Jump to content

Recommended Posts

κυψέλη είναι καλά τρίτη απόγευμα θα είμαι έτοιμος πιστεύω
οκ οποτε τα λεμε ψυχικο, στον παλιο προεδρο?
Είμαι σίγουρος ότι σε λίγους μήνες θα γίνει και άλλη ομαδική. Κλείσαμε τους συμμετέχοντες πριν 2 βδομάδες και ακόμα μόνο 3 άτομα έχουμε καλιμπράρει. Έχουμε δρόμο μέχρι να τελειώσουμε όλοι.

Οκ υπάρχει και άλλος τρόπος. Όποιος πάρει το calibrator και περάσει από το Νέο Κόσμο έχει 20άευρο! :p

Οκ υπάρχει και άλλος τρόπος. Όποιος πάρει το calibrator και περάσει από το Νέο Κόσμο έχει 20άευρο! :p

υπαρχει και αλλος τροπος.

να κανεις υπομονη οπως σου ειπαν και να αφησεις το θεμα καθαρο απο ασχετα ποστ,ωστε να παρακολουθουμε πιο ευκολα το θεμα και να βγαζουμε ακρη οι συμμετεχοντες στην ομαδικη,για τα θεματα που μας απασχολουν.

ευχαριστω

• Like 1
υπαρχει και αλλος τροπος.

να κανεις υπομονη οπως σου ειπαν και να αφησεις το θεμα καθαρο απο ασχετα ποστ,ωστε να παρακολουθουμε πιο ευκολα το θεμα και να βγαζουμε ακρη οι συμμετεχοντες στην ομαδικη,για τα θεματα που μας απασχολουν.

ευχαριστω

Χαλάρωσε...:getlost:

Μέχρι τέλος της εβδομάδας θα το ήθελα κι εγώ μιας και τώρα έχω κενό. Πρέπει να διαβάσω και λίγο γιατί είμαι σε ubuntu linux και θα έχω θεματάκι!

παιδια εγω θα φυγω κ ως εκ τουτου θα το χρειαστω απο τις 26῎03 κ μετα.

Παρακαλω πολυ να συνεχισετε τα post περι κατοχης κ εξαρτηματων που βρισκονται μεσα.

I know it sounds geekish αλλα ειναι καλυτερα για ολους, thnx!

• Like 1

Εχει κολλησει το μηχανημα παιδια?

Το εχεις ακομα εσυ blade η το χεις δωσει στον schumifer η καποιον αλλο?

εγώ το έχω περιμένω pm για να περάσει κάποιος να το πάρει.

ποιό αρχείο σώζουμε για περίπτωση format? ποιό αρχείο έχει τις ρυθμίσεις?

Παίρνω εγώ σειρά ή κάποιος άλλος και μετά εγώ?

Ο ξουράφης απέκτησε το κιν μου. Αναπάντητη και σε τηλ εγώ παλίκαρε όταν είσαι έτοιμος και αν όντως είναι η σειρά μου!

Αλέξανδρος

αν δεν υπάρχει αντίρηση το παίρνει ο Αλέξανδρος, αύριο το απόγευμα. (πρωί δεν μπορώ είμια δουλειά)

Τελικά δε θα μας κάνει update κάθε φορά με τα περιεχόμενα αυτός που το λαμβάνει; Αν χαθεί κάτι σε ποιον θα τρέχουμε; ;)

Αλέξανδρος

Οθόνη Samsung SyncMaster P2350 αλλά σε περιβάλλον linux και μία lcd του αδερφού (αν τα καταφέρω με αυτή)