Jump to content

Recommended Posts

Μολις παρελαβα απο τον tragikos τα ακολουθα:

attachment.php?attachmentid=46376&stc=1&d=1319130411

Και μολις τελειωσα το καλιμπραρισμα, οποτε οποιος το θελει ας μου στειλει ενα πμ να κανονισουμε.

post-7649-1416075564,7867_thumb.jpg

• 2 weeks later...

επαρχια εχει παει? αν οχι ποιος αλλος απο επαρχια το θελει,να κανονισουμε μεταφορικα,αποστολες κτλ..

πλασμα τηλεοραση καλιμπραρε καποιος? [MENTION=10028]Mpilias[/MENTION] ?

Ο Fanistelroy μηπως καλιμπραρισε? Δεν ξερω..

Εγω παντως δεν το εχω παρει ακομα το μηχανημα γιατι θελω να καλιμπραρω πλασμα και περιμενω να υπαρξει καποιος που να μπορεσει να με βοηθησει να το κανω για να ξερω οτι θα γινει γρηγορα..Μην το παρω και προσπαθησω να βγαλω μονος μου ακρη και χρειαζομαι πολυ χρονο.. Δεν εχω ιδεα τι να κανω και δεν μπορω να κατανοησω ολο αυτο το αρθρο που εχει δωθει για το greyscale and colour calibration..

Ειμαι ασχετος με το αντικειμενο..

Παίζει να περάσει και από εδώ;

Το ξέρω δεν έχω πληρώσει για την αγορά αλλά αν χρειάζεται δεν έχω πρόβλημα.

Ο Fanistelroy μηπως καλιμπραρισε? Δεν ξερω..

Εγω παντως δεν το εχω παρει ακομα το μηχανημα γιατι θελω να καλιμπραρω πλασμα και περιμενω να υπαρξει καποιος που να μπορεσει να με βοηθησει να το κανω για να ξερω οτι θα γινει γρηγορα..Μην το παρω και προσπαθησω να βγαλω μονος μου ακρη και χρειαζομαι πολυ χρονο.. Δεν εχω ιδεα τι να κανω και δεν μπορω να κατανοησω ολο αυτο το αρθρο που εχει δωθει για το greyscale and colour calibration..

Ειμαι ασχετος με το αντικειμενο..

παρε το μηχανακι εσυ και ερχομαι και το φτιαχνουμε μαζι! ειναι πολυ ευκολο!

Εγω το θελω απλα θελω να εξασφαλισω οτι θα το παρω οταν μπορει κι ο red να με βοηθησει ωστε να το κρατησω οσο το δυνατο λιγοτερες μερες, να μην το στερησω για πολυ απ την ομαδα.. Θα στειλω τωρα στον red και θα γραψω εδω...

Λοιπον επικοινωνησα με τον red μαλλον τριτη θα μπορουμε να κανουμε δουλιτσα.. Οποτε αν θελετε το παιρνω Κυριακη-Δευτερα.. Η κι απο τωρα αν δεν το θελει κανενας μα κανενας μεχρι τοτε, για να καλιμπραρω τις οθονες των υπολογιστων..

Αλλα το ξεκαθαριζω για να μαι καλλυμενος.. Τριτη τεταρτη λογικα θα κανουμε δουλεια..

Λοιπον αφου δεν ενδιαφερεται κανεις fanistelroy μπορουμε να συναντηθουμε καπου στη μεση αυριο? μηπως σε βολευει σε κανα σταθμο μετρο?

λοιπον το εργαλειακι το πηρα εγω σημερα απο τον fanistelrooy, οπου και θ απαω σημερα κιολας στον mpilia να καλιμπραρει την plasma του και οποια αλλη θελει! στην συσκευασια παρελαβα τον σενσορα με το βεντουζακι του, το manual, το cd με το serial και το πανακι καθαρισμου!

Καλησπερα παιδια τωρα το εργαλειο το εχω εγω με αυτα που το ειχε παραλαβει ο red ο οποιος και μου το φερε και τον ευχαριστω..

το βεντουζακι του, το manual, το cd με το serial και το πανακι καθαρισμου!

Θα ηθελα να εξηγηθουμε οτι το cd προσεξαμε οτι εχει γρατζουνηθει, εμεις δεν το χρησιμοποιησαμε..

Οχι πως εχει σημασια, ολα μεσω ιντερνετ τα κανουμε πλεον, απλα για να ειμαστε καλυμμενοι και ξηγημενοι..

Καποιος που δεν εχει πληρωσει για την αγορα δικαιουται να το εχει? Ετσι για να ξερουμε! Αλλιως δινω και χρηματα να το εχω για μια μερα τουλαχιστον:)

(Υποψιν,δεν βιαζομαι)