YDinopoulos Οκτώβριος 19, 2011 #621 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2011 Οχι, εμπλεξα με κατι απο την δουλεια κ το ξεχασα τελειως. Κανε δουλεια εσυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 20, 2011 #622 Κοινοποίηση Οκτώβριος 20, 2011 Μολις παρελαβα απο τον tragikos τα ακολουθα: Και μολις τελειωσα το καλιμπραρισμα, οποτε οποιος το θελει ας μου στειλει ενα πμ να κανονισουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 31, 2011 #623 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2011 Οπως ειχα γραψει και πριν απο καμια 10αρια μερες το εργαλειο ειναι διαθεσιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Οκτώβριος 31, 2011 #624 Κοινοποίηση Οκτώβριος 31, 2011 επαρχια εχει παει? αν οχι ποιος αλλος απο επαρχια το θελει,να κανονισουμε μεταφορικα,αποστολες κτλ..πλασμα τηλεοραση καλιμπραρε καποιος? [MENTION=10028]Mpilias[/MENTION] ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Νοέμβριος 1, 2011 #625 Κοινοποίηση Νοέμβριος 1, 2011 Ο Fanistelroy μηπως καλιμπραρισε? Δεν ξερω..Εγω παντως δεν το εχω παρει ακομα το μηχανημα γιατι θελω να καλιμπραρω πλασμα και περιμενω να υπαρξει καποιος που να μπορεσει να με βοηθησει να το κανω για να ξερω οτι θα γινει γρηγορα..Μην το παρω και προσπαθησω να βγαλω μονος μου ακρη και χρειαζομαι πολυ χρονο.. Δεν εχω ιδεα τι να κανω και δεν μπορω να κατανοησω ολο αυτο το αρθρο που εχει δωθει για το greyscale and colour calibration..Ειμαι ασχετος με το αντικειμενο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Νοέμβριος 2, 2011 #626 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 Eγω την καρτα γραφικων καλιμπραρισα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Νοέμβριος 2, 2011 #627 Κοινοποίηση Νοέμβριος 2, 2011 Παίζει να περάσει και από εδώ; Το ξέρω δεν έχω πληρώσει για την αγορά αλλά αν χρειάζεται δεν έχω πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Νοέμβριος 4, 2011 #628 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4, 2011 Ο Fanistelroy μηπως καλιμπραρισε? Δεν ξερω..Εγω παντως δεν το εχω παρει ακομα το μηχανημα γιατι θελω να καλιμπραρω πλασμα και περιμενω να υπαρξει καποιος που να μπορεσει να με βοηθησει να το κανω για να ξερω οτι θα γινει γρηγορα..Μην το παρω και προσπαθησω να βγαλω μονος μου ακρη και χρειαζομαι πολυ χρονο.. Δεν εχω ιδεα τι να κανω και δεν μπορω να κατανοησω ολο αυτο το αρθρο που εχει δωθει για το greyscale and colour calibration..Ειμαι ασχετος με το αντικειμενο..παρε το μηχανακι εσυ και ερχομαι και το φτιαχνουμε μαζι! ειναι πολυ ευκολο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Νοέμβριος 9, 2011 #629 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 Mpilia δεν το θες εσυ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Νοέμβριος 9, 2011 #630 Κοινοποίηση Νοέμβριος 9, 2011 Εγω το θελω απλα θελω να εξασφαλισω οτι θα το παρω οταν μπορει κι ο red να με βοηθησει ωστε να το κρατησω οσο το δυνατο λιγοτερες μερες, να μην το στερησω για πολυ απ την ομαδα.. Θα στειλω τωρα στον red και θα γραψω εδω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Νοέμβριος 10, 2011 #631 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2011 Λες και υπαρχει ζητηση....:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Νοέμβριος 10, 2011 #632 Κοινοποίηση Νοέμβριος 10, 2011 Λοιπον επικοινωνησα με τον red μαλλον τριτη θα μπορουμε να κανουμε δουλιτσα.. Οποτε αν θελετε το παιρνω Κυριακη-Δευτερα.. Η κι απο τωρα αν δεν το θελει κανενας μα κανενας μεχρι τοτε, για να καλιμπραρω τις οθονες των υπολογιστων.. Αλλα το ξεκαθαριζω για να μαι καλλυμενος.. Τριτη τεταρτη λογικα θα κανουμε δουλεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Νοέμβριος 11, 2011 #633 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2011 Τι λετε τελικα παιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Νοέμβριος 11, 2011 #634 Κοινοποίηση Νοέμβριος 11, 2011 παιδιά αν τον άλλο μήνα είναι αθήνα το μηχανάκι θα το χρειαστώ για μια μέρα γιατί άλλαξα laptop.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Νοέμβριος 12, 2011 #635 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2011 Λοιπον αφου δεν ενδιαφερεται κανεις fanistelroy μπορουμε να συναντηθουμε καπου στη μεση αυριο? μηπως σε βολευει σε κανα σταθμο μετρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Νοέμβριος 12, 2011 #636 Κοινοποίηση Νοέμβριος 12, 2011 Σου στελνω πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Νοέμβριος 15, 2011 #637 Κοινοποίηση Νοέμβριος 15, 2011 λοιπον το εργαλειακι το πηρα εγω σημερα απο τον fanistelrooy, οπου και θ απαω σημερα κιολας στον mpilia να καλιμπραρει την plasma του και οποια αλλη θελει! στην συσκευασια παρελαβα τον σενσορα με το βεντουζακι του, το manual, το cd με το serial και το πανακι καθαρισμου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Νοέμβριος 17, 2011 #638 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2011 Καλησπερα παιδια τωρα το εργαλειο το εχω εγω με αυτα που το ειχε παραλαβει ο red ο οποιος και μου το φερε και τον ευχαριστω..το βεντουζακι του, το manual, το cd με το serial και το πανακι καθαρισμου!Θα ηθελα να εξηγηθουμε οτι το cd προσεξαμε οτι εχει γρατζουνηθει, εμεις δεν το χρησιμοποιησαμε..Οχι πως εχει σημασια, ολα μεσω ιντερνετ τα κανουμε πλεον, απλα για να ειμαστε καλυμμενοι και ξηγημενοι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Νοέμβριος 17, 2011 #639 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2011 Καποιος που δεν εχει πληρωσει για την αγορα δικαιουται να το εχει? Ετσι για να ξερουμε! Αλλιως δινω και χρηματα να το εχω για μια μερα τουλαχιστον (Υποψιν,δεν βιαζομαι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Νοέμβριος 17, 2011 #640 Κοινοποίηση Νοέμβριος 17, 2011 Δεν ειχα δει το cd αν ειναι γρατζουνισμενο....:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts