Ntreik Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2011 Καλησπερα παιδια, Μολις τσιμπησα το προαναφερθεν προιον , δεν τοχω παραλαβει ακομα και θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος αν θαχει προβλημα να παιζει 1080p mkv αρχεια χωρις να κολλανε απο Usb flash (στικακι ) λογω χαμηλης ταχυτητας. Συγκεκριμενα σκεφτομαι αυτο Kingston Data Traveler 160 32GB - ETOIMOΠΑΡΑΔΟΤΟ :: CA-MICROLAND.GR. Λετε 10 mb speed ειναι καλα? 'Η αγχωνομαι χωρις λογο ? Ευχαριστω για το χρονο σας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Φεβρουάριος 16, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 Λεπόν....1080p παίζει σίγουρα http://www.thelab.gr/eidiseis/to-western-digital-tv-live-hd-ginetai-78672.html Τώρα με 10MB/s ανάγνωση εγώ δεν θα το έπαιρνα το συγκεκριμένο στικάκι από την στιγμή που υπάρχουν τα εξής δύο σε παρόμοιες τιμές. 1.APACER AH522 GOLD 16GB - USB - E-SHOP.GR 2.Transcend JetFlash 500 32GB USB Flash Black/Purple (TS32GJF500) - Flash USB - plaisio.gr Αυτά από εμένα !!:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ntreik Φεβρουάριος 16, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 Φίλε μου ευχαριστω για την αμεση απαντηση και ειλικρινα απορώ πως μου ξεφυγαν τα απο πανω, ιδιαιτερα το transcend! Βοηθησες πολυ!Οποτε με ταχυτητα read 32 MB/Sec δεν υπαρχει θεμα να κολλανε ακομα και τα πιο απαιτητικα Mkv ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Φεβρουάριος 16, 2011 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 Εγώ έχω αυτό CORSAIR 8GB FLASH VOYAGER - USB - E-SHOP.GR και έπαιξα 1080p βίντεο κανονικότατα και χωρίς κανένα πρόβλημα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ntreik Φεβρουάριος 16, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 Φιλε ΜΟS εισαι μεγαλος! Ευχαριστω για τη βοηθεια. Ηρθε η ωρα να ξοδεψω μερικα euros:dance3::lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOS Φεβρουάριος 16, 2011 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 Να σαι καλά !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.