The_Blade Απρίλιος 8, 2011 #501 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 παίδες θα περάσει να το πάρει κανένας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 8, 2011 #502 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 ΧΧΧΧΧΧΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜου καρφώθηκε τρελή ιδέα.Γνωρίζει κάποιος από εσάς, αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να ρυθμίσω color profile εκτυπωτή? Να εκτυπώσω ό,τι μου πει στο εκτυπωτή μου και να το σκανάρει και να μου πει ας πούμε, +3 magenta, -2 light cyan.Αυτοαπαντιέμαιhttp://xritephoto.com/documents/literature/EN/L11-144_CompleteGuideToColorManagement_EN.pdfΓίνεται. Μπορείς the lade να κοιτάξεις αν το παρεχόμενο soft περιλαμβάνει και αυτό το κομμάτι του printer calibration? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Απρίλιος 8, 2011 #503 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 δεν βλέπω κάτι τετοιο ρε συ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Απρίλιος 8, 2011 #504 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 (edited) Παρένθεση: Αν θέλετε πραγματικά επαγγελματικό καλιμπράρισμα για το τέλειο αποτέλεσμα και η συσκευή υποστηρίζεται, μπορείτε να κατεβάσετε το δωρεάν και κορυφαίο κατεμέ HCFR Colorimeter (από εδώ). ΔΕΝ είναι όμως για αρχάριους. Άμα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον ( και χρόνος ), μπορώ να γράψω έναν συνοπτικό οδηγό. Για τηλεοράσεις θα χρειαστείτε και το AVS HD709. Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 8, 2011 από alexis2044 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Απρίλιος 8, 2011 #505 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Ναι ρε Αλεξαρα plz τοσο καιρο αυτο παρακαλαω για να κανουμε και μεις δουλεια με τις πλασμα χωρις να μπλεξουμε με ακαταλαβιστηκους για μενα τουλαχιστον ορους και μερες διαβασματος.. Προσωπικα εχω διαθεσει ατελειωτες ωρες διαβασματος αλλα επειδη ειμαι ασχετος με ορολογιες και προγραμματιστικα δεν εχω καταφερει να βγαλω ακρη ωστε να ειμαι σιγουρος με τον εαυτο μου οτι μπορω να την κανω και συντομα τη δουλεια γι αυτο και δεν εχω προσφερθει να το παρω ακομα το εργαλειο γιατι θελω οταν το παρω να κανω δουλεια σε 2-3 μερες για να μην καθυστερουμε και να προχωραει το πραγμα..Ενας συνοπτικος οδηγος για ολους εμας τους ασχετους εκει εξω θα ειναι σωτηριος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Απρίλιος 8, 2011 #506 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Παρένθεση:Αν θέλετε πραγματικά επαγγελματικό καλιμπράρισμα για το τέλειο αποτέλεσμα και η συσκευή υποστηρίζεται, μπορείτε να κατεβάσετε το δωρεάν και κορυφαίο κατεμέ HCFR Colorimeter (από εδώ). ΔΕΝ είναι όμως για αρχάριους. Άμα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον ( και χρόνος ), μπορώ να γράψω έναν συνοπτικό οδηγό. Για τηλεοράσεις θα χρειαστείτε και το AVS HD709. πόσο δύσκολο είναι? πες μου αν είναι να το δοκιμάσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexis2044 Απρίλιος 8, 2011 #507 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Ναι ρε Αλεξαρα plz τοσο καιρο αυτο παρακαλαω για να κανουμε και μεις δουλεια με τις πλασμα χωρις να μπλεξουμε με ακαταλαβιστηκους για μενα τουλαχιστον ορους και μερες διαβασματος.. Προσωπικα εχω διαθεσει ατελειωτες ωρες διαβασματος αλλα επειδη ειμαι ασχετος με ορολογιες και προγραμματιστικα δεν εχω καταφερει να βγαλω ακρη ωστε να ειμαι σιγουρος με τον εαυτο μου οτι μπορω να την κανω και συντομα τη δουλεια γι αυτο και δεν εχω προσφερθει να το παρω ακομα το εργαλειο γιατι θελω οταν το παρω να κανω δουλεια σε 2-3 μερες για να μην καθυστερουμε και να προχωραει το πραγμα..Ενας συνοπτικος οδηγος για ολους εμας τους ασχετους εκει εξω θα ειναι σωτηριος...To Καλιμπράρισμα σε πλάσμα & CRT είναι το ίδιο με το καλιμπράρισμα σε LED LCD, LCD κλπ με μια μόνο διαφορά: Πρέπει να χρησιμοποιούμε παραθυρικά δείγματα σε Plasma και CRT γιατί αλλιώς τα αποτελέσματα μας είναι λάθος. Πιο πίσω διάβασα ότι είναι απαραίτητο το DVE ή το AVIA Bluray. Προσωπικά προτιμώ το AVS γιατί είναι δωρεάν και δουλεύει και σε media player (και του PS3)πόσο δύσκολο είναι? πες μου αν είναι να το δοκιμάσωΔεν είναι 2 προτάσεις για να σου πω να δοκιμάσεις, πρέπει να γράφει οδηγός. Ποιο είναι το καλιμπρατήρι btw; Δεν παρακολουθώ το θέμα πολύ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Απρίλιος 8, 2011 #508 Κοινοποίηση Απρίλιος 8, 2011 Το spyder3 express ειναι το μηχανημα..Το DVE το προτεινε το παιδι που μας το πουλησε γιατι ειναι κορυφη τα patterns του για ρυθμιση του greyscale..Για τη ρυθμιση των χρωματων κι αυτος το AVS μας προτεινε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Απρίλιος 9, 2011 #509 Κοινοποίηση Απρίλιος 9, 2011 Απλά το colorimetre HCFR είναι πάρα πολύ δύσκολο στη ρύθμιση του χρώματος σε ορισμένες τηλεοράσεις. Το καλύτερο πρόγραμμα για μένα είναι το chromapure αλλά κάνει 180 δολλάρια. Και δεν υπάρχει πουθενά για download. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Απρίλιος 11, 2011 #510 Κοινοποίηση Απρίλιος 11, 2011 next plz !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Απρίλιος 12, 2011 #511 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2011 bump &wake up Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Απρίλιος 12, 2011 #512 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2011 αντε ρε Μπιλια παρ το.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Απρίλιος 12, 2011 #513 Κοινοποίηση Απρίλιος 12, 2011 ελα ρε παίδες εγώ περιμένω Pm αλλά τίποτα! προσοχή αύριο πρωί πρωί πάω ταξίδι και όποιος θέλει το παίρνει από πεμπτη μετά τις 7 το απόγευμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Απρίλιος 20, 2011 #514 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2011 Χεχε, βαρεθήκαμε? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 20, 2011 #515 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2011 καποια στιγμη μεσα στο πασχα το θελω και εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mpilias Απρίλιος 20, 2011 #516 Κοινοποίηση Απρίλιος 20, 2011 παρτο τωρα diman..Χωσου Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Απρίλιος 27, 2011 #517 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2011 Που βρισκόμαστε και ποιος το έχει; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Blade Απρίλιος 27, 2011 #518 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2011 εγώ το έχω και δεν έχει ενδιαφερθεί άνθρωπος Link to comment Share on other sites More sharing options...
sofix Απρίλιος 27, 2011 #519 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2011 αν δεν βρεθει κανεις,απο το να καθεται ενα μηνα + βαλε, κανονιζουμε αποστολη Πατρα να παιδευτω λιγο με την πλασμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tragikos Απρίλιος 27, 2011 #520 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2011 Εγώ πάντως δεν βιάζομαι καθόλου, το θέμα μου είναι να είναι κοντά αυτός από τον οποίο θα το πάρω, που τώρα δεν ισχύει. Οπότε ας το πάρει κάποιος άλλος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts