DiavoloGR Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17, 2011 Γεια σας παιδες...θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος που να φτιαχνει απο την αρχη καποιο project για pc case και οχι πανω στο δικο μου κουτι...δηλαδη να του πω θελω κατι παρομοιο με ενα οποιοδηποτε κουτι και να μου το φτιαξει...ξερει κανεις ? ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 17, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2011 για ρώτα τον Κοπρίτη η τον Lakisss Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiavoloGR Φεβρουάριος 17, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2011 Mε τον κοπριτη εχουμε κανει μια πρωτη επαφη και περιμενω απαντηση σ αυτο που ρωτησα κ εδω! Θα ρωτησω και το αλλο παιδι που μου λες. Σ ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakisss Φεβρουάριος 17, 2011 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2011 Εγώ το έχω καθαρά σαν χόμπι, και δέν αναλαμβάνω projects.Απευθύνσου στον Κοπρίτη και θα μείνεις απόλυτα ευχαριστημένος, μιάς και έχω δεί δουλειές του από κοντά. http://www.slackerxl.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiavoloGR Φεβρουάριος 17, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2011 Ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.