Mpilias Μάρτιος 9, 2011 #401 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2011 Mvp εσυ εχεις τηλεοραση πλασμα αν θυμαμαι καλα? Αν ναι μολις τη σενιαρεις γραψε εδω τις εντυπωσεις σου αλλα και καποιες οδηγιες αν θες για μπουσουλα προς τους επομενους, μιας και εισαι ο πρωτος με τηλεοραση που το παιρνει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mvp Μάρτιος 9, 2011 #402 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2011 Αυτά ψάχνω τώρα. Θα βγάλω άκρη και θα γράψω ένα μικρό οδηγό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Μάρτιος 9, 2011 #403 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2011 Αντε καλοριζικος.. Η πρωτη τηλεοραση που θα καλιμπραριστει απο την ομαδικη, να δουμε πως θα παει?Ποια εχεις αν επιτρεπεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mvp Μάρτιος 9, 2011 #404 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2011 Panasonic P42U20. Δεν έχει πολλές επιλογές στο μενού, ψάχνω το service menu. Αυτοί με τα ακριβότερα μοντέλα θα έχουν πιο εύκολη δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Μάρτιος 11, 2011 #405 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2011 Mvp σενιαριστηκες?Τι λεει η πλασμα για πες μας εντυπωσεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mvp Μάρτιος 11, 2011 #406 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2011 Καλησπέρα,ναι τελείωσα, δεν πήρα κανένα pm ομως για να το δώσω στον επόμενο. Ρύθμισα την οθόνη μου (Dell 2408WPF, οθονάρα πριν 2-3 χρόνια) (όμως την είχα πάρει σχετικά ρυθμισμένη από τον προηγούμενο κάτοχό της) και τα αποτελέσματα είναι εμφανή. Ρύθμισα και την plasma (Panasonic P42U20) και παρότι δεν έχει αρκετές επιλογές ούτε στο service menu, η διαφορά είναι εμφανής.Θα γράψω ένα guide με οδηγίες και εντυπώσεις.Περιμένω κάποιον να πάρει το εργαλίο μέσα στο σ/κ γιατί δευτέρα πρωί θα φύγω από αθήνα για καμιά βδομάδα (πάω Πάτρα, αν δε το θέλει κανείς από Αθήνα το πάω στο συμφορουμίτη που είναι Πατρινός).Ακόμη, νομίζω πως το είχε αναφέρει και κάποιος, ο σένσορας στη χαμηλή φωτεινότητα δεν είναι αρκετά ευαίσθητος και τα κάνει όλα λίγο πιο κόκκινα απ'ότι πρέπει, θα το δείτε στα γραφήματα που θα ανεβάσω. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Μάρτιος 11, 2011 #407 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2011 ελα εγώ είμαι σου στέλνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Μάρτιος 11, 2011 #408 Κοινοποίηση Μάρτιος 11, 2011 Δωστο στον Blade, οπως ειπαμε το εργαλειο πρωτα θα περασει απο ολους στην Αθηνα και μετα θα παει επαρχια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Μάρτιος 12, 2011 #409 Κοινοποίηση Μάρτιος 12, 2011 θα το πάρω σάββατο παιδιά και δευτέρα παραδίδω Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Μάρτιος 13, 2011 #410 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 αν ο φιλος ερχεται Πατρα,θα μπορουσαμε να αποφυγουμε περιττα εξοδα αποστολης και αναμονες.. μου το φερνει δευτερα και το επιστρεφει ο ιδιος,με την επιστροφη του αθηνα.. νομιζω αξιζει τον κοπο να γινει μια εμβολιμη παραδοση επαρχια,να ξεμπερδευω και εγω.. αν υπαρχει εστω και μια αντιρρηση(Mpilias ),πασο..θα περιμενω να τελειωσετε ολοι.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk82 Μάρτιος 13, 2011 #411 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 αν ο φιλος ερχεται Πατρα,θα μπορουσαμε να αποφυγουμε περιττα εξοδα αποστολης και αναμονες..μου το φερνει δευτερα και το επιστρεφει ο ιδιος,με την επιστροφη του αθηνα.. νομιζω αξιζει τον κοπο να γινει μια εμβολιμη παραδοση επαρχια,να ξεμπερδευω και εγω.. αν υπαρχει εστω και μια αντιρρηση(Mpilias ),πασο..θα περιμενω να τελειωσετε ολοι.. Πιστευω ειναι καλη λυση και δεν μπαινουν στη μεση τα Ελτα πραγμα σημαντικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mvp Μάρτιος 13, 2011 #412 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 Παιδιά δε με πήρε χθες ο Blade. Φεύγω αύριο πρωί πρωί και θα γυρίσω Παρασκευή μάλλον. Αν μέχρι το απόγευμα δεν έχει ενδιαφερθεί κανείς να συναντηθούμε να το πάρει λέω να το πάω στον sofix και να το γυρίσω όταν επιστρέψω. Ούτως ή άλλως αν δε το πάρει κανείς σήμερα, για μια βδομάδα θα κάθεται πάνω στο γραφείο.Περιμένω απαντήσεις... Στείλτε pm για να πάρετε τηλέφωνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Μάρτιος 13, 2011 #413 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 ελα σε παίρνω τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
BilloukosGR Μάρτιος 13, 2011 #414 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 Παιδιά να ρωτήσω... Μπορεί να το χρησιμοποιήσει και κάποιος που δεν έχει πληρώσει? Αν όχι, μπορεί να πληρώσει μήπως κάποιο ποσό και να το δουλέψει λίγο? Θα το χρειαζόμουν για μια μερούλα είναι η αλήθεια, και επειδή δεν ξέρω τι παίζει είπα να ρωτήσω. Αθήνα μένω, κέντρο στο Νέο Κόσμο. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mvp Μάρτιος 13, 2011 #415 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 Είμαι σίγουρος ότι σε λίγους μήνες θα γίνει και άλλη ομαδική. Κλείσαμε τους συμμετέχοντες πριν 2 βδομάδες και ακόμα μόνο 3 άτομα έχουμε καλιμπράρει. Έχουμε δρόμο μέχρι να τελειώσουμε όλοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Μάρτιος 13, 2011 #416 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 το έχω εγώ παιδιά! ο επόμενος να επικοινωνήσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Μάρτιος 13, 2011 #417 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 Mvp αν εχεις χρονο και προλαβαινεις γραψε τις εντυπωσεις της εμπειριας σου με το μηχανημα και ενα δυο λογια με το πως εκανες την ολη διαδικασια Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάρτιος 13, 2011 #418 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 παιδια εγω φευγω την παρασκευη, το παιρνω εγω αν ειναι, blade που μενεις κ που σε βολευει να βρεθουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Μάρτιος 13, 2011 #419 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 κυψέλη είναι καλά τρίτη απόγευμα θα είμαι έτοιμος πιστεύω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mvp Μάρτιος 13, 2011 #420 Κοινοποίηση Μάρτιος 13, 2011 Θα γράψω κάποια πράγματα για τις hardware ρυθμίσεις για τηλεόραση και οθόνη αλλά αυτή τη βδομάδα δεν προλαβαίνω καθόλου. Μάλλον το ερχόμενο σ/κ. Τα περισσότερα είναι όπως τα γράφει στον οδηγό που έχει ήδη δοθεί, με κάποιες αλλαγές αναλόγως τη συσκευή του καθενός. Αξίζει πάντως τον κόπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts