tragikos Σεπτέμβριος 10, 2011 #601 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 10, 2011 Ok, στέλνω τότε pm στον [MENTION=8424]redbighunter[/MENTION] και σας ενημερώνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Σεπτέμβριος 11, 2011 #602 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2011 Λοιπόν, παρέλαβα σήμερα: το κουτάκι με την συσκευή βεντούζα cd με το software στο μαύρο του φακελάκι quick start guide πανάκι καθαρισμού οθόνης τα πλαστικά της συσκευασίας Κοιτώντας προηγούμενα posts δεν φαίνεται να λείπει κάτι, εκτός από ένα χαρτάκι με κάτι ενδείξεις που φαίνεται να ήταν πάνω στη βεντούζα (απ' ότι βλέπω δηλαδή σε προηγούμενες photo) το οποίο μάλλον δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία. Θα το λειτουργήσω αύριο και μεθαύριο σίγουρα, οπότε θεωρώ ότι θα το έχω διαθέσιμο από Τετάρτη 14 του μήνα. Φωτογραφία με τα περιεχόμενα θα ανεβάσω αύριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Σεπτέμβριος 11, 2011 #603 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11, 2011 Λοιπόν, παρέλαβα σήμερα: το κουτάκι με την συσκευή βεντούζα cd με το software στο μαύρο του φακελάκι quick start guide πανάκι καθαρισμού οθόνης τα πλαστικά της συσκευασίας Κοιτώντας προηγούμενα posts δεν φαίνεται να λείπει κάτι, εκτός από ένα χαρτάκι με κάτι ενδείξεις που φαίνεται να ήταν πάνω στη βεντούζα (απ' ότι βλέπω δηλαδή σε προηγούμενες photo) το οποίο μάλλον δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία. Θα το λειτουργήσω αύριο και μεθαύριο σίγουρα, οπότε θεωρώ ότι θα το έχω διαθέσιμο από Τετάρτη 14 του μήνα. Φωτογραφία με τα περιεχόμενα θα ανεβάσω αύριο το χαρτακι στο βεντουζακι ουτε εγω το ειχα οταν το παρελαβα παντως παιδια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Σεπτέμβριος 13, 2011 #604 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 Απλά για το τυπικό του θέματος, μία φωτογραφία με αυτά που παρέλαβα. Μόλις έκανα calibrate την οθόνη μου. Σα να πρασσίνισε το σύμπαν Θέμα συνήθειας είναι λογικά. Μετά το calibration πρέπει να τρέχει το utility συνεχώς ή δεν χρειάζεται; Ας δηλώσει ενδιαφέρον ο επόμενος Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Σεπτέμβριος 13, 2011 #605 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 Απλά για το τυπικό του θέματος, μία φωτογραφία με αυτά που παρέλαβα.[ATTACH]45868[/ATTACH] Μόλις έκανα calibrate την οθόνη μου. Σα να πρασσίνισε το σύμπαν Θέμα συνήθειας είναι λογικά. Μετά το calibration πρέπει να τρέχει το utility συνεχώς ή δεν χρειάζεται; Ας δηλώσει ενδιαφέρον ο επόμενος το spyder εχει την ταση να κοκκινιζει λιγο παραπανω απ'οτι πρεπει! οχι να πρασινιζει! σιγουρα το εκανες σωστα φιλε μου? γιατι και με τον wacko που καλιμπραραμε μαζι εδεινε λιγο παραπανω κοκκινο! οσο για το utility δεν χρειαζεται να το ανοιγεις! ανοιγουν μονα τους τα windows το νεο προφιλ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Σεπτέμβριος 13, 2011 #606 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13, 2011 Δεν έχει και πολλά περιθώρια λάθους η διαδικασία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Σεπτέμβριος 14, 2011 #607 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2011 Δεν έχει και πολλά περιθώρια λάθους η διαδικασία... περιεργο μου φαινεται! σε 2 μονιτορ που ρυθμισα...λιγο πιο κοκκινα μου τα εδειξε! το ενα lg το αλλο samsung! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Σεπτέμβριος 14, 2011 #608 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2011 Για να αποφύγω την ρύθμιση εκ νέου, σε περίπτωση format αρκεί να κρατήσω τον φάκελο που μου έδωσε στο τέλος του calibration; Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Σεπτέμβριος 14, 2011 #609 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 14, 2011 Μόνο το αρχείο με το προφίλ χρειάζεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Σεπτέμβριος 30, 2011 #610 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 30, 2011 Αφου βλεπω οτι δεν κινειται, θελω να το παρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Οκτώβριος 1, 2011 #611 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2011 [MENTION=7649]FANISTELROOY[/MENTION] Ελπίζω να μη θες να στο στείλω στη Νάξο ε; Στείλε μου pm, είναι διαθέσιμο εκτός αν προηγείται κάποιος άλλος Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 1, 2011 #612 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2011 Μετα τον [MENTION=4676]tragikos[/MENTION] ειναι ο [MENTION=6199]SirDiman[/MENTION] και μετα εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Οκτώβριος 1, 2011 #613 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2011 Ok, εγώ περιμένω pm από αυτόν που θα το πάρει. Τώρα ποιος είναι πρέπει να το βρείτε εσείς. Αν είναι ο SirDiman, ας μου στείλει αυτός ένα pm για τις λεπτομέρειες Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Οκτώβριος 1, 2011 #614 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2011 Καλυτερα ας το παρει ο dinopoulos καθως σε λιγες μερες ξαναφευγω απο αθηνα. Αλλα κατα τα Χριστούγεννα θα το χρειαστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 1, 2011 #615 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2011 Aθηνα ειμαι! ας το παρει οποιος εχει σειρα, απλα μην το ξεχναει και μενει σπιτι του. Εγω αν το παρω θα ειναι κιολας την ιδια μερα διαθεσιμο για τον επομενο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Οκτώβριος 1, 2011 #616 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2011 εχει παει επαρχια καθολου το μαραφετι?εκανε κανεις δουλεια σε πλασμα TV? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Οκτώβριος 1, 2011 #617 Κοινοποίηση Οκτώβριος 1, 2011 Hello guys Πότε θα περάσει από Κρήτη; Έχω τρεχάματα με τις Πανελλήνιες οπότε όταν το πάρω θα το χρειαστώ για 3-4 μέρες τουλάχιστον λόγο έλλειψης χρόνου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Οκτώβριος 6, 2011 #618 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2011 Ακόμα δεν έχω λάβει pm για request. Απλά το θυμίζω...[MENTION=376]YDinopoulos[/MENTION] ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Οκτώβριος 6, 2011 #619 Κοινοποίηση Οκτώβριος 6, 2011 Ναι το ξεχασα, my bad.Σου στελνω ΡΜ τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Οκτώβριος 19, 2011 #620 Κοινοποίηση Οκτώβριος 19, 2011 Γιαννη το πηρες απο τον Τραγικο; το θελω εγω τωρα και θα το εχω διαθεσιμο την ιδια μερα κιολας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts