Jump to content

Recommended Posts

Μόνο με power dvd ίσως παίξει σωστά. Γι'αυτό είπα να πάρετε οπωσδήποτε το blu-ray. Είναι ο μόνος σίγουρος και σωστός τρόπος. Επειδή δοκίμασα κι εγώ τα πάντα τότε και τελικά αποφάσισα να το πάρω. Βέβαια ήμουν μόνος μου και όχι 18 άτομα:).

Πω ρε γαμωτο ειναι κριμα γιατι τα βιντεο τα παιζει αλλα σκορπια οταν το κανω open και μπαινω σε φακελο..

Αν καταφερουμε να φτιαξουμε σωστο το αρχειο θα αρκει ενα λαπτοπ..

Αν οχι, ναι χρειαζομαστε bluray player και οχι μονο αυτο αλλα και να αγορασουμε το bluray digital video essentials

σας ελεγα εγω κυριοι να αγορασω το dvd μου ειπατε μπαστα.. για να δουμε τι γινεται με το αρχειο, μπορει να κολληθει σε ενα αρχειο῞?

mpilias,

δοκιμασε να αναπαραγεις το αρχειο με το TotalMedia Theatre της ArcSoft,αν δεν τα καταφερνει το powerdvd

sofix φιλε εισαι αρχοντας..

Ειχα απηυδησει και ημουν σιγουρος πως δεν θα κανει δουλεια (εδω δεν εκανε το power dvd σκεφτηκα), κι ομως φιλε το παιζει κανονικα με μενου..

• Like 1
(edited)

αν ειναι σε μορφη iso μονο η εκδοση του pdvd 7.2 ισως και η 7.3 μπορει να το αναπαραγει οποτε ....καποιος να μου το στειλει το λινκ του αρχειου να το καψω ...ειχα δοκιμασει παλιοτερα με το τοταλ μιντια κι επαιζε λες και επαιζε tv με χαλασμενο σημα

Έγινε επεξεργασία από tstverikoko

Παιζει απολυτως μια χαρα με το total media theatre 5..

Aggelopa εισαι ο τελευταιος που πρεπει να πληρωσει mate σε περιμενουμε

Δεν έχω νέα από πληρωμή aggelopa. Δεν πειράζει όμως. Λέω να το προχωρήσουμε. Υποθέτω θα κάνει την κατάθεση κάποια στιγμή σήμερα. Έχω συνολικά 49.32 ευρώ στο paypal και 12 ευρώ από καταθέσεις. Λείπουν του aggelopa και του qbiefox.

Καλό θα ήταν να έχουμε μία εικόνα με τη συσκευασία και τα παρελκόμενα της, να ξέρει ο καθένας που θα την παίρνει από τον προηγούμενο τι λείπει... Δεν είναι και ότι καλύτερο όταν το πάρει ο πρώτος να είναι μες στο κουτί του με όλα μέσα και όταν το πάρει ο τελευταίος να είναι σε μία σακουλίτσα το μηχάνημα μόνο...