Mpilias Νοέμβριος 17, 2011 #641 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2011 Δυστυχως Evan μιας και η ομαδικη εγινε πολυ καιρο πριν οποιος δεν προλαβε δεν δικαιουται να το παρει και το να δωσεις λεφτα παλι δε βολευει καθως αν δωσεις οσα δωσεις τι θα γινει? θα παρει 20 λεπτα ο καθενας μας? Προσωπικα ευχαριστως να στο διναμε να εκανες τη δουλεια σου αλλα αυτο δε θα γινει λογικα, για το λογο οτι αν το δωσουμε σε εναν που δεν εχει συμμετασχει καθε μερα θα εμφανιζονται αλλοι δυο που το θελουν χωρις να εχουν συμμετασχει και αν πουμε σε καποιον οχι μπορει να μας πει το δωσατε στον εβαν και στον ταδε και στον ταδε και μενα οχι, κλπ, κλπ και θα δημιουργηθει πιστευω χαος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Νοέμβριος 17, 2011 #642 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2011 Δεν υπαρχει προβλημα! Απουσιαζα απ το τοπικ και δεν ηξερα γιαυτο ρωτησα! Σε ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Νοέμβριος 17, 2011 #643 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2011 [MENTION=10028]Mpilias[/MENTION] περιμενω αποτελεσματα απο καλιμπραρισμα τηλεορασης :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Νοέμβριος 18, 2011 #644 Κοινοποίηση Νοέμβριος 18, 2011 Με ένα καλύτερο πρόγραμμα από το colorimetre hcfr, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά σε τηλεόραση όσον αφορά το καλιμπράρισμα του χρώματος. Το HCFR μου φαινόταν απλά αδύνατον να το ρυθμίσω στο χρώμα. Το greyscale δεν έχει διαφορές. Τώρα χρησιμοποιώ το chromapure και σώθηκα. Κάνω απόλυτα σωστό καλιμπράρισμα στο μισό χρόνο. Το μόνο πρόβλημα, το κόστος. 180 δολλάρια.. Όλα αυτά τα αναφέρω εγκυκλοπαιδικά, στην περίπτωση που κάποιος θελήσει να ασχοληθεί πιο σοβαρά με το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Νοέμβριος 26, 2011 #645 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2011 δεν το θελει κανενας; το εχουν παρει ολοι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Νοέμβριος 26, 2011 #646 Κοινοποίηση Νοέμβριος 26, 2011 Εγω το θελω σε κανα μηνα που θα κλεισουν οι σχολες γιατι ακομα δεν το εχω παρει στα χερια μου... Το λεω απο τωρα ωστε να υπάρξει ενα περιθώριο μερικών ημερων σε περίπτωση που το θελει καποιος αλλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Νοέμβριος 27, 2011 #647 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2011 εγω δεν εχω παραλαβει ακομα.. αν εκανε δουλεια ο [MENTION=10028]Mpilias[/MENTION] ας μου μεταφερει εντυπωσεις και να κανονισουμε να ερθει και απο εδω να δουμε τι ψαρια πιανει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Νοέμβριος 27, 2011 #648 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2011 Δεν το εχουμε φτιαξει ακομα λογω τεχνικων προβληματων (οχι του μηχανηματος, μεταφορικα το λεω)..Αλλα επειδη εχει περασει καιρος, αν το θελει καποιος να το παρει δεν ειναι σωστο να τον καθυστερω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Δεκέμβριος 3, 2011 #649 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Guys παίζει να το πάρω Κρήτη για καμιά βδομαδούλα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Δεκέμβριος 3, 2011 #650 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Ναι απο μεναSent from my HTC HD2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Δεκέμβριος 3, 2011 #651 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Και απο μενα.. Απλα αν μπορουσατε να μου δωσετε λιγο ακομα μπας και μπορεσουμε να το φτιαξουμε θα σας ημουν υποχρεος..Αλλα και παλι λεω, αν οποιοσδηποτε εχει συμμετασχει στην ομαδικη το θελει και το θελει τωρα, μιας και το χω κρατησει καιρο μπορει να μου πει ξερεις μητσο το παιρνω εγω ειχες το χρονο σου δε φταιω εγω που δεν εχεις κανει δουλεια ακομα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Δεκέμβριος 3, 2011 #652 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Δεν υπάρχει τέτοιο θεμα Τωρα ειναι Σάββατο, αν το στειλεις Τριτη λογικα θα το εχω εγω Παρασκευη για το Σαββατοκυριακο και φευγει απο εμενα την Δευτέρα. Σου φτάνουν 3 μέρες να κανεις την δουλεια σου; Sent from my u8800 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Δεκέμβριος 3, 2011 #653 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Βασικα με ελτα δεν ξερω αν θα σουρθει πριν απο βδομαδα.. βεβαια πρεπει να ναι φτηνα.. αλλα με ελτα ταχυμεταφορες λογικα σου ρχεται την επομενη μερα και εχει 5 ευρω αν το παω εγω απο ελτα ταχ της περιοχης μου και το παρεις κι εσυ απ το ελτα ταχυμεταφορες της περιοχης σου(ετσι κι αλλιως δε θα το κανουμε αντικαταβολη που ειναι εξτρα).. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Δεκέμβριος 3, 2011 #654 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 3, 2011 Κάτσε να δεις τι θα κάνεις εσύ με την τηλεόραση, και από δευτέρα θα σου στείλω ένα μήνυμα να συννενοηθούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Δεκέμβριος 4, 2011 #655 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 Βασικα με ελτα δεν ξερω αν θα σουρθει πριν απο βδομαδα.. βεβαια πρεπει να ναι φτηνα.. αλλα με ελτα ταχυμεταφορες λογικα σου ρχεται την επομενη μερα και εχει 5 ευρω αν το παω εγω απο ελτα ταχ της περιοχης μου και το παρεις κι εσυ απ το ελτα ταχυμεταφορες της περιοχης σου(ετσι κι αλλιως δε θα το κανουμε αντικαταβολη που ειναι εξτρα).. ατιμε παλι θα με τρεχεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Δεκέμβριος 4, 2011 #656 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 4, 2011 Τελικα κανει για πλασμα τηλεορασεις ;Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Δεκέμβριος 5, 2011 #657 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2011 Τελικα κανει για πλασμα τηλεορασεις ;Sent from my iPhone using Tapatalk μια χαρα κανει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Δεκέμβριος 8, 2011 #658 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 Λοιπον παιδες σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για την υπομονη, καναμε δουλεια τελικα με τον redbighunter και μαλιστα στην δικη μου την πλασμα που ειναι απο τα φτηνοτερα μοντελα lg.. Ειναι η 50pj550.. Δεν το περιμενα γινουν τοσο σωστα τα χρωματα και το μαυρο-ασπρο.. Sofix αν θες στειλε μου πμ με το msn σου να σου στειλω και φωτογραφιες..Λοιπον τωρα παιδια πειτε μου τι να κανω?Θελει να ερθει να το παρει κανενας Αθηναιος? Να το στειλω στον Jerry? Τι θα κανουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Δεκέμβριος 8, 2011 #659 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 Αφου το μονο ενδιαφερον ειναι απο τον Jerry, στειλε το εκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Δεκέμβριος 8, 2011 #660 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 8, 2011 Απλα επειδη μου ειχε πει ο sofix οτι το ηθελε πρωτος αν θελει να ερθει να το παρει μπορει.. Να ενημερωσω επισης οτι στα αντικειμενα απο δω και περα προστιθεται και ενα dvd για να ρυθμιζει οποιος θελει τα χρωματα στις τηλεορασεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts