AIRETIKOS Φεβρουάριος 22, 2011 Author #21 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2011 Δες και μόνος σου με 14 minhttp://www.thelab.gr/members/airetikos-19379/albums/pasta--396/clipboard02-5572.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Φεβρουάριος 22, 2011 #22 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2011 αααα! ε πέστο έτσι ρε συ! και εγώ που νόμιζα ότι με το "μινιμουμ" ότι το λιγότερο που πιάνεις είναι 12 βαθμοί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Φεβρουάριος 22, 2011 Author #23 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2011 Κοιτά γιατί μπερδεύτηκα και εγώ θα το πω αλλιώς.Η χαμηλότερη θερμοκρασία που έχω δει σε ιδλε είναι 12 βαθμούς με δωματίου 24. Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Φεβρουάριος 22, 2011 #24 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 22, 2011 Κοιτά γιατί μπερδεύτηκα και εγώ θα το πω αλλιώς.Η χαμηλότερη θερμοκρασία που έχω δει σε ιδλε είναι 12 βαθμούς με δωματίου 24. Με αεροψυξη δεν γινεται να δεις θερμοκρασια στον επεξεργαστη, μικροτερη απο την θερμοκρασια δωματιου! Ειναι απλα αδυνατον, απλος νομος της φυσικης. Η ενδειξη που παιρνεις, σιγουρα ειναι λανθασμενη, δεν υπαρχει καμια απολυτος περιπτωση σε θερμοκρασια δωματιου 24 βαθμους, ο cpu να εχει 12 η 14 βαθμους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Φεβρουάριος 23, 2011 Author #25 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2011 Τότε με υδροψυξη γιατί να γίνετε?Αφου σύμφωνα με τα γραφόμενα σου και το νερότη θερμοκρασία του χώρου θα εχει.Μέσα σε ένα heatpipe επικρατούν διαφορετικές συνθήκεςαπ ότι στο δωμάτιο (όπως έμαθα πρόσφατα) οπότε μη σου κάνει εντύπωση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
9000+rpm Φεβρουάριος 23, 2011 #26 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2011 Τότε με υδροψυξη γιατί να γίνετε?Αφου σύμφωνα με τα γραφόμενα σου και το νερό τη θερμοκρασία του χώρου θα εχει. Μέσα σε ένα heatpipe επικρατούν διαφορετικές συνθήκες απ ότι στο δωμάτιο (όπως έμαθα πρόσφατα) οπότε μη σου κάνει εντύπωση. Μα μονο σου απαντησες για την υδροψυξη! Ειπα εγω πουθενα οτι με την υδοροψυξη γινεται κατι τετοιο? (Εκτος αμα ριξεις παγακια στο νερο) Τι διαφορετικες συνθηκες επικρατουν δηλαδη μεσα στο heatpipe? Ειναι δυνατον ποτε η θερμοκρασια πανω στην ψυκτρα-και συνεπως η θερμοκρασια του επεξεργαστη-να ειναι μικροτερη απο την θερμοκρασια δωματιου? Απλα ειναι αδυνατο να συμβει αυτο που λες, ειναι 100% λαθος ενδειξη. Δεν γινεται ενα πραγμα που βρισκεται σε ενα χωρο με θερμοκρασια 24 βαθμων και ψυχεται απο τον αερα αυτου του χωρου, να εχει θερμοκρασια 12 και 14 βαθμους.Εκτος αν καταριφτηκε καποιος νομος της φυσικης και δεν το γνωριζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Φεβρουάριος 23, 2011 Author #27 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2011 Κοιτά αν θέλουμε να κάνουμε αντικειμενική μέτρηση θα πρέπειτο πισι και το θερμόμετρο να βρίσκονται στην ίδια θέση.Άλλη θερμοκρασία στο πάτωμα και άλλη στο ράφι.Η διάφορα δεν είναι τραγική,αυτή τη στιγμή κατέβασατο θερμόμετρο στο πάτωμα και η διάφορα σε σχέση με το ράφιείναι τρεις βαθμοί πράγμα που δεν δικαιολογεί τη διάφορα 12 βαθμών.Από την άλλη η διάφορα της μεταγωγής-απαγωγής θερμότηταςανάμεσα σε αέρα,νερό και μέταλλα (ιδίως χαλκού κ αλουμινίου) είναι αρκετά σημαντική. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω από που μετράει την γενική θερμοκρασία του επεξεργαστή αν όμως παρατηρήσεις τηνκατά πυρήνα θερμοκρασία θα δεις οτι η χαμηλότερη είναιίδια με του δωματίου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Pan Φεβρουάριος 23, 2011 #28 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2011 θα συμφωνήσω πλήρως με τα λεγόμενα του 9000+rpmείναι αδύντατον με αερόψυκτρα να δείς θερμοκρασίες κάτω απο αυτές του δωματίου σου, οπότε μιλάμε για λάθος ένδειξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iraklisvel Φεβρουάριος 23, 2011 #29 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 23, 2011 το idle temp δεν λέει τίποτα. κι εγώ είδα 15 και 20 βαθμούς θερμοκρασία idle γιατί είχα χαμηλό multi στον 870 με ενεργό το C1E και λογικό είναι με ... 0.85v να κάθεται και να έχει ακόμα και 15βαθμούς απόλυτη θερμοκρασία. ΔΕΝ ειναι λάθος ένδειξη. απλά είναι αχρηστη. μόλις κάνεις οτιδήποτε στον υπολογιστή την ξεχνάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jackess Φεβρουάριος 24, 2011 #30 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 24, 2011 και εμένα μου φαίνεται λίγο κουλό... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis0000 Μάρτιος 21, 2011 #31 Κοινοποίηση Μάρτιος 21, 2011 εγω μολις την αγορασα .....θηριο φαινεται ...θα σας πω εντυπωσεις.....η τιμη τησ παντως ειναι παρα πολυ καλη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 11, 2012 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 Η Α70 κανει και για 1155?Το 1155 εχει ιδιες υποδοχες με το 1156 το οποιο υποστηριζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmarccos Ιανουάριος 11, 2012 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 Η Α70 κανει και για 1155?Το 1155 εχει ιδιες υποδοχες με το 1156 το οποιο υποστηριζει?Ναι κάνει κανονικά, υποστηρίζει και 1155 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 11, 2012 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 Προφανως με το bracket του 1156?Δεν χρειαζεται κατι αλλο εκτος απο αυτα που εχει μεσα η συσκευασια σωστα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmarccos Ιανουάριος 11, 2012 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 Όχι δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 11, 2012 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 Σε ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Ιανουάριος 11, 2012 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 11, 2012 Άντε καλοφόρετη!Για τις θερμοκρασίες κάποιο μπέρδεμα υπάρχει.Αυτό που βλέπεις μπορεί να είναι μόνο Δθ , δηλαδή πόσο υψηλότερη είναι η θερμοκρασία του επεξεργαστή από την θερμοκρασία του πριβάλοντος.Δηλαδή μετράς 12 βαθμούς και 24 το περιβάλλον μας κάνουν σύνολο 36 βαθμούς.Βέβαια δεν ξέρω από που μετράς την θερμοκρασία περιβάλοντος αλλά δεν υπάρχει καμία περίπτωση με μέσα που δεν χρησιμοποιούν αλλαγή φάσης chiller κλπ να δείς θερμοκρασίες χαμηλότερες από αυτήν του περιβάλοντος, ούτε καν πολύ κοντά της, πάντα θα έχεις κάποιους βαθμούς μεγαλύτερη θερμοκρασία.Χρόνια πολλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimsid Ιανουάριος 23, 2012 #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 Την πηρα και εγω εδω και μια εβδομαδα και μαλιστα σε super τιμη. Πραγματικα η ψυκτρα ειναι κτηνος και παει πολυ καλα σε θερμοκρασιες. Το μονο που με στεναχωρησε ειναι οτι για να κλεισει το Cosmos S επρεπε να βγει ο πλαινος ανεμιστηρας:nothing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Ιανουάριος 23, 2012 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2012 καλοριζικη!σε ποια cpu την εβαλες και τι διαφορες ειδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimsid Ιανουάριος 24, 2012 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2012 Amd Athlon 6000+ τον οποιο τον δουλευα με υδροψυξη. Αλλα χαλασε η αντλια και μιας και δεν υπαρχει και χρονος και διαθεση για συντηρηση υδροψυξης το γυρισα σε αερα με στην συγκεκριμενη ψυκτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.