AIRETIKOS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2011 Τελικά τι γίνετε με αυτήν την ASUS?Η δικιά μου εμπειρία απο την εν λόγο εταιρία είναι κάκιστη. Δυο στα τρία για να μη πω 3/3 προϊόντα που έχω αγοράσει από την ASUS μου βγήκαν ελαττωματικά....Πρώτα με την μητρική Maximus III Formula που για τρεις μήνες με τάραξε στις μπλε οθόνες και εντέλει κάηκε.Μετά με την Xonar DX που από την πρώτη στιγμή είχε πρόβλημα με τη σύνδεση του front panel (δεν λειτουργούσε καθόλου) και τέλος με την EAH5970 που έχει πρόβλημα στο bios και με το bios update που δίνει η ASUS κολλάει τελείως το πισι. Τελικά τόσο καντέμης είμαι η να ξεχάσουμε τις παλιές καλές εποχές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Φεβρουάριος 16, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 προσωπικα την Asus σαν εταιρεια μετα και απο δικες μου κακες εμπειριες την εχω αποκλισει εδω και χρονια Link to comment Share on other sites More sharing options...
amartolos Φεβρουάριος 16, 2011 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 Εγω παλι απο την asus δεν ειχα ποτε προβλημα και παντα ειναι η 1η μου επιλογη για hardware. Link to comment Share on other sites More sharing options...
billpeppas Φεβρουάριος 16, 2011 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 Καμμία εταιρία δεν έχει θέμα.Ελαττωματικά προϊόντα θα υπάρξουνε από όλες τις εταιρίες, είναι κάτι που δεν μπορεί να αποφευχθεί τεχνικώς ποτέ.Τα "rates" τους είναι επίσης στα ίδια ποσοστά ( δηλαδή Asus, Gigabyte, MSI, DFI, eVGA έχουνε τον ίδιο πάνω κάτω αριθμό επιστροφών από DOA/service-repair ).Τώρα πια με την δικαιολογία της κρίσης και της απόλυσης προσωπικού από εκεί που εν τέλει τσούζει λιγότερο ( QC ) είναι λογικό να τυγχάνουνε περισσότερες DOA/service από ότι παλιότερα, αλλά πάλι σε σχετικά μικρά ποσοστά είναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PREDATOR 15 Φεβρουάριος 16, 2011 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 Τελικά τι γίνετε με αυτήν την ASUS?Η δικιά μου εμπειρία απο την εν λόγο εταιρία είναι κάκιστη.Δυο στα τρία για να μη πω 3/3 προϊόντα που έχω αγοράσει από την ASUS μου βγήκαν ελαττωματικά....Πρώτα με την μητρική Maximus III Formula που για τρεις μήνες με τάραξε στις μπλε οθόνες και εντέλει κάηκε.Μετά με την Xonar DX που από την πρώτη στιγμή είχε πρόβλημα με τη σύνδεση του front panel (δεν λειτουργούσε καθόλου) και τέλος με την EAH5970 που έχει πρόβλημα στο bios και με το bios update που δίνει η ASUS κολλάει τελείως το πισι.Τελικά τόσο καντέμης είμαι η να ξεχάσουμε τις παλιές καλές εποχές?Μήπους εισ' γκαντέμς ρε κουμπάρε που έλεγε και μια ψυχή??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Φεβρουάριος 16, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 Τι να σου πω?Μάλλον δεν με γουστάρει η ασους.Με άλλες εταιρίες δεν ειχα ποτέ πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amoustakas Φεβρουάριος 16, 2011 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 Αντε τωρα να ξαναγορασεις Asus! Παντως κι εγω δεν ειχα θεμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Φεβρουάριος 16, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 Καλώς η κακώς οποίος καεί με το χυλό φυσάει και το γιαούρτι....Να ξανα παρω Asus:sick: χλωμό το βλέπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Φεβρουάριος 16, 2011 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 μη γινεσαι αιρετικος!!!!! συμπτωση ηταν..!!!:dance3::dance3::p Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Φεβρουάριος 16, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 Μμμμ έχεις δίκαιο πρώτη φορα ξανασυμβαινει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Φεβρουάριος 16, 2011 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 Εγω σαν χρηστης asus μητρικων (δε θα ελεγα πως ειμαι και στις καρτες γραφικων τους τα τελευταια χρονια) αυτο που βγαινει συμπερασμα ειναι οτι στα υλικα/κατασκευη ειναι πολυ καλες αλλα στα bios θα μπορουσαν να ειναι πολυ καλυτερες. Και βασικα για να μη παρεξηγηθω δε μιλαω για default καταστασεις... Βεβαια τωρα με τα sandy και τα νεα βιος ειναι ολα και πιο ευκολα Με τα νεα amd να δουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikdev Φεβρουάριος 26, 2011 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2011 Από την εποχή Socket 5-7 δεν πολυσυμπαθούσα την τότε ASUStek:), αλλά η αλήθεια είναι ότι οι μητρικές της ήταν και είναι πολύ ποιοτικές! Για μένα έχουν ένα μειονέκτημα με το ΑΜΙ ΒΙΟS που έχουν νομίζω οι περισσότερες από παλιά. Ήθελα της AWARD, οπότε στράφηκα εδώ και χρόνια σε Gigabyte, μετά από πολλά κομμάτια MSI σε διάφορες πλατφόρμες όπου είχα κάποια κομμάτια με προβλήματα(3).. Φυσικά μιλάω συγκριτικά για ιδίων δυνατοτήτων και κατηγορίας τιμών μητρικές.. Asus λοιπόν για το προσωπικό μου μηχάνημα δεν είχα ποτε. Παρόλαυτά σε μηχανήματα στη δουλειά, δεν είχα ποτε κανένα πρόβλημα. Έτυχε. Σαν τη Gigabyte, EVGA και ASus δεν έχει... Δυστυχώς μας τα χάλασε η Gigabyte και άργησε να βγάλει μητρική με UEFI, έτσι προτίμησα να πάρω ASrock(θυγατρική ASus) ακόμη και στο προσωπικό μου μηχάνημα... ενώ ποτέ δεν το είχα φανταστεί Πολύ ωραία τα λένε οι φίλοι μας από πάνω, σχετικά με την μείωση κόστους σε όλους τους τομείς. Συμφωνώ. Ευτυχώς Σήμερα με τα ίδια χρήματα που κάποιος τότε έδινε το 92'-95' για μητρική, βάζουμε και μνήμη. Το χτες... Και το σήμερα... Ποτέ μη λες ποτέ.. για την Asus λοιπόν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Φεβρουάριος 26, 2011 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2011 Και εγώ έχω πολλά προβλήματα με προιόντα της ASUS τα τελευταία χρόνια! ASUS P5W DH DELUXE !!! Μια ζωή μπλέ οθόνες μέχρι που άρχισε να τα χάνει σιγά σιγά και στο τέλος ΔΕΝ μπούταρε!Αλλαγή με ASUS RAMPAGE FORMULA η οποία είχε θέματα με την κάρτα ήχου!Στην αντίπερα όχθη = AMD ASUS M3A ...... Μια ζωή προβλήματα! Αστάθειες παγώματα και μετά από 15 bios update για να λύνονται τα διάφορα προβλήματα (qool & quiet, πάγωμα pc με κάρτες ΑΤΙ ... , χαμένες usb συσκευές κ.λ.π.), τα έπαιξε μάλλον λόγο υψηλών θερμοκρασικών chip !ΑSUS 4850 --> επιστροφή 2 φορές στο πλαίσιο λόγο προβλήματος και αλλαγή με sapphire η οποία παίζει ακόμα!ΑSUS Μ4Α87ΤD-EVO --> Μέγα προβλημα!!! Κρατούσε το multi του cpu στο X4 όταν έτρεχες πρόγραμμα που μπούσταρε πολύ όλους τους πυρήνες........! Λύθηκε με bios update αφού είχα φάει το κεφάλι μου να δω τι φταίει!!!! Σε O/CING με QOOL & QUIET όταν μητρική της ASROCK με 870 chip παίζει σταθερότατα με τον ίδιο cpu (overclocking)ASUS M3A78-PRO --> Όταν έκανες επανεκκίνηση έχανε την ρύθμιση στο bios για να τρέχει την PCI-E κάρτα γραφικών και γυρνούσε τα γραφικά στην ενσωματωμένη! Λύθηκε με bios update μετά από 3 μήνες ...ASUS M4A88TV-EVO --> Μέχρι το τελευταίο bios δεν μου δούλευε στα 1600Mhz με 4 ντιμάκια μνήμης KINGSTON DDR3 1600Mhz 7-8-7-20--------------------------------------------------------------------------------------------------Mετά από όλα αυτά μπορώ να πω πως η ASUS έχει χαλάσει τα τελευταία χρόνια εξαιτίας μάλλον των πολλών προιόντων που παράγει ................! