Jump to content

Αγορα αθορυβης gtx560

michalos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για αθορυβη 560 να παω σε referece ή σε gigabyte ?

Φυσιολογικα οι custom εχουν μεν καλυτερες θερμοκρασιες αλλα μερικες φορες ειναι τα ανεμηστηρια τους πιο θορυβωδες απο τις reference

Εχω την gigabyte gtx 560 ti oc και απο θόρυβο και θερμοκρασίες είναι πιο κάτω απο την asus 285 gtx που είχα πριν.

Εχω την gigabyte gtx 560 ti oc και απο θόρυβο και θερμοκρασίες είναι πιο κάτω απο την asus 285 gtx που είχα πριν.

Ειναι δηλαδη αθορυβη ή κανει λιγοτερο θορυβο ?

ακουγεται δηλαδη σε σχεση με τα αλλα ανεμιστηρια του pc?

ψαχνω μια που να ειναι οσον το δυνατον πιο αθορυβη

Τωρα εχω ψυκτρα με 12αρη ανεμιστηρα και δεν ακουγεται καθολου

Αθόρυβη δέν μπόρω να σου πω γιατι εχω ενα 12αρι στις 1200 στροφες πίσω και ειμαι με μαμά ψυχτρα σε cpu.

idle έχει 28-30 με 1700 στροφες τα ανεμηστήρια.Ετρεξα και 3dmark 11 για να δω σε load.

μαχ 55 βαθμούς με 2100 στροφες.

ετυχε να δουλεψω με αυτην ομορφη και καλη υλοποιηση.Η αληθεια ειναι πως σε 3dmark δεν ακουγεται ιδιαιτερα,οταν εκανα ενα stress test για να την δω λιγο καλυτερα με το furmark επιασε 80-85 βαθμους με 100% τους ανεμιστηρες τοτε ο θορυβος ηταν εντονος οχι ομως οπως σε αλλες υλοποιησεις που εχω δει.Κατ'εμε αν θες πραγματικα αθορυβες καταστασεις παρε μια reference χτυπα μια ac η οποια ακομα και σε full στροφες ειναι αρκετα ησυχη της κανεις και ενα χαλαρο o/c και εισαι κομπλε

Πάντως σε review βλέπω ότι είτε custom είτε reference η διαφορά τον db είναι 3-5, δηλαδή αμελητέα imo.

Προσωπικά περιμένω την Gigabyte GeForce GTX 560 Ti SOC γιατί από το να δίνω έξτρα χρήματα σε ψήκτρα με σκοπό να κερδίσω λίγα db, προτιμώ την καλύτερη ποιότητα κατασκευής και oc.

Από την άλλη επειδή είπες και για ομορφιά μπορεί να δεις και την Gainward GeForce GTX 560 Ti 1024MB "Phantom" (βγαίνει και με 2GB).

ετυχε να δουλεψω με αυτην ομορφη και καλη υλοποιηση.Η αληθεια ειναι πως σε 3dmark δεν ακουγεται ιδιαιτερα,οταν εκανα ενα stress test για να την δω λιγο καλυτερα με το furmark επιασε 80-85 βαθμους με 100% τους ανεμιστηρες τοτε ο θορυβος ηταν εντονος οχι ομως οπως σε αλλες υλοποιησεις που εχω δει.Κατ'εμε αν θες πραγματικα αθορυβες καταστασεις παρε μια reference χτυπα μια ac η οποια ακομα και σε full στροφες ειναι αρκετα ησυχη της κανεις και ενα χαλαρο o/c και εισαι κομπλε

Για τις msi εχω δει οτι ειναι αθορυβες σε idle αλλα πιο θορυβωδεις απο τις reference σε load

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=1cgcZ_yitcQ]YouTube - GeForce GTX 560 Ti Twin Frozr II vs Reference Heatsink Cooler Linus Tech Tips[/ame]

δες στο τελος του video

Αθόρυβη δέν μπόρω να σου πω γιατι εχω ενα 12αρι στις 1200 στροφες πίσω και ειμαι με μαμά ψυχτρα σε cpu.

idle έχει 28-30 με 1700 στροφες τα ανεμηστήρια.Ετρεξα και 3dmark 11 για να δω σε load.

μαχ 55 βαθμούς με 2100 στροφες.

1700-2100 ειναι καλα αλλα αναλογως το ανεμιστηρι... γιατι υπαρχει αθορυβο και σε 2500 στροφες αλλα μπορει να δεις και θορυβωδες στις 1000 στροφες

γιατι δεν χαμηλωνετε το reference ανεμιστηρι, να παρετε ενα ταιραπ και ενα 12αρι απο διπλα και να τελειωνει το πανυγηρι?

Επισης με το nibitor μπορει καποιος να αλλαξει στο bios την ταχυτητα του ανεμιστηρα και να βαλει min 20% ή 30% που ειναι τελειως αθορυβο

υπαρχει εδω :

Re:GeForce GTX 560 Ti could reach 1GHz overclocking but more? - MVKTech Support Forums :: mvk.tech :: NVIDIA GeForce GTX 480 470 465 460 ATI Radeon HD 5970 5870 5850 5830 :: MVKTech :: On the Edge of Technology

το original bios της gigabyte 560 oc τροποποιημενο με το nibitor μονο τo fan speed σε min 20 %

τελικα πηρα την gigabyte 239€

απο θορυβο - θερμοκρασιες :

σε idle ειναι αθορυβη ,40% fan περιπου 30 βαθμους

σε load φτανει περιπου 60βαθμους,αλλα επειδη εχω αθορυβο σχεδον το υπολοιπο συστημα ακουγεται το ανεμιστηρι που φυσαει

Με το afterburner εβαλα να πηγαινει μεχρι 45% το ανεμιστηρι και οι θερμοκρασια ετσι παει μεχρι 65 βαθμους ,δηλαδη 5-6 βαθμους παραπανω απο το auto ,αλλα ειναι αθορυβη.

απο επιδοσεις ,σε bad company 2 με 1680χ1050 ολα φουλ με 1x aniso ειναι παντα πανω απο 120fps

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.