wacko_gr Μάρτιος 1, 2011 #321 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 Μόνο με power dvd ίσως παίξει σωστά. Γι'αυτό είπα να πάρετε οπωσδήποτε το blu-ray. Είναι ο μόνος σίγουρος και σωστός τρόπος. Επειδή δοκίμασα κι εγώ τα πάντα τότε και τελικά αποφάσισα να το πάρω. Βέβαια ήμουν μόνος μου και όχι 18 άτομα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Μάρτιος 1, 2011 #322 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 Πω ρε γαμωτο ειναι κριμα γιατι τα βιντεο τα παιζει αλλα σκορπια οταν το κανω open και μπαινω σε φακελο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daidalos Μάρτιος 1, 2011 #323 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 Συμπλήρωσα και εγώ το 1 ευρώ για να είμαστε οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Μάρτιος 1, 2011 #324 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 δηλαδη θελουμε και blueray player για το καλιμπραρισμα της τηλεορασης μας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Μάρτιος 1, 2011 #325 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 Αν καταφερουμε να φτιαξουμε σωστο το αρχειο θα αρκει ενα λαπτοπ..Αν οχι, ναι χρειαζομαστε bluray player και οχι μονο αυτο αλλα και να αγορασουμε το bluray digital video essentials Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάρτιος 1, 2011 #326 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 σας ελεγα εγω κυριοι να αγορασω το dvd μου ειπατε μπαστα.. για να δουμε τι γινεται με το αρχειο, μπορει να κολληθει σε ενα αρχειο῞? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Μάρτιος 1, 2011 #327 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 mpilias,δοκιμασε να αναπαραγεις το αρχειο με το TotalMedia Theatre της ArcSoft,αν δεν τα καταφερνει το powerdvd Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάρτιος 1, 2011 #328 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 το DVD decrypter κανει δουλεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Μάρτιος 1, 2011 #329 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 sofix φιλε εισαι αρχοντας.. Ειχα απηυδησει και ημουν σιγουρος πως δεν θα κανει δουλεια (εδω δεν εκανε το power dvd σκεφτηκα), κι ομως φιλε το παιζει κανονικα με μενου.. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tstverikoko Μάρτιος 1, 2011 #330 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 (edited) αν ειναι σε μορφη iso μονο η εκδοση του pdvd 7.2 ισως και η 7.3 μπορει να το αναπαραγει οποτε ....καποιος να μου το στειλει το λινκ του αρχειου να το καψω ...ειχα δοκιμασει παλιοτερα με το τοταλ μιντια κι επαιζε λες και επαιζε tv με χαλασμενο σημα Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 1, 2011 από tstverikoko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Μάρτιος 1, 2011 #331 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 Παιζει απολυτως μια χαρα με το total media theatre 5..Aggelopa εισαι ο τελευταιος που πρεπει να πληρωσει mate σε περιμενουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
aggelopas Μάρτιος 1, 2011 #332 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2011 επικοινωνω με wacko. thanks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάρτιος 2, 2011 #333 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Wacko περιμενουμε νεα σου σχετικα με το ΟΚ απο θεμα πληρωμης.καλημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Μάρτιος 2, 2011 #334 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Δεν έχω νέα από πληρωμή aggelopa. Δεν πειράζει όμως. Λέω να το προχωρήσουμε. Υποθέτω θα κάνει την κατάθεση κάποια στιγμή σήμερα. Έχω συνολικά 49.32 ευρώ στο paypal και 12 ευρώ από καταθέσεις. Λείπουν του aggelopa και του qbiefox. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάρτιος 2, 2011 #335 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 ΟΚ θα ερθω κατα πασα αυριο εγω κ ο μπιλιας, θελει κανεις αλλος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Μάρτιος 2, 2011 #336 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 Καλό θα ήταν να έχουμε μία εικόνα με τη συσκευασία και τα παρελκόμενα της, να ξέρει ο καθένας που θα την παίρνει από τον προηγούμενο τι λείπει... Δεν είναι και ότι καλύτερο όταν το πάρει ο πρώτος να είναι μες στο κουτί του με όλα μέσα και όταν το πάρει ο τελευταίος να είναι σε μία σακουλίτσα το μηχάνημα μόνο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotme Μάρτιος 2, 2011 #337 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 εγινε αν δεν βγαλει ο wacko θα αναρτησω εγω μια και θα γραψω ολα τα αξεσουαρ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panosk82 Μάρτιος 2, 2011 #338 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 +1€ donated:)Το αρχειο που λετε που μπορω να το βρω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Μάρτιος 2, 2011 #339 Κοινοποίηση Μάρτιος 2, 2011 τα ρέστα μου:dance3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Μάρτιος 3, 2011 #340 Κοινοποίηση Μάρτιος 3, 2011 wacko εχεις πμ για αυριο.. κοιτα το αν μπορεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts