Chosen Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 4, 2004 Μπορει να ειναι ακομα μια Τριτη για σας σημερα, αλλα για μενα ειναι κατι παραπανω: σημερα θα παρω την ΑΒΙΤ NF7-S που περιμενω προς αντικατασταση της DFI Lanparty revB που ειχα αγορασει πριν απο 2 μηνες (Δευτερα 1 Μαρτιου) και ειχα δωσει για RMA 3 μερες μετα (Πεμπτη 4 Μαρτιου) αφου bootαρησε μονο μια φορα (και αυτη οχι ολοκληρωμενα...) Και θελω να μοιραστω την χαρα μου γιατι μου ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι τελικα τα 130 που εδωσα στις 1 Μαρτιου (αυτου του ετους, ευτυχως) επιασαν τοπο! Ειμαι ανθρωπος με μεγαλη υπομονη (apparently) και στη συγκεκριμενη περιπτωση με μικρες προσδοκιες: να ειναι καινουρια και να δουλευει. Αφου να φανταστειτε ουτε την διαφορα χρηματων δεν περιμενω να παρω! Εν αναμονη λοιπον της παραλαβης της ΑΒΙΤ στις 18:00 οπου και αν ολα πανε καλα, θα με "χασετε" για κανα 2-3 μερες και θα εμφανιστω ξανα στο AMD φορουμ με benches! Αν κατι δεν παει καλα, θα σας δωσω ολα τα δεδομενα της φασης να μου πειτε που εκανα την μαλακια και δεν εχω μητρικη απο το συγκεκριμενο μαγαζι ... Can't stand the excitement!!! :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dellodas Μάϊος 4, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2004 Χεχε καλοδούλευτη σου εύχομαι να είναι και να πιάνει τα 270bus Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMk Μάϊος 4, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2004 Μεγειά chosen.Delloda μην τα γελάς.... 270 πιάνει το θέμα είναι με τι μνήμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Μάϊος 4, 2004 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2004 LOL καλοδουλευτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 4, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2004 ’ντε , καλή τύχη & καλοδούλευτη η νέα μητρική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάϊος 4, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2004 Go for it petros! GL / HF Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 4, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2004 Αντε με το καλό...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Μάϊος 4, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2004 μεγεια και καλοδουλευτη.αν ειναι απο το ιδιο μαγαζι που πηρα την δικια μου,σου λεω οτι την δικια μου την πηρα με το τελευταιο bios δηλαδη ηταν δουλεμενη.δεν με χαλαει παντως γιατι δουλευει μια χαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Μάϊος 4, 2004 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2004 Ποιό bios εννοείς?Το d24? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaynd Μάϊος 4, 2004 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2004 Καλό O/C! Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος με αυτή τη μητρική! Μετά από τόσο καιρό κυκλοφορίας παραμένει μια άριστη επιλογή για O/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 4, 2004 Author #11 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2004 Αρχική απάντηση από Arapis μεγεια και καλοδουλευτη.αν ειναι απο το ιδιο μαγαζι που πηρα την δικια μου,σου λεω οτι την δικια μου την πηρα με το τελευταιο bios δηλαδη ηταν δουλεμενη.δεν με χαλαει παντως γιατι δουλευει μια χαρα Αν δεν δουλευε μια χαρα τι θα εκανες; Ετσι απο περιεργεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάϊος 4, 2004 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen Αν δεν δουλευε μια χαρα τι θα εκανες; Ετσι απο περιεργεια... Εσυ τι λες να κανε?Take a guess Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 4, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2004 Ξερω γω; Μπορει να του εδινε αλλη ΑΒΙΤ, καινουρια ... τον Ιουλιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάϊος 4, 2004 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2004 Αρχική απάντηση από Chosen Ξερω γω; Μπορει να του εδινε αλλη ΑΒΙΤ, καινουρια ... τον Ιουλιο... Σιγουρα αυτο θα κανε....αλλα απο τον Σεπτεμβριο και μετα , να του δωσει και λιγο χρονο να διαβασει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 4, 2004 Author #15 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2004 χεχεχε! Μ' εχει φαει η περιεργεια παντως να δω αντιμετωπιση σημερα σε μιαμιση ωρα. Υποτιθεται οτι ειμαι καποιος που εχει πληρωσει, περιμενει δυο μηνες και εχει και γνωστο στο μαγαζι. Φανταζεσαι να φτασω 18:10 και να μου πει "Συγνωμη, αλλα μετα τις 18:00 κλεινει η αποθηκη";Αλλα, οχι, δε νομιζω. Ετσι οπως μου το συστησανε το μαγαζι καποιοι φιλοι , πρεπει τουλαχιστον να ειναι σωστος επαγγελματιας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 4, 2004 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2004 :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Μάϊος 4, 2004 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2004 Chosen , για να βαλουμε καποια πραματα στην σειρα και να μην λεμε οτι θελουμε , οπως το θελουμε και οπως μας βολευει.