕΙΔΑ γιαυτο λεω για καρτα στο πρωτο ποστ μπαβο Μικε Link to comment Share on other sites More sharing options...
zyx Μάϊος 4, 2004 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2004 μπραβο σε ολους. οι ομαδα εχει ανεβη πολυ ψηλα. αντε να δουμε και στην ενεργο δραση πως τα παει. και παλι μπραβο σε οσους δουλεψαν σε αυτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICE1416003169 Μάϊος 4, 2004 #24 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2004 Μπράβο!! πολύ καλό και εντυπωσιακό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάϊος 4, 2004 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2004 Τα συγχαρητηρια μου Μικε ..πολυ ωραιο σε εμφανιση μενει να δουμε τι θα γινει και στην πραξη. "¨Αφαντε" καλυ επιτυχια στις δοκιμες σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas578 Μάϊος 5, 2004 #26 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 Μπραβο στους 11-ΙCE-Unseen Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Μάϊος 5, 2004 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 Γερο project στηνεται εσεις παιδια..Παλι θα μεινουμε με ανοιχτο το στομα εμεις οι κοινοι...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 5, 2004 Author #28 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 Kαιρος να μπειτε στο παιχνιδι! Οσοι περισσοτεροι τοσο καλυτερα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 5, 2004 Author #29 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 Οπου βαζετε αντλια βαζουμε συμπιεστηΟπου βαζετε ψυγειο βαζουμε condeser Οπου βαζετε μπλοκ βαζουμε evaporatorΑντι για νερο φρεον και αντι για πλαστικους σωληνες χαλκινουςΠροσοχη στη μονωση και ειναι ετοιμο ενα phase change!Δεν ειναι ευκολο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJD Μάϊος 5, 2004 #30 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 Αρχική απάντηση από unseenΔεν ειναι ευκολο? Σαν να τηγανίζεις πατάτες ένα πράμα 11, Ice και unseen πολύ καλή δουλειά με το evaporator.. περιμένουμε αποτελέσματα Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 5, 2004 Author #31 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 Τωρα αμα σου πω οτι μου ειναι πιο δυσκολο να τηγανισω πατατες θα με πιστεψεις? Ολο μου κολλανε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Μάϊος 5, 2004 #32 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 Mη γυρίζεις τέρμα το μάτι ή το θερμοστάτη στη Friteza (αλήθεια καιρό έχουμε να δούμε δώρο friteza). Το λάδι δε θα πρέπει να ξεπερνάει τους 120 C γιατί μαυρίζει εύκολα και δε κάνει. Συγχαρητήρια Μιχάλη και σε όλα τα παιδάκια που αναμιγνύονται στο project. Unseen να προσέχεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza1980 Μάϊος 5, 2004 #33 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 Ax block ουτε δυμηνο δεν θα βγαλεις ποσο αναμενεται να κοστιζει το evaporator? ξερει κανεις το κοστος των Υπολοίπων εξαρτηματων συμπιεστη condeser evaporator Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
aristos87 Μάϊος 5, 2004 #34 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 Μπράβο Μπράβο Μπράβο !!!!!!!!!!:worship: :worship: :worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisboy Μάϊος 5, 2004 #35 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 ....Δεν μενει απο το να πω και εγω ενα μεγαλο μπραβο στα παιδια......πολυ καλη δουλεια αντε ...αντε γιατι πολυ μειναμε στο νερακι ...το βαρεθηκα :D ...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Μάϊος 5, 2004 #36 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 Αρχική απάντηση από unseen [Σήμερα, στις 08:49] Οπου βαζετε αντλια βαζουμε συμπιεστη Οπου βαζετε ψυγειο βαζουμε condeser Οπου βαζετε μπλοκ βαζουμε evaporator Αντι για νερο φρεον και αντι για πλαστικους σωληνες χαλκινους Προσοχη στη μονωση και ειναι ετοιμο ενα phase change! Δεν ειναι ευκολο? Νομίζω πως ήσουν ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΣ, και μου έλυσες όλες τις απορίες. :T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
flameboy Μάϊος 5, 2004 #37 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 Μπράβο ρε παιδιά. Συνεχίστε έτσι και σε Κανα χρόνο όλο το The Lab Θα έχει phase change :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
unseen Μάϊος 5, 2004 Author #38 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 Θελω να φτιαξω ενα cpu dummy. Ενα πελτιερ 70watt θα εκανε ή ειναι πολυ λιγο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
perlepes Μάϊος 5, 2004 #39 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 γ@μ@το,gl Link to comment Share on other sites More sharing options...
bleo8onhs Μάϊος 5, 2004 #40 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2004 Unseen νομίζω ότι στο overclockers.com έχει οδηγίες για την κατασκευή dummy. Θα το ψάξω το βράδυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.