The_Blade Απρίλιος 29, 2011 #521 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 παιδιά είπα και στον τραγικό, είμαι εκτός αθηνών .το έχω αφήσει όμως στους γονείς και μπορούν να το δώσουν σε όποιον θέλει .εγώ γυρνάω δευτέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Απρίλιος 29, 2011 #522 Κοινοποίηση Απρίλιος 29, 2011 Παίδες, μπορώ να τσοντάρω και γω κάπως ώστε να σταλεί κάποια στιγμή Λάρισα η να δωθεί σε έναν φίλο μου στην Αθήνα να μου το ανεβάσει για μπαμ μπαμ ρυθμίσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadako Απρίλιος 30, 2011 #523 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2011 Επειδή δεν είμαι τώρα για να διαβάζω 27 σελίδες (κάποια στιγμή μπορεί να το κάνω), αυτό το concept αφορά μόνο αττική; Για εδώ Θεσσαλονίκη δεν ενδιαφέρθηκε κανείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Απρίλιος 30, 2011 #524 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2011 @ snips , sadako..το project (concept ειναι κατι που μελλεται να υλοποιηθει) πραγματοποιηθηκε χωρις διακρισεις για ολη την ελλαδα, αλλα ειναι κατι που εγινε και εφ'οσον δεν ειχατε απο τοτε συμμετοχη δεν μπορει να γινει κατι τωρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadako Απρίλιος 30, 2011 #525 Κοινοποίηση Απρίλιος 30, 2011 Δεκτό και σεβαστό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Μάϊος 3, 2011 #526 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 παλικαρια υπαρχει κανεις που να θελει να το χρησιμοποιησει ή μπηκαμε στην ομαδικη για χαβαλε?The_Blade, ποτε μπορεις φιλε μου να το συσκευασεις και να μου το στειλεις πατρα με acs?αν δεν κανω λαθος εσυ το εχεις,σωστα? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Μάϊος 3, 2011 #527 Κοινοποίηση Μάϊος 3, 2011 πέμπτη πρωί , δώστε μου το οκ και το έστειλα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Μάϊος 4, 2011 #528 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2011 επειδη τελικα το σ/κ θα παρω τα ορη και τα βουνα για πεζοπορια,απο δευτερα κανονιζουμε αποστολη..ελπιζω να βρεθει καποιος να το χρησιμοποιησει μεχρι τοτε και να μην καθετε... thx blade anyway! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Μάϊος 4, 2011 #529 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2011 ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Μάϊος 4, 2011 #530 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2011 μιας και θα φυγει για επαρχια και αφου δεν υπαρχει ενδιαφερον απο δω, κανονιστε μετα τον sofix να κανει γυρω σε ΟΛΗ την επαρχια για να μην πληρωσουμε 5 πηγαινε ελα σε μεταφορικα οι αθηναιοι αλλα 1.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Μάϊος 4, 2011 #531 Κοινοποίηση Μάϊος 4, 2011 Τα ελα εννοω να πληρωσουμε γιατι τα πηγαινε τα πληρωνει ο παραληπτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
tstverikoko Μάϊος 5, 2011 #532 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2011 επειδη το βλεπω δυσκολο να ασχοληθω με το καλιμπραρισμα, πριν απο τον ιουλη λογω φορτου εργασιας μαλλον βγαινω off 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Μάϊος 5, 2011 #533 Κοινοποίηση Μάϊος 5, 2011 Δεν εισαι off σε καμια περιπτωση, απλα θα το παρεις οποτε σε βολευει, στην προκειμενη περιπτωση τον Ιουλιο.. Εχεις πληρωσει και εισαι always on.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Μάϊος 11, 2011 #534 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2011 Sofix το πηρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Μάϊος 11, 2011 #535 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2011 Sofix το πηρες?οχι Μπιλιας..εχω πηξει στη δουλεια..ο Mvp ειχε καλιμπραρει πλασμα αν θυμαμαι καλα,αν μπορει να γραψει 2 λογια με τη διαδικασια,να εχω ενα μπουσουλα..εχεις πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 22, 2011 #536 Κοινοποίηση Μάϊος 22, 2011 που βρισκόμαστε εδώ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Μάϊος 24, 2011 #537 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 στον αερα..Sofix το πηρες? Το εχεις δωσει και σε κανεναν αλλον απο επαρχια να γυριζει?Παρακαλω παιδια οπως εχουμε πει οποιος το παιρνει να περιγραφει τι υπαρχει και μια φωτογραφια οπως εχουμε πει.. Μη γινει τιποτα και φαμε τα μουστακια μας οπως τα αλλα παιδια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Μάϊος 24, 2011 #538 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 παιδιά το έχω εγώ ακόμα κανείς δεν ενδιαφέρθηκε, θα το πάρει κανείς να ξεμπερδεύω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάϊος 24, 2011 #539 Κοινοποίηση Μάϊος 24, 2011 εγώ τελιώσα με τις πανελλήνιες άρα μπορώ να το έχω να το δώσω και στο άτομο από το Κερατσίνι μετά ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Μάϊος 25, 2011 #540 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2011 χωσου αρμαγεδδωνα παρτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts