manos_ir Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2007 προσπαθω να πιασω τα ορια της cpu μου με νερο.....αλλα αρχιζω να πιστευω οτι εχω μεγαλη μπανανα....chiquita γιατι? για να bootαρω 9χ390(default 200) εβαλα 1,552.... υπερβολικο δεν ειναι?επισης....σε load η dfi δινει 1,52....θελω mod ή ειμαι σε αποδεκτα ορια?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Δεκέμβριος 11, 2007 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2007 και 1,50 το ειδα να πεφτει σε ενα render..... ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrazyAnt Δεκέμβριος 11, 2007 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2007 για 4300 δεν μου φενεται υπερβολικοτο 8εμα ομως ειναι πως το 1.55 σαν νουμερο ειναι υπερβολικο για νερο για κα8ε μερα.εκτος και αν κανεις δοκιμες για αχ βενψη.μην ξεχνας οτι οι 4xxx δεν ειναι και οι καλυτεροι επεξεργαστες για overclocking.εχουν συνη8ως wall χαμηλα και 8ελουν πολυ ρευμα για να ανεβουνοσο για το ντροπαρισμα νορμαλ μου φενεται.νομιζω πως υπαρχει pencil modριξε μια ματια στο XS Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos_ir Δεκέμβριος 11, 2007 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 11, 2007 με 1,6 σε load μου βγαζει 50 βαθμους(και δεν εχω καθαρισει το ψυγειο...)αλλα ειναι πολυ για 24/7 !εχω προβλημα....στο xs δεν μου βγαζει την εικονα για να γραψω τι λεει και να κανω search....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.