panosk82 Μάρτιος 18, 2011 #441 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2011 Εγω πιθανως να το χρειαζομαι μετα τις 27.Το αρχειο DVE πως κυκλοφορει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Μάρτιος 18, 2011 #442 Κοινοποίηση Μάρτιος 18, 2011 Πανο το dve hd το εχω εγω και ο fotme νομιζω..Προφανως δεν μπορω να το κανω delivery αλλα αν καποιος μπορει να ερθει περιστερι με εναν εξωτερικο καθως ειναι και μεγαλο αρχειο ειναι ευπροσδεκτος και κερναω και καφε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Μάρτιος 19, 2011 #443 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2011 Πανο το dve hd το εχω εγω και ο fotme νομιζω..Προφανως δεν μπορω να το κανω delivery αλλα αν καποιος μπορει να ερθει περιστερι με εναν εξωτερικο καθως ειναι και μεγαλο αρχειο ειναι ευπροσδεκτος και κερναω και καφε.. Αρα εμενα δεν με γλυτωνεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Μάρτιος 19, 2011 #444 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2011 Χιλιοι καλοι χωρανε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 19, 2011 #445 Κοινοποίηση Μάρτιος 19, 2011 Πλέον από το φίλο Δημήτρη το έχω κι εγώ, οπότε αν κάποιος θέλει μπορώ να εξυπηρετήσω.Δεν έχω λάβει ακόμη τον κύριο καλιμπράτορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Μάρτιος 21, 2011 #446 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2011 Παιδια μην αρχισουμε να κολλαμε και καθυστερησουμε και υπαρχουν μετα τυχον εντασεις..Blade εχεις το μηχανημα αρκετο καιρο και απο τις 18 εχει παρουσιαστει ο schumifer που το θελει..Αν μπορεις επικοινωνησε μαζι του να κανονισετε να του το δωσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Μάρτιος 21, 2011 #447 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2011 το πήρε χτές το παλικάρι :fun: πάντως παιδιά δεν είμαι ενθουσιασμένος με την διαφορα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Μάρτιος 21, 2011 #448 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2011 Α οκ , απλα να γραφουμε οταν το παιρνουμε και αν εχουμε τη δυνατοτητα και μια φωτογραφια απο τα παρελκομενα η τουλαχιστον να λεμε τι παραλαβαμε και να το επιβεβαιωνει ο προηγουμενος για να ξερουμε τι μας γινεται.. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Μάρτιος 21, 2011 #449 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2011 Ακριβώς, μην το λέμε συνέχεια. Μεγάλα παιδιά είμαστε, για να μην έχουμε στο τέλος "μα εγώ τα έδωσα αυτά", "εγώ πήρα μόνο αυτά", είναι σημαντικό αυτός που το παίρνει το πρώτο πράγμα που να κάνει είναι να γράφει στο θέμα "Παιδιά το πήρα μόλις από τον τάδε, μέσα έχει αυτά και αυτά, δεν λείπει τίποτα". Το λέω γιατί όταν θα το πάρω εγώ πχ, αν λείπει κάτι θα τα βάλω με αυτόν που μου το έδωσε και δεν με ενδιαφέρει αν αυτός το πήρε από τον προηγούμενο λειψό... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Μάρτιος 21, 2011 #450 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2011 Σωστο.. Οποτε schumifer τι ακριβως πηρες? Και blade επιβεβαιωνεις οτι πει ο schumifer? (αφου το πει εννοειται) Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Μάρτιος 21, 2011 #451 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2011 παιδιά εγώ παρέδωσα συσκευή , manuals, βεντουζάκι, το δισκάκι με το φακελό του, κουτί και εσωτερικό πλατικό συσκευασίας. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Μάρτιος 27, 2011 #452 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2011 Παιδια που βρισκομαστε?Schumifer εχουμε 27, το εχεις πανω απο βδομαδα και δεν εχεις γραψει καν οτι το πηρες..Καποια ενημερωση?.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 27, 2011 #453 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2011 Όντως και δεν το έχω βγάλει από τη σακούλα του ακόμη λόγω χρόνου.:hang3: Θα το φωτογραφήσω αργότερα απόψε για να την ανεβάσω εδώ και θα ασχοληθώ μέχρι την 1η του μηνός. Αν δεν τα καταφέρω μέχρι τότε, παραδίδεται στον επόμενο γιατί η επόμενη ελεύθερη μέρα μου θα είναι μετά το Μάη Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Μάρτιος 27, 2011 #454 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2011 παρακαλω θερμα, οποιος δεν εχει χρονο να ασχοληθει ή δεν ειναι σιγουρος αν θα προλαβει,να αφηνει καποιον αλλον να καλιμπραρει..ειναι κριμα να μενει στο κουτι του 10 μερες..δυστυχως με αυτους τους ρυθμους,επαρχια(δηλαδη στον τελευταιο) θα ερθει τον...δεκαπενταυγουστο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Μάρτιος 27, 2011 #455 Κοινοποίηση Μάρτιος 27, 2011 Ο φιλος sofix εχει απολυτο δικιο.. Αν καποιος δεν ειναι σιγουρος οτι σε 2,3 ζορι 4 μερες το ανωτερο θα εχει τελειωσει καλυτερα να μην το παιρνει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom7 Μάρτιος 28, 2011 #456 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2011 Εγώ θα πρότεινα να ανεβάζετε και καμιά φωτό να βλέπουμε όσο γίνεται τουλάχιστον το πριν με το μετά του καλιμπραρίσματος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Μάρτιος 28, 2011 #457 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2011 Ναι και ενα αλλο βασικο οποιος εχει καλιμπραρει τηλεοραση να ανεβασει εναν μινι οδηγο για να το κανουν και οι επομενοι σχετικα ευκολα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Μάρτιος 28, 2011 #458 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2011 Εγώ θα πρότεινα να ανεβάζετε και καμιά φωτό να βλέπουμε όσο γίνεται τουλάχιστον το πριν με το μετά του καλιμπραρίσματος!δε νομιζω οτι μπορει να αποδοθει με φωτο η διαφορα...στην 22αρα LG στην πρωτη ομαδικη που συμμετειχα πριν χρονια,ηταν τεραστια η διαφορα στο ματι,αλλα μηδεν στο φωτογραφικο φακο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 29, 2011 #459 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2011 Μόλις το άνοιξα. Παίζω as we speak 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 29, 2011 #460 Κοινοποίηση Μάρτιος 29, 2011 Επόμενοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςςςςς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts