Jump to content

ΟΘΟΝΗ ΓΙΑ ASPIRE 8920G LAPTOP

OMILARA

Recommended Posts

ΠΑΙΔΙΑ ΒΗΘΗΣΤΕ ΜΕ ΟΠΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ.ΕΧΩ ΠΑΤΕΙ ΕΝΑ ASPIRE 8920G ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑ ΤΑ ΣΚΑΤΖΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ (ΕΧΩ 2 ΓΙΟΥΣ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΥΡΑ).ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΔΥΝΑΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΡΑΓΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ.ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 250 ΜΕ 300 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ.ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ Η ΑΝ ΥΠΑΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΕΝΤΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΛΛΗ ΟΘΟΝΗ ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ ΑΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΡΗΤΗ

Λυπαμαι που το λεω αλλα τα 250ε ειναι πολυ καλη τιμη για 18αρα οθονη.

Δεν ξερω για καποια αλλη που να ειναι συμβατη (φραγμα τα φωτα σου) αλλα μου φαινεται λιγο δυσκολο να βρεις πιο φθηνα.

Εκτος αν μπορεις να την αλλαξεις μονος σου τοτε.

http://cgi.ebay.com/ACER-8920G-6A4G25BN-8920G-6A4G32BN-LAPTOP-LCD-SCREEN-/350237391689?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item518bc67b49

18.4'' 1680 Χ 1050 ή 1920 X 1080 έχουν ψιλοστερέψει στην αγορά, αν και αν ψαχτείς θα βρεις απο διάφορους γυρολόγους που έχουν απο κάποιο διελυμένο φορητό. Η τιμή χονδρικής της είναι ~150€, στην δίνουν 200 και άλλα 50€ η εργασία της τοποθέτησης (και στα 89ΧΧ δεν βγαίνει έτσι απλά το bazel του LCD). Όπως σου αναφέρανε τα παιδιά 250€ είναι πολύ καλά για καινούργια οθόνη απο εξουσιοδοτημένο service, 300€ είναι στο όριο του ανεκτού.... παραπάνω είναι κοροϊδία, παρακάτω είναι ΜΤΧ.

Στην θέση σου δεν θα το έφτιαχνα όμως γιατί όλα τα 89ΧΧ είναι dead man walking, φορητά :getlost:

Στην θέση σου δεν θα το έφτιαχνα όμως γιατί όλα τα 89ΧΧ είναι dead man walking, φορητά :getlost:

Μια χαρά βράχος μου βγήκε εμενα το 8530G, ΔΙΑΜΑΝΤΙ !! Παράπονο δεν έχω.

Τα allienware πάνε 2000++++ τι να κάνουμε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.