AIRETIKOS Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2011 Για την εφαρμογή θερμοαγώγιμης πάστας υπάρχουν διάφοροι τρόποι προσωπικά (αναλόγως την πάστα) χρησιμοποιώ τη μέθοδο με τον "κόκκο ρυζιού". Ορισμένες όμως χρήζουν ιδιαίτερης μεταχείρισης,θέλουν άπλωμα κ.τ.λ. Παρακάτω μερικές φωτογραφίες για την εφαρμογή πάστας με οδηγούς ώστε να επιτύχουμε όσο το δυνατόν πιο ομοιόμορφη επαλείψει. Υ.Γ.Οι φωτογραφίες έχουν σκοπό να δείξουν τον τρόπο εφαρμογής μην κρίνετε από το δικό μου αποτέλεσμα μιας και το σελοτέϊπ μου ήταν παλιό (είχε χνούδια και ούτε κολλούσε καλά) αλλά και η ποσότητα της πάστας δεν ήταν αρκετή. Για ορισμένους μπορεί να είναι περιττό (ίσως να έχουν δίκαιο) άλλοι μπορεί να το βρουν χρήσιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Φεβρουάριος 18, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2011 Ωραία πατέντα...Απλά δεν διευκρινίζεις πού βάζεις την αρχική ποσότητα της πάστας.Π.χ. στο κέντρο της ψύκτρας και μετά την απλώνεις προς τα άκρα ;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCrowley83 Φεβρουάριος 18, 2011 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2011 Πολυ φασαρια για το τιποτα κατα τη γνωμη μου. Λιγη παστα στη μεση και μετα η πιεση που ασκει η ψυκτρα κατα την εφαρμογητης κανει τη δουλεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 18, 2011 #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2011 Ανάλογα αν η πάστα είναι αρκετά παχύρρευστη και σκληρή ή πιο νερουλή. Αν συμβαίνει το πρώτο, τότε καλό είναι να την απλώνουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MicAn Φεβρουάριος 18, 2011 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2011 Κάπου έβλεπα δοκιμές "αυτο - απλώματος" της πάστας.Δηλαδή σε σχήμα κόκκου ή γραμμής ή σταυρού κλπ και μετά πίεση με την ψύκτρα.Θυμάμαι ότι το καλύτερο αποτέλεσμα το έδινε ο σταυρός ή το "Χ", καθώς ό κόκκος και η γραμμή δεν απλώνονταν σε μεγάλο ποσοστό της επιφάνειας.Βέβαια το άπλωμα εκ των προτέρων - και μάλιστα με κάρτα, όπως ο φίλος - εξασφαλίζει εγγυημένο αποτέλεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atome Φεβρουάριος 18, 2011 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2011 εγω την απλωνω με τηλεκαρτα ομοιομορφα και προσεχω τις ακρες να μην ξεχιλιζει η παστα, πολυ καλη η ιδεα.Παντως το ''χ'' ή ο ''σταυρος'' δεν ποιστευω οτι απλωνουν ομοιομορφα σε ολη την επιφανεια την παστα:triniti: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCrowley83 Φεβρουάριος 18, 2011 #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2011 ρε παιδια οπως και να την βαλεις απο τη στιγμη που θα την πιεσει η ψυκτρα και μετα θα ζεσταθει απο την λειτουργια του cpu και θα γινει πιο "νερουλη" θα απλωσει παντου ομοιομορφα. Και τεστ να κανεις για το απλωμα της παστας οι διαφορες που ισως προκυψουν αντε να ειναι 1-2 βαθμοι που παιζει απο πολλους λογους ασχετους με τους τροπους εφαρμογης της παστας. πχ. διαφορετικη ποσοτητα που σε τοσο μικρη επιφανεια ακομα και μισο γραμμαριο θα επιφερει διαφοροποιηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Φεβρουάριος 18, 2011 Author #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2011 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=eg7i1-zPX68&feature=related]MrCrowley[/ame]όπως αναφέρθηκε πιο πάνω είναι ανάλογα τη πάστα. Ο τρόπος που δείχνω έχει σκοπό την ομοιόμορφηεφαρμογή και την αποφυγή μεγαλύτερης ποσότηταςαπό το επιθυμητό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 18, 2011 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2011 lol wut?(video) Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Φεβρουάριος 18, 2011 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2011 Mr.Crowley video :banging: Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCrowley83 Φεβρουάριος 18, 2011 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2011 ωραια μπουτακια...εεεεε κιθαρα ηθελα να πω επισης να προτεινω κατι μιας και ασχολουμαστε με το θεμα της επαλοιψης? μιας κι ερχεται Καθαρα Δευτερα δεν ανοιγουμε κι ενα thread για την επαλοιψη της ταραμοσαλατας απανω στη λαγανα...?:) Προτεινω λοιπον επαλοιψη με μαχαιρι, παχος εως 0,5cm αναλογος το ποσο ΄λμυρη ειναι και οπωσδηποτε επανω σε φρεσκια ξεροψημενη λαγανα! περιμενω και εναλλακτικους τροπους που θα επιθερων καλυτερη μασηση και καταποση του παραδοσιακου εδεσματος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filthy_dwarf Φεβρουάριος 18, 2011 #12 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2011 ωραια μπουτακια...εεεεε κιθαρα ηθελα να πωεπισης να προτεινω κατι μιας και ασχολουμαστε με το θεμα της επαλοιψης? μιας κι ερχεται Καθαρα Δευτερα δεν ανοιγουμε κι ενα thread για την επαλοιψη της ταραμοσαλατας απανω στη λαγανα...?:) Προτεινω λοιπον επαλοιψη με μαχαιρι, παχος εως 0,5cm αναλογος το ποσο ΄λμυρη ειναι και οπωσδηποτε επανω σε φρεσκια ξεροψημενη λαγανα! περιμενω και εναλλακτικους τροπους που θα επιθερων καλυτερη μασηση και καταποση του παραδοσιακου εδεσματος... μιας και ήμαστε ήδη offtopic να μάθετε ότι αυτά τα μπουτάκια, είναι αντρικά (wtf japan) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrCrowley83 Φεβρουάριος 18, 2011 #13 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2011 μιας και ήμαστε ήδη offtopic να μάθετε ότι αυτά τα μπουτάκια, είναι αντρικά (wtf japan)θελω να κανω εμετο...:hang3::hang3::hang3: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrosD Φεβρουάριος 18, 2011 #14 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 18, 2011 Αυτός πώς απλώνεται στη λαγάνα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.