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MUL Φεβρουάριος 26, 2011 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2011 Παλιότερα τα προϊόντα της ASUS ηταν για μενα κορυφή (1998-2003, εχω μια P4P800 που παίζει ακόμα, δηλαδή 8 χρόνια!), αλλα νομίζω οτι αυτό ηταν γενικότερο φαινόμενο και ίσχυε για ολα τα προιόντα. Τωρα που η ποιότητα εχει πεσει η αστοχία υλικού δεν εχει πρόσωπο.Αμα 2-3 εταιρίες αγοράζουν πυκνωτες απο μια (κινεζικη) εταιρία λογικό ειναι με μια χαλασμένη παρτίδα να εχουν προβλημα ολες οσες προμηθευονται απο αυτήν . Το θεμα ειναι πια ποια εχει το καλύτερο support Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Φεβρουάριος 26, 2011 Author #15 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2011 asus εγώ δεν ξανά αγοράζω πάντως.Για μητροσανίδα πρώτη μου επιλογή είναι Gigabyte και EVGA Link to comment Share on other sites More sharing options...
predator7 Φεβρουάριος 26, 2011 #16 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2011 το πλαισιο τα παιρνει ολα πισω με κλειστα ματια!!!!:jump1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Φεβρουάριος 26, 2011 #17 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 26, 2011 το πλαισιο τα παιρνει ολα πισω με κλειστα ματια!!!!:jump1:Μην το λές!!! H P5W μου είχε κοστίσει 249€! Οταν τα έπαιξε (εντός εγγύησης) την γύρισα πίσω και μου έδωσαν πιστοτικό 70€ !!!!Από αυτά τα 30€ μου τα πήραν πάλι για εγκατάσταση της νέας μητρικής αφού μου είχαν ζητήσεις όλο το pc (στημένω από αυτούς) για έλεγχο .......!Ετσι πλήρωσα 220€ για την rampage την στιγμή που αυτή είχε 260 !!!Αν αυτό ΔΕΝ είναι κλεψιά τότε τι είνα ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herc Φεβρουάριος 28, 2011 #18 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2011 Eγω δεν ειχα ποτε προβλημα με ASUS.Για εμενα ειναι κορυφη, μαζι με MSI-GIGABYTE σε μητρικες και καρτες γραφικων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Φεβρουάριος 28, 2011 #19 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 28, 2011 Παιδες ειναι τυχερα αυτα..! Οχι μονο στο hw αλλα και σε ολα στην ζωη μας..! Τυχαινει απο το εργοστασιο για x,y λογους να βγαινουν με προβλημα! Εδω ολοκληρες ferrari καιγοντουσαν , η Intel εβγαλε ελλατωματικο chipset! Η toyota με το ηλεκτρο-γκαζο που κολλαγε! Η λιστα παει πολυ κατω..! Εχω δεν ειχα ποτε θεμα με Asus, αντιθετως θα ελεγα οτι ειμαι 101% ευχαριστημενος.! Ενα αλλο θεμα που παιζει ειναι το Made In! Σε ολους τους χαλαει το China , P.R.C αλλα δειτε ολοι τους υπολογιστες σας και γενικοτερα οτι υπαρχει καινιουργιο στο σπιτι σας..!τι ειναι ? :fun: Εγω θα σου ελεγα να ξανα-παρεις Asus! Δεν ειναι τυχαια No1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georger_volos Μάρτιος 1, 2011 #20 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 εγώ πάλι έχοντας στο μυαλό μου τις καλές εποχές της asus είχα πάρει την MaA78LT-Me για ένα low badget pc αλλά με πέθανε στις μπλε οθόνες και στα παγώματα κ τώρα αναπάευεται εν ειρήνη!:hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.