Jump to content

WD TV live media player kai symbatothta

Ntreik

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα παιδια,

Μολις τσιμπησα το προαναφερθεν προιον , δεν τοχω παραλαβει ακομα και θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος αν θαχει προβλημα να παιζει 1080p mkv αρχεια χωρις να κολλανε απο Usb flash (στικακι :p) λογω χαμηλης ταχυτητας.

Συγκεκριμενα σκεφτομαι αυτο Kingston Data Traveler 160 32GB - ETOIMOΠΑΡΑΔΟΤΟ :: CA-MICROLAND.GR. Λετε 10 mb speed ειναι καλα? 'Η αγχωνομαι χωρις λογο ?

Ευχαριστω για το χρονο σας!

Λεπόν....1080p παίζει σίγουρα http://www.thelab.gr/eidiseis/to-western-digital-tv-live-hd-ginetai-78672.html

Τώρα με 10MB/s ανάγνωση εγώ δεν θα το έπαιρνα το συγκεκριμένο στικάκι από την στιγμή που υπάρχουν τα εξής δύο σε παρόμοιες τιμές.

1.APACER AH522 GOLD 16GB - USB - E-SHOP.GR

2.Transcend JetFlash 500 32GB USB Flash Black/Purple (TS32GJF500) - Flash USB - plaisio.gr

Αυτά από εμένα !!:):):)

Φίλε μου ευχαριστω για την αμεση απαντηση και ειλικρινα απορώ πως μου ξεφυγαν τα απο πανω, ιδιαιτερα το transcend! Βοηθησες πολυ!Οποτε με ταχυτητα read 32 MB/Sec δεν υπαρχει θεμα να κολλανε ακομα και τα πιο απαιτητικα Mkv ετσι?

Φιλε ΜΟS εισαι μεγαλος! Ευχαριστω για τη βοηθεια. Ηρθε η ωρα να ξοδεψω μερικα euros:dance3:

:lock:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.