takis-pa Μάρτιος 5, 2011 #381 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2011 Παιδια εγω αυριο μπορω να δωσω το εργαλειο.Οποιος το θελει ας ποσταρει εδω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Μάρτιος 5, 2011 #382 Κοινοποίηση Μάρτιος 5, 2011 A ωραια..Οποτε μαγκες αν εχω καταλαβει καλα παμε my computer-> program files->datacolor-> spyder3pro, και απο κει αντιγραφουμε το spyder3.dll και το κανουμε paste στο φακελο του hcfr..Σωστος wacko?Σωστος.ναι...ετσι μου ειχαν πει τα παιδια της προηγουμενης ομαδικης. Γιατι στην ουσια τωρα καλιμπραρουμε την καρτα γραφηκων κατα καποιο τροπο. Ενω αν γινει hardware calibration της τηλεορασης, ρυθμιζεις στην ουσια τα χρωματα της τηλεορασης.Ακριβως ετσι ειναι. Το hardware ομως ειναι παντα πιο ακριβες γιατι δε βασιζεσαι στις ιδιαιτεροτητες της καθε εφαρμογης. Αρκει βεβαια να εχει τηλεοραση full cms και ρυθμισεις greyscale. Η ρυθμιση οθονης software δινει παντα απο τημ εμπειρια μου μια πιο κοκκινη χροια στην εικονα. Το ιδιο κανει και το spyder, το ιδιο κανει και το i1. Το blue eye ειναι λιγακι καλυτερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 6, 2011 #383 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2011 Υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα να ερθω Ηλιουπολη σημερα, οποτε ισως μπορεσω να το παρω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Μάρτιος 6, 2011 #384 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2011 Θα πέρναγα εγώ να το πάρω σήμερα μιας και είμαι Δάφνη αλλά λόγω δουλειάς θα μπορώ από Τρίτη να ασχοληθώ... οπότε ας πάει κάπου αλλού για τώρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 6, 2011 #385 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2011 (edited) Λοιπον παιδες το πηρα εγω το εργαλειο και βρισκεται Γαλατσι! Αυριο απογευμα θα ειναι διαθεσιμο σε οποιον θελει να περασει να παραλαβει! Το καλιμπραρισμα οθονης υπολογιστη με το προγραμμα ειναι 10'. Μολις τελειωσω και την δευτερη οθονη θα ποσταρω οτι ειναι διαθεσιμο. Μπορει και απο αποψε δηλαδη. _________________________________________________________________ Για να ξερουμε ολοι τι παιρνουμε: Η διαφορα στην πρωτη οθονη που δοκιμασα ειναι εμφανης και πολυ καλυτερη απο πριν η εικονα. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 6, 2011 από FANISTELROOY 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 6, 2011 #386 Κοινοποίηση Μάρτιος 6, 2011 Οποιος το θελει ας ερθει να το παρει! Ελα οι Γαλατσιωτες για οργανωθειτε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Μάρτιος 7, 2011 #387 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2011 αν δεν υπάρχει γαλατσιώτης είμαι και εγώ από κυψέλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 7, 2011 #388 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2011 μολων λαβε Link to comment Share on other sites More sharing options...
syma Μάρτιος 7, 2011 #389 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2011 Παιδια το καλιμπραριστιρι ειναι για οσους ηταν στην λιστα?γτ εχω 4 οθονες που θα ηθελα να δοκιμασω να δω αν εχει διαφορα...(3 dell u2410 ,1 samsung t260)αλλα οντως εχει διαφορα?εχετε δει διαφορα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Μάρτιος 7, 2011 #390 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2011 Απ'οτι λενε τα παιδια ναι, οντως εχει διαφορα..Αλλα δυστυχως ναι, το αγορασαμε ομαδικα πριν 4 μερες και η λιστα εκλεισε πριν μια βδομαδα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 7, 2011 #391 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2011 Παιδια το καλιμπραριστιρι ειναι για οσους ηταν στην λιστα?γτ εχω 4 οθονες που θα ηθελα να δοκιμασω να δω αν εχει διαφορα...(3 dell u2410 ,1 samsung t260)αλλα οντως εχει διαφορα?εχετε δει διαφορα?στην Τ260 υπαρχει διαφορα που δοκιμασα εγω! και σε μια acer της κοπελας μου...Αντε θα το παρει κανενας; απο χτες το βραδυ καθεται...:man_in_love: Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Μάρτιος 7, 2011 #392 Κοινοποίηση Μάρτιος 7, 2011 μπορώ να περάσω να το πάρω αύριο , τι ώρες θα είσαι γαλάτσι? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάρτιος 8, 2011 #393 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2011 παιδια γυρισα μετα απο ουρα μοτιλιαρισματος κ διαμονη αναγκαστικα στα λιβανατα..ποιο ειναι το status, ποιος το εχει τωρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Μάρτιος 8, 2011 #394 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2011 είναι να το πάρω εγώ αλλά επειδή έχω ένα προβληματάκι με το μηχάνημα δίνω στη σειρά μου αν υπάρχει άλλος έτοιμοσ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 8, 2011 #395 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2011 (edited) Το πηρα εγω Κυριακη απογευμα. Απο Κυριακη βραδυ καθεται κ περιμεβω καποιον να περασει να το παρει. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 9, 2011 από FANISTELROOY Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbiefox Μάρτιος 8, 2011 #396 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2011 Βγαλε ρε μαν το τηλεφωνο σου.. Τι το δινεις χυμα? Ορεξη εχεις για πλακουλες και κακογουστα αστειακια? Οποιος ενδιαφερεται ας σου στειλει ενα πμ και του στελνεις το τηλεφωνο σου... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 8, 2011 #397 Κοινοποίηση Μάρτιος 8, 2011 Kαι στις αγγελιες χυμα τα δινουμε.... μπορει να θελει να περασει καποιος να το παρει και να στειλει πμ και να αργησω να το δω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Μάρτιος 9, 2011 #398 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2011 Αφου δεν βιαζεται κανενας να το παρει, βγαζω το κινητο και οποιος το θελει μου στελνει πμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mvp Μάρτιος 9, 2011 #399 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2011 Το μηχάνημα παραμένει στο Γαλάτσι, το έχω εγώ. Ο επόμενος να το πάρει Παρασκευή απόγευμα, να το έχει για το σ/κ. Περιέχει ακριβώς ότι φαίνεται στη φωτογραφία που έβαλε ο fanistelrοooy πιο πάνω 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Μάρτιος 9, 2011 #400 Κοινοποίηση Μάρτιος 9, 2011 παιδιά παρασκευή το παίρνω εγώ 100% από κυψέλη. έιχα πρόβλημα με το μηχάνημα και δεν θα μπορούσα να το χρησιμοποιήσω, το οποίο το έλυσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts