Jump to content

Recommended Posts

παιδιά είπα και στον τραγικό, είμαι εκτός αθηνών .

το έχω αφήσει όμως στους γονείς και μπορούν να το δώσουν σε όποιον θέλει .

εγώ γυρνάω δευτέρα.

Παίδες, μπορώ να τσοντάρω και γω κάπως ώστε να σταλεί κάποια στιγμή Λάρισα η να δωθεί σε έναν φίλο μου στην Αθήνα να μου το ανεβάσει για μπαμ μπαμ ρυθμίσεις?

Επειδή δεν είμαι τώρα για να διαβάζω 27 σελίδες (κάποια στιγμή μπορεί να το κάνω), αυτό το concept αφορά μόνο αττική; Για εδώ Θεσσαλονίκη δεν ενδιαφέρθηκε κανείς;

@ snips , sadako..

το project (concept ειναι κατι που μελλεται να υλοποιηθει) πραγματοποιηθηκε χωρις διακρισεις για ολη την ελλαδα, αλλα ειναι κατι που εγινε και εφ'οσον δεν ειχατε απο τοτε συμμετοχη δεν μπορει να γινει κατι τωρα..

παλικαρια υπαρχει κανεις που να θελει να το χρησιμοποιησει ή μπηκαμε στην ομαδικη για χαβαλε?

The_Blade, ποτε μπορεις φιλε μου να το συσκευασεις και να μου το στειλεις πατρα με acs?

αν δεν κανω λαθος εσυ το εχεις,σωστα?

• Like 1

επειδη τελικα το σ/κ θα παρω τα ορη και τα βουνα για πεζοπορια,απο δευτερα κανονιζουμε αποστολη..ελπιζω να βρεθει καποιος να το χρησιμοποιησει μεχρι τοτε και να μην καθετε...

thx blade anyway!:T:

μιας και θα φυγει για επαρχια και αφου δεν υπαρχει ενδιαφερον απο δω, κανονιστε μετα τον sofix να κανει γυρω σε ΟΛΗ την επαρχια για να μην πληρωσουμε 5 πηγαινε ελα σε μεταφορικα οι αθηναιοι αλλα 1..

επειδη το βλεπω δυσκολο να ασχοληθω με το καλιμπραρισμα, πριν απο τον ιουλη λογω φορτου εργασιας μαλλον βγαινω off

• Like 1

Δεν εισαι off σε καμια περιπτωση, απλα θα το παρεις οποτε σε βολευει, στην προκειμενη περιπτωση τον Ιουλιο.. Εχεις πληρωσει και εισαι always on..

Sofix το πηρες?

οχι Μπιλιας..εχω πηξει στη δουλεια..

ο Mvp ειχε καλιμπραρει πλασμα αν θυμαμαι καλα,αν μπορει να γραψει 2 λογια με τη διαδικασια,να εχω ενα μπουσουλα..

εχεις πμ

• 2 weeks later...

στον αερα..

Sofix το πηρες? Το εχεις δωσει και σε κανεναν αλλον απο επαρχια να γυριζει?

Παρακαλω παιδια οπως εχουμε πει οποιος το παιρνει να περιγραφει τι υπαρχει και μια φωτογραφια οπως εχουμε πει..

Μη γινει τιποτα και φαμε τα μουστακια μας οπως τα αλλα παιδια..

εγώ τελιώσα με τις πανελλήνιες άρα μπορώ να το έχω να το δώσω και στο άτομο από το Κερατσίνι μετά ...