Jump to content



Recommended Posts

(edited)

Παρέλαβα από takis-pa. Όλα οκ. Η αρχή έγινε με το laptop που έκανε τρομερή διαφορά. :T:

Έγινε επεξεργασία από Daidalos

Αλεξη ναι το δικο του.. Αλλα ο wacko απο τον οποιο το αγορασαμε ειπε προσφατα για ενα αλλο οτι κανει καλυτερη δουλεια.. Τωρα δεν ξερω αν ειναι απλο ισως ειναι καλυτερα να το χρησιμοποιησουμε αυτο..

Wacko ειναι καλυτερο αυτο που λες? Η χρηση του ποια ειναι?

(edited)

παιδιά που βρίσκεται η συσκευή, θα μπορούσα να την έχω κάποια στιγμή αποκλειστικά για κάποιες ώρες μια και αντιλήφθηκα ότι είχα κάνει λάθος στη ρύθμιση του λευκού?

που το σώζει το ριμάδι το profile?

Έγινε επεξεργασία από The_Blade

@The Blade -> C:\Windows\system32\spool\drivers\color.

@Mpilias: Το coloreyes είναι πολύ καλύτερο και ακριβές πρόγραμμα. Λειτουργεί όπως όλα τα προγράμματα calibration για υπολογιστή όπως του spyder. Προς το παρόν πάντως θα συνιστούσα να μείνετε στο πρόγραμμα του spyder λόγω μικρής εξοικείωσης.

  • Like 1

Εγώ είμαι έτοιμος. Πολύ ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα σε όλες τις οθόνες! :)

Ο επόμενος μου να στείλει ένα πμ να κανονίσουμε.

1. Takis Pa : Ηλιουπολη

2. Fanistelrooy : Γαλατσι

3. Mvp :Γαλατσι

4. The_Blade

5. Schumifer

6. Daidalos

Kαι προχωραμε.. Προγραμματιστε..

δαίδαλος που είσαι, αν δεν υπάρχει άμεσα ενδιαφερόμενος μήπως το δανειστώ για κάποιες ώρες και ο επόμενος το παίρνει από εμένα που μένω κέντρο.... τι λέτε?

Αμα το κανονισετε αμεσα δεν πιστευω να εχει κανεις προβλημα να χωθεις αλλα PEOPLE, SAVE THE SETTINGS, και πανω απ ολα να γυριζει το πραγμα..

εχω γυρισει παιδια, τρεχω λιγο αλλα ενταξει.. λοιπον απο αθηνα ποιοι εχουμε μεινει που δεν το εχουμε παρει? να κλεισει ο πρωτος γυρος, να φυγει επαρχια γτ μετα εχουμε τα βερνικια αν δεν βγει με την πρωτη.

Wacko που ειναι το colorpro πως λεγεται, το δυνατο πρωτα να ποιασουμε κ αν δεν την παλεψουμε παμε στο ευκολο.

(edited)

1. Takis Pa : Ηλιουπολη

2. Fanistelrooy : Γαλατσι

3. Mvp :Γαλατσι

4. The_Blade

5. Schumifer

6. Daidalos

7. Nasos: Χολαργος-Εθνικη αμυνα

Ανεργος γαρ και με μεταφορικο μεσο μπορω μεσα σε λιγες ωρες να το παρω και να το δωσω στον επομενο.

Έγινε επεξεργασία από Nasos
τοπος

Παρελαβα απο τον Daidalos το μηχανημα στις 18:00. Η συσκευασια ηταν πληρης.

Τα αποτελεσματα ηταν καταπληκτικα. Ειδικα στο λαπτοπ η μερα με την νυχτα. Ειναι must.

Ο επομενος να ερθει σε επαφη μαζι μου να γινει σημερα κιολλας η παραδοση στον επομενο δεν χρειαζεται να καθηστερουμε.

Mπραβο ρε παιδια!! ετσι μην αργουμε αφου ειναι 10' δουλεια.... αντε γιατι εχει περασει καιρος και καποιοι δεν το εχουν παρει ακομα!

μάγκες μια και δεν το ζήτησε κανείς από το Νάσο , το πήρα σήμερα τα ξαναέτρεξα με σωστές ρυθμίσεις και περιμένω pm από τον επόμενο!

ΧΧΧΧΧΧΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

Μου καρφώθηκε τρελή ιδέα.

Γνωρίζει κάποιος από εσάς, αν μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να ρυθμίσω color profile εκτυπωτή?

Να εκτυπώσω ό,τι μου πει στο εκτυπωτή μου και να το σκανάρει και να μου πει ας πούμε, +3 magenta, -2 light cyan.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.