paris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2011 Ρε παιδια, σπαω το κεφαλι μου, για βοηθηστε λιγο...Οι δυο αυτες μητρικες φαινονται ολοϊδιες. Εξωτερικα μοιζουν και χαρακτηριστικα εχουν ακριβως τα ιδια.Ποια ειναι η διαφορά τους? Ποια ειναι πιο καινουρια?GA-MA770-UD3GA-MA770-US3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Φεβρουάριος 17, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2011 Η UD3 έχει solid capacitors παντού ενώ η US3 μόνο στα VRM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Φεβρουάριος 17, 2011 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2011 Η UD3 είναι πιο καινούργια, κατά τα άλλα είναι ίδιες ουσιαστικά !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Φεβρουάριος 17, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2011 Δηλαδη να παρω την UD3?Aπανω της θα μπει ενας Phenom2 x3 720 για ξεκλειδωμα 4ου πυρηνα και o/c.Τι ειναι τα solid capacitors?Επειδη αυτη η mobo ειναι παλια, υπαρχει περιπτωση να μην εκκινει γιατι θα χρειαζεται πρωτα bios update? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Φεβρουάριος 17, 2011 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2011 solid capacitors: πυκνωτές στερεάς κατάστασης αντί για τους παλιούς ηλεκτρολυτικούς. Είναι ποιοτικότεροι και αυξημένης αντοχής έναντι των προκατόχων τους. BIOS update θα χρειάζονταν αν ήθελες να βάλεις πάνω κάποιον από τους εξαπύρηνους. Τώρα με τον τριπύρηνο δεν έχεις πρόβλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Φεβρουάριος 17, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2011 Aπο ενα ψαξιματακι που εκανα ειδα κι εγω οτι solid capacitors σημαινει καλυτερη απαγωγη θερμοτητας απ τα συστατικα(πυκνωτες) της mobo:)Mετα απ αυτο η ζυγαρια κλινει στην ud3, δεδομενου οτι και η τιμη ειναι ιδια.Πως ξερεις οτι εχει περασμενo το bios για τον 720? Αν ειναι του rev1.0?Στο net επισης διαβασα για καποιον χρηστη που δεν μπορουσε με τιποτα να εκκινησει ουτε και ειχε διαθεσιμο επεξστη, οποτε αναγκαστηκε να τη δωσει πισω στο μαγαζι να του περασουν το bios. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cna Φεβρουάριος 17, 2011 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2011 Μα στο link που δίνεις γράφει: support for AM3/AM2+/AM2 processors (Phenom II X4/X3/X2 Athlon II X4κλπ). Μήπως αυτό που βρήκες στο net αφορούσε τους phenom II X6?Προσωπική μου άποψη πάντως και αν δεν έχεις αγοράσει ήδη τον επεξεργαστή είναι να πάρεις απευθείας phenom II X4. Οι ξεκλείδωτοι δεν είναι και τόσο εύκολοι στο oc. Τον δικό μου πχ μόλις πρόσφατα κατάφερα να τον κάνω stable στα 3,6GHz από 3,1 και με τάση στα όρια της AMD (1,426V). Αντίστοιχα ο Χ4 με λιγότερη τάση θα έφτανε άνετα στο ίδιο oc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Φεβρουάριος 18, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2011 To link γραφει βεβαια ετσι γιατι προερχεται απ το επισημο site της Gigabyte. Τη mobo ομως θα την αγορασω απο ενα μαγαζι της γειτονιας.Τον 720 τον εχω ηδη. Ξεκλειδωτος επεξστης (Black Edition) σημαινει πως εχει ξεκλειδωτο πολλαπλασιαστη, συνεπως ειναι πιο ευκολο το o/c.Eξαλλου με τη mobo αυτη θα εχω την ευκαιρια να ενεργοποιησω και τον 4ο πυρηνα του 720, ετσι ωστε τελικα θα γινει X4:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris Φεβρουάριος 24, 2011 Author #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 Nα υποθεσω οτι παρομοια ειναι και η διαφορά μεταξυ GA-MA770Τ-UD3GA-MA770Τ-US3?Και αλλη μια ερωτηση για τα revisions τους, επειδη βλεπω οτι εχουν απο 1.0-1.5... Κοιταμε να παιρνουμε παντα το νεωτερο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.