Επειδη στο ολο νταλαβερι εμπλεκομαι και εγω ενεργα , και ειδικα για τις δουλειες μου θελω να ειμαι παντα καθαρος ας τα παρουμε τα πραγματα απο την αρχηΑρχική απάντηση από Chosen και είχα δώσει για RMA 3 μέρες μετά (Πέμπτη 4 Μαρτίου) αφού bootαρησε μονό μια φορά (και αυτή όχι ολοκληρωμένα...)Από ότι θυμάμαι είχες ήδη στα χεριά σου μια μητρική DFI η οποία είχε αγοραστεί από μαγαζί στην Αθήνα. Αυτό που ειπώθηκε είναι ότι εάν πάρεις άλλη μητρική DFI από το μαγαζί στο οποίο αναφέρεσαι εάν μπορούμε να περάσουμε εγγυηση την παλιά σου. Σαφώς και σου είπα ότι μπορούμε ( είναι άλλωστε γνωστό ότι δεν χαλάω χατιρια , κατι το οποιο θα αρχισω να το κανω.) Όντως την ιδία κιόλας μέρα με το που πήρες την νέα DFI δώσαμε την «αθηναϊκή» για rma.Τα λόγια μου ήταν ότι η Quest κάνει κάπου στις 3-5 εργάσιμες για να περάσει κάτι εγγυητή και ότι επειδή δεν θέλω να χώσω κανέναν «γνωστό» μου για να περάσει εγγυηση πιο γρήγορα καλό είναι να περιμένουμε ( κάτι το οποίο το έχω ξαναπεί).Η καινούργια σου μητρική υπέφερε και αυτή από τα γνωστά cold boot prob που ούτε καν η ιδία η DFI δεν αναγνωρίζει. Βέβαια καλό είναι να αναφερθεί ότι την μητρική που εσύ την πήρες και κατάφερες να δουλέψεις μόνο μια φορά την πήρε άλλος χρήστη με ειδικότητα στα bios και την λειτούργησε αναφέροντας ότι ναι μεν όλα καλά αλλά σε κάθε boot ήμουν με την ψυχή στο στόμα εάν θα κολλήσει η όχι.Αρχική απάντηση από ChosenΚαι θελω να μοιραστω την χαρα μου γιατι μου ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι τελικα τα 130 που εδωσα στις 1 Μαρτιου (αυτου του ετους, ευτυχως) επιασαν τοπο! Ειμαι ανθρωπος με μεγαλη υπομονη (apparently) και στη συγκεκριμενη περιπτωση με μικρες προσδοκιες: να ειναι καινουρια και να δουλευει. Αφου να φανταστειτε ουτε την διαφορα χρηματων δεν περιμενω να παρω! : Κάτι το οποίο αφορά την τιμή , η τιμή εάν θυμάσαι δεν ήταν η αναμενόμενη αλλά 126( 4 πάνω από την συνηθισμένη) εάν θυμάμαι καλά και όχι 130 όπως συνεχώς λες. Σου είχα πει ότι σου χρωστώ 4 εγώ προσωπικά και είχα πληρώσει τον καφέ σου. Τώρα το θέμα με τις ημερομηνίες , η μητρική σαφώς και δεν γύρισε μετά από 2 μήνες από το rma.Λόγω του ότι δεν είχε στοκ η Quest άργησε να γυρίσει , εάν δεν απατωμαι είχε κάνει κανα μήνα κοντά ( 3-4 βδομάδες) το ότι μετά δεν την ήθελες διότι έμαθες σε πληροφόρησαν ότι η μητρική είναι μουφα δεν φταίει κανείς άλλος παρά εσύ. Η μητρική είχε γυρίσει αλλά απλά δεν ήθελες να την πάρεις , ήθελες κάτι άλλο και από τότε περιμένει στο ράφι . Δεν σε ανάγκασε κανείς να πάρεις DFI εσύ την παράγγειλες το ότι όλοι μα όλοι πλην ελαχιστων περιπτώσεων έχουν πρόβλημα στο boot δεν φταίει κανένα μαγαζί αλλά η DFI και οι χρήστες που την προτιμούν. Θυμάμαι ακόμα τα λόγια μου όπως και το Ζάχου όταν τα λέγαμε και σε σένα και στον Βαλαντη για την DFI αλλά τότε κανείς δεν μας άκουσε , παρά μόνο πήραμε την ασέβεια σας και πιφφ και κλαιν και τι ξέρετε εσείς P4 έχετε. Και μια διευκρίνηση για τον «γυρισμό» της DFI , το ότι ποιο νωρίς δεν σου είπε εάν θα πάρεις πιστωτικό η κάτι άλλο ήταν θέμα εγγυησεως , ήθελε να ξέρει σαν καταστηματάρχης εάν η μητρική περνάει εγγυηση η όχι , λογικό δεν είναι? Η μητρική πέρασε εγγυηση σαφώς ( όπως θα περάσει και άλλη μια όταν η quest βρει πάλι στοκ να τις αλλάξει) και έρχομαι στην παρούσα φάση ότι επί ένα μηνά και η μητρική κάθεται και εσύ θες Abet πια διότι ο endu την πήγε τόσο fsb και ο chroma το ίδιο.Ακόμα και αυτό το χατίρι προσπάθησα να το κάνω ( παρόλο που πριν μερικές μέρες έμαθα και ένα ακόμα ψέμα..) και από όσο ξερώ το έκανα , απλά άργησες χθες να πας την πάρεις και σπάστηκες που ήταν κλειστό το τμήμα της αποθήκης Το ωράριο είναι μέχρι τις 6 , εάν δλδ πήγαινες στα άλλα καταστήματα εκτός ωραρίου τι θα γίνονταν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Μάϊος 4, 2004 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2004 Ωχ...έχω και εγώ μια DFI που κάθεται και δεν πρόκειται να μου την αλλάξουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Μάϊος 4, 2004 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2004 Yπαρχουν και τα πμ για διαμαχες η ακομα καλυτερα μιας και ειστε παρεα στον καφεδακι που πινετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 4, 2004 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2004 Αρχική απάντηση από Shidokanjohn Yπαρχουν και τα πμ για διαμαχες η ακομα καλυτερα μιας και ειστε παρεα στον καφεδακι που πινετε Νταμπλ ντατ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.