af8artos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16, 2011 Γεια σας,αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την σύνδεση σε ασύρματα δίκτυα. το laptop είναι το acer aspire 1524wlmi και του έχω περασμένα τα windows xp pro sp3.Ενώ εντοπίζει τα δίκτυα δεν συνδέεται. το δίκτυο μου το έχω κλειδωμένο με wpa2. Να επισημάνω ότι όταν αφήνω το δίκτυο ξεκλείδωτο τότε συνδέεται αμέσως. υπάρχει κάποιος που μπορεί να βοηθήσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Φεβρουάριος 16, 2011 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 Δοκίμασε καινούργιους drivers και να εγκαταστήσεις τo πρόγραμμα της σύνδεσης που έχει ο εκάστοτε κατασκευαστής Link to comment Share on other sites More sharing options...
af8artos Φεβρουάριος 16, 2011 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2011 μέσα από το site της acer βρήκα το μοντέλο και κατέβασα τον πιο καινούριο αλλά τίποτα.σκέφτομαι μήπως δεν υποστηρίζει η ασύρματη κάρτα του laptop τον τύπο κλειδώματος του δικτύου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
af8artos Φεβρουάριος 17, 2011 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 17, 2011 κανένας άλλο να προτείνει κάτι?δοκίμασα usb wifi και δουλεύει κανονικά σε wpa2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.