ARMAGEDDON Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2011 καλησπέρα παιδιά όλοι θα έχετε βαρεθεί πιστεύω όταν έχετε πάει κάπου και έχετε τραβήξει 100+++ φωτογραφίες σε RAW να τις μετατρέψετε η είναι πολύς ο χρόνος για μία μία .... απο κάτω θα δείτε μερικά ωραία προγραματάκια που θα σας λυσουν τα χέρια ... :magic:DPP PicasaIrfanviewGimp (David's Batch Processor)FastStone-------------------:lock: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 16, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 για nikon εξίσου βολικό, εύκολο και τζάμπα είναι το ViewNX http://www.nikonusa.com/Nikon-Products/Product/Imaging-Software/NVNX/ViewNX.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Φεβρουάριος 16, 2011 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 +φωνω viewNX και ξερω ψωμι...ειδικα αυτο με τα αστερια για ομαδοποιηση φωτογραφιων ειναι super:T: Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Φεβρουάριος 16, 2011 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 και μια που μιλάμε για raws, Αν θέλετε να τα βλέπετε μέσα από τα windows χωρίς να χρειάζεται να ανοίγετε το photoshop κλπ μπορείτε να κατεβάσετε το Irfan View και να τα ανοίγετε με αυτό αφού του βάλετε το πακέτο με τα pluginsΤην ίδια δουλειά κάνει και το FastPicture Viewer, που όμως είναι επί πληρωμή. Προσωπικά έχω δοκιμάσει και τα δύο και μου άφησαν εξίσου καλές εντυπώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
performer Φεβρουάριος 16, 2011 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 εχω τα plugins ομως μου φαινεται οτι σερνεται σε σχεση με το viewnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.