Jump to content

Lenovo R500 recovery partition

suboy

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μια και θα γίνει format σε ενα Lenovo R500 είδα ότι στο δίσκο έχει ένα partition με ονομασία Lenovo Recovery. Δεν βρίσκω πουθενά επιλογή για να χρησιμοποιήσω το partition αυτό ώστε να κάνω recovery στην εργοστασιακή κατάσταση.

Το μπλε κουμπί "ThinkVantage" δεν μου εμφανίζει καμία επιλογή. Λειτουργικό για boot δεν υπάρχει λόγω ότι έχει "καταστραφεί" από τον χρήστη καθώς και ό,τι cd-dvd ήταν μαζί με το laptop. Υπάρχει λοιπόν τρόπος να γίνει recover ή πάω για κλασσική εγκατάσταση Win?

ΥΓ. Το λαπτοπ ήταν με Win7. Στο recover partition έχω βρει ένα αρχείο με κατάληξη .wim (Windows Imaging Format) με μέγεθος περίπου 7GB αλλά δεν γνωρίζω πως να το χρησιμοποιήσω.

Γιατι δεν κανεις ολικο φορματ με δισκακι των windows 7 και να περασεις τον κωδικο που ειναι κατω απο το λαπτοπ σου, ουτως ωστε να ειναι και αυθεντικα;

Drivers θα βρεις μεσα απο το site της lenovo.

Με το F11 κανεις recovery αλλα ριξε και μια ματια στο bios μηπως εχει καποια εντολη εκει.

Αντρικο 3 σελιδες download εχει η Lenovo εχει ενα καρρο εργαλειακια και αντε να δεις τι θα κατεβασεις.

Με το F11 κανεις recovery αλλα ριξε και μια ματια στο bios μηπως εχει καποια εντολη εκει.

Αντρικο 3 σελιδες download εχει η Lenovo εχει ενα καρρο εργαλειακια και αντε να δεις τι θα κατεβασεις.

Eγω τους βασικους κατεβαζω για να κανω την δουλεια μου(καρτα γραφικων,wifi,bios update).

Toυς υπολοιπους τους αφηνω να υπαρχουν. :p

έκανα αναφορά για το recovery για να γίνει all in one installation. Αν δεν βρω ακρη θα παω σε κλασσική εγκατάσταση αλλα όπως σωστά είπε και ο LLLEFTERIS

3 σελιδες download εχει η Lenovo εχει ενα κάρο εργαλειακια και αντε να δεις τι θα κατεβασεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.