hondakias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18, 2011 Καλησπερα σε ολους. πως μπορω να φτιαξω ενα δικτυο με δυο υπολογιστες που συνδεονται στο ιδιο router? Βασικα αυτο που θελω ειναι να εκτυπωνω απο το δικο μου pc αλλα ο εκτυπωτης ειναι συνδεδεμενος στου αδερφου μου το pc. Αν μπορει καποιος να μου πει τις ρυθμισεις που πρεπει να κανω. να σημειωσω οτι το δικο μου pc εχει windows 7 ultimate και του αδερφου μου xp. :help::help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Φεβρουάριος 18, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2011 Κάνεις share τον εκτυπωτή στο πισί του αδερφού σου και μετά εγκαθιστάς δικτυακό εκτυπωτή (τον εκτυπωτή αυτόν από το πισί αυτό) στο δικό σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hondakias Φεβρουάριος 18, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2011 Το εχω κανει αυτο και παρολο που ειναι κοινοχρηστος ο εκτυπωτηςδεν τον βρισκει οταν κανω αναζητηση δικτυακου εκτυπωτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 18, 2011 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2011 φανταζομαι πως ειναι σε λειτουργια και οι δυο υπολογιστες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rabiez Φεβρουάριος 19, 2011 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 19, 2011 share τον εκτυπωτη και ετοιμοςΟυπς δεν διαβασα το αλλο μυνημα. Οι υπολογιστες πρεπει να νε στο ιδιο workgroup κατ αρχας. Για να βρεις τον εκτυπωτη βρες το ονομα του υπολογιστη που εχει τον εκτυπωτη πηγαινε στον υπολογιστη σου πατα start ->run και γραψε \\ και το ονομα του αλλου υπολογιστη και πατα εντερ. θα δεις τον εκτυπωτη πατα δεξι click connect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.