Jump to content

Καφές TheLab Way

vic

Ποια μέρα θέλετε να γίνει η συνάντηση;  

41 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Έχετε κάποια ιδέα για το πώς θα αναγνωριστούμε; :p.

Στη τύχη θα είμαστε;

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Λοιπόν εγώ θα φοράω τα παρακάτω παπούτσια και μπλε τζιν.

nike.jpg

Θα τριγυρνάνε οι Λαμπίτες στο Θησείο και θα ρωτάνε:

"Eίδατε έναν τύπο με πράσινη σόλα;" :p

Ο τύπος αυτός είναι έξω από το σταθμό του Θησείου και περιμένει. Αριστουργηματική η στρατηγική να πάμε στα τυφλά. :p

Βρεθήκατε τελικά τα ζευγαράκια ? :p

Με μαγικά να βρεθούμε ρε Πέππα; Άμα δε δώσει κανείς καμία πληροφορία είναι καταδικασμένο να αποτύχει. :hm:

and victor for ever alone

:hehe:

Εγώ πάντως τα κουμάντα μου τα έκανα για τη βραδιά. :p

τελειώσαμε 2 ώρες νωρίτερα το pokemon tcg, (η αλήθεια είναι ότι είχα να πέσω για ύπνο κάνα 24ωρο και βάλε), δεν άντεχα να περιμένω, είχα έρθει και 1 ώρα νωρίτερα (στις 6) οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να ήρθε άλλος τόσο νωρίς xD. Φταίω και λίγο εγώ γιατί δεν είχα περάσει στο κινητό μου τα username & password για να μπω και να στείλω κάνα pm το κινητό μου, συγνώμη όσοι περιμένατε. Καλή μου επιτυχία αύριο γιατί είναι το πανελλήνιο πρωτάθλημα pokemon tcg :dance3:

Εγώ από 18 Δεκεμβρίου μέχρι 8 Ιανουαρίου θα είμαι Αθήνα άρα [MENTION=9387]victor[/MENTION] να κανονίσουμε κάτι.

+1

Να το αναστήσω εγω αυτή την φορά ( γιατί με τον Victor δεν είδαμε προκοπή από ότι κατάλαβα :p )

Ψήνεται κανείς για αυτό το ΣΚ ?

Αν είναι για μεσημεράκι κανα γκάζι,τότε είμαι μεσα.

edit

Ώπα ώπα μάγκες...το Σάββατο έχει Overclocking Event @Battlenet!!!Και αυτό είναι στις 13:30 και λογικά κατά της 17:00 θα τελειώσει!Οπότε μάάάάλλον άκυρο!